Troll.Halı saha veya krampon ile gitmeyin![]()
Arizona kertenkelesiBiz ilk gün abi hela nerde diye sormuştuk .İlk gün önerisi olarak her sakallı veya iri yapılı birini gördüğünüzde abi demeyin, aynı yaşta çıkabiliyorsunuz. Ayrıca havalı görüneyim diye arizona kertenkelesine benzemeyin .
Ha gidip 12. sınıflara sataşmayın kan alırlar kanArizona kertenkelesi![]()
Yok be zaten asosyalim sınıfta oturup denizi seyretmeyi planlıyorum bi de ara ara birilerini troll'lerimHa gidip 12. sınıflara sataşmayın kan alırlar kan![]()
Geçiren melek geçirmeyen zebaniBir de hocalarla aranızı iyi tutun . Notlar ortaokul gibi değil .Kalsanız bile hocalarınız geçirebiliyor. Bazı hocalar da var bırakmak için elinden geleni yapıyor
Aynen doğru söylüyorsun hocamPuansız bir teknik liseye gitmediginiz surece insan dışı şeyler yapmaniza gerek yok. Normal gidin gelin okula. Ust sınıflarla da konuşabilirsiniz. Kimse sizi bana mı baktın lan deyip dovmez.
Birde sakın rahatliyoruz sanmayin. Dersler daha zor olacak.
yalYok be zaten asosyalim sınıfta oturup denizi seyretmeyi planlıyorum bi de ara ara birilerini troll'lerim![]()
Ters taraftan alırlarsa daha kötü hocamHa gidip 12. sınıflara sataşmayın kan alırlar kan![]()
Ben lise sınavına lisede çalıştığım kadar çalışmamıştım.Puansız bir teknik liseye gitmediginiz surece insan dışı şeyler yapmaniza gerek yok. Normal gidin gelin okula. Ust sınıflarla da konuşabilirsiniz. Kimse sizi bana mı baktın lan deyip dovmez.
Birde sakın rahatliyoruz sanmayin. Dersler daha zor olacak.
Yak YakHocalar ile aranızı iyi tutun.Ben dersleri kaale almayan biriydim hep sohbet ederdik arkadaşlarla
Lise 1 de iken bir ingilizce ci vardı beni hiç sevmezdi .Bir gün sınıf'a geldi sınıf içi notlarınızı girdim dedi ve bana bakarak bir tek seni bırakacağım dedi , ben şaka yapıyor zannettim ama şaka değildi.Bir tek beni bırakmıştı ve onun yüzünden bütünlemeye girmiştim![]()
Özel okula gidiyorsun heraldeYok be zaten asosyalim sınıfta oturup denizi seyretmeyi planlıyorum bi de ara ara birilerini troll'lerim![]()
Yok be okul kadıköy'de deniz kenarında.Özel okula gidiyorsun heralde![]()