Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Bir Adam Exesi 760 MB Bunu Lisanslamıştı Uzaktan Aç Kapat Exe/ Bende exesi Var Ama içini Silebilirmi Exenin içini uzaktan ? Yani Modül Form Özeliklerini Kendi Pc sinden Benim Pcdeki / Cevaplar için teşşekürler
Biraz daha anlaşılır yazabilirsen, ne sormak istediğin daha kolay anlaşılır. Ama ben anladığımı düşünüyorum.
Sen de bir lisanslı program var ve sen bu programı lisans'sız kullanmak istiyorsun ve lisans sahibi bunu engellemek için o programı senin bilgisayarından silebilirmi ? onu merak ediyorsun. Ben bu şekilde anladım. Programın adınıda belirtseydin, kullananlar daha doğru bilgi verebilirdi.
Genelde tüm veya çoğu programın bir deneme sürümü ve bir de satılan sürümü olur. Deneme sürümü 1 ay veya bazen 3 abedava kullanılabilir ve ardından kendiliğinden kullanılamaz duruma gelir ve beni satın al diye mesaj verir.
satın almak istemeyen bir kullanıcının bu programı kaldıracağı beklenir, Veya satın almaya karar verene kadar bu meşajlarla kendisine Lisans alması hatırlatılmaya devam edilir.