Linux Windows'a 5 yıl içinde yetişebilir

Reaksiyon puanı
2,148
Sen Kadiköydesyen zaten belli oluyor bir gün ALMİ vs _kadiköyRAP_ :D yapalım bende Kadiköydeyim:D

yok ALMİ ben ciddi anlamda dedim HapS gerçekten gerçekçi şeyler yazıyor, biliyorum ki sen de windows tarafındasın tartışmaya gerek yok yani :D
kadıköylü değilim fenerlede bi ilgim yok, kadıköyAcil rap tayfasını bilirmisin? :D

linuxla da bi alıp veremediğim yok çok güzel bence ubuntu kullanıyorum :)

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Şu forumlarda intel,amd ve linux,windows ve ati,nvidia tartışmaları hiç bitmez... :)
İntel vs AMD konusunda İntel
Linux vs Windows konusunda Windows
Ati vs NVidia konusunda nVidia

Bu karşılaştırmada güç ve performansa baktım paraya bakınca hepsi tam tersi oluyor:D

Exploit Coder

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Allahallah... :/ ilginç çünkü ben güç ve performansa bakınca seninkinin tam tersi oluyor

İntel vs AMD konusunda AMD
Linux vs Windows konusunda Linux
Ati vs NVidia konusunda ATI

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Intel
Linux
ATI

diyorum. :D

Hay *.*. ya, konuya bak. Nerelere geldi...

Silinen mesajları göremedim ama. :(

Hades

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Allahallah... :/ ilginç çünkü ben güç ve performansa bakınca seninkinin tam tersi oluyor

Senin neyine ekran kartı oyun mu oynican linuxsunla :) yada grafik işleri mi yapacaksın.. :)

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Senin neyine ekran kartı oyun mu oynican linuxsunla :) yada grafik işleri mi yapacaksın.. :)

sus be cahil, boş boş konuşup adamın tepesini attırıp durma, susta adam sansınlar...

---------- saat 18:29 eklendi ---------- önceki mesaj saat 18:10 eklenmişti ----------

Hades denen cahil özelden sövmeye başladı, sonra klavye delikanlısı diyince sinirleniyor..

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60

Ne alakası var şu an i7 ile İntel AMD ye yerle bir etmiş durumda.Windows Linuxtan daha güçlü olduğu için Windows(Sistem altyapısı olarak söylemiyorum destek olarak).nVidia DX 11 kart çıkarmadı o nedenle de GTX 295 i DX 10 kartlarla karşılaştırdım.
İntel
Windows
nVidiA

Cimriler içinse

AMD
Linux
ATI

iyi bir seçim ve son değerlendirme ortalama bir sistemde.

AMD veya İntel
Windows
ATI
bulunur:D

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Hades özelden yazıp durma varsa cesaretin adam akıllı evin adresini yaz yoksa derhal bu forumu terket zaten birazdan modlar sutlar...

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Arkadaşlar lüften sözlerinize dikkat edin.!

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Allahım Hades maymunlar cehennemine gidiyor:D

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Hades maymunlar cehennemine bağlanıyor Loading %57 :D

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
keyloger'ı sakinliği sebebiyle takdir ediyorum

Abi, çoluk çocuk bunlar, şehir isimleriyle bizi korkutabileceklerini sanıyorlar, biz geçtik onların geçtiği yollardan, yıllar öncesinde...

Ne ima etmeye çalışıyorsun şehir adı vererek? Verebiliyorsan birşeyler evin adresini ver net olarak onu görelim... Sabah namazıyla evinden aldırmassam şerefsizim!..

Daha da bişi demem bu çocuğa...

shakal

Profesör
Reaksiyon puanı
29
hades küfür sahibine aittir edepsizligin nedeni yok,eger küfürlü konusacaksan git parkta kumlarla oyna ,yada diyarbakirda orman coktur git ormanda yap küfürlerini

snow fox

Profesör
Reaksiyon puanı
14
ya ne lamer adamlar var şu forumda post kasmak için uğraşanları mı sayarsın adam akıllı tarışma yapamayanlar(!)ı mı ?
tamam anladık linux dağıtımları windows'dan daha iyi.daha hızlı.windows linux'un görselliğini çalıyor (!)
vallahi bu os fanatikliği aldı başını gidiyor.şu linux windows'u bi geçsede kurtulsak.

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
hades küfür sahibine aittir edepsizligin nedeni yok,eger küfürlü konusacaksan git parkta kumlarla oyna ,yada diyarbakirda orman coktur git ormanda yap küfürlerini
Hades şu anda son mesajlarını yazıyor beyler bırakın yazsın :D Salın deliyi gitsin zarar gelmez :D

ya ne lamer adamlar var şu forumda post kasmak için uğraşanları mı sayarsın adam akıllı tarışma yapamayanlar(!)ı mı ?
tamam anladık linux dağıtımları windows'dan daha iyi.daha hızlı.windows linux'un görselliğini çalıyor (!)
vallahi bu os fanatikliği aldı başını gidiyor.şu linux windows'u bi geçsede kurtulsak.
Hele bir dur Windows benim korumam altında :D kimse geçemez geçeni Cevata yaktırrım:D

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
keyloger cidden tebrikler. :)

Bu arada Hades, ben bu yaz geliyorum Diyarbakır'a. Görüşelim mi? :)

shakal

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Hades şu anda son mesajlarını yazıyor beyler bırakın yazsın :D Salın deliyi gitsin zarar gelmez :D

Hele bir dur Windows benim korumam altında :D kimse geçemez geçeni Cevata yaktırrım:D
:) bune yilmaz pencere agam ne yapmak gerek yakmak lazim agam :)))

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
arkadaşlar lütfen sakın olalım konuşmalarımıza dikkat edelim

desende_asi

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Neler olmuş burda üşenmedim bütün mesajları okudum... Yine işletim sistemi tartışması yine banlanan birisi:D...
Ben linuxe geçmeyi deniyorum... Ama geçemiyorum bi ekran kartını güncellemeye kalkıyorum bi bakmışım ekran yok... Şu çok bilen linuxu yerlere göklere sığdıramayan arkadaşlarım gelsin şöyle windows gibi sorunsuz stabil çalışan bi linux kuruversin benim pcye daha ben kullanmayım windows...

Ha konuya gelince 5 yılda falan imkansız...

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Desende Asi, o çok bilmişler değil de çok bilenler stabilin kralını kullanıyor. Mavi ekranlı windows'umuzu bize stabil olarak satamazsın. Biz ezelden beridir Linux kullanmıyoruz. Biz de yıllarca onu kullandık. Ona göre yani...

desende_asi

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Desende Asi, o çok bilmişler değil de çok bilenler stabilin kralını kullanıyor. Mavi ekranlı windows'umuzu bize stabil olarak satamazsın. Biz ezelden beridir Linux kullanmıyoruz. Biz de yıllarca onu kullandık. Ona göre yani...

Valla kardeş Windows'ta mavi ekran Linux'ta siyah ekran... Önemli olan ekranın rengi galiba sadece...

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Neler olmuş burda üşenmedim bütün mesajları okudum... Yine işletim sistemi tartışması yine banlanan birisi:D...
Ben linuxe geçmeyi deniyorum... Ama geçemiyorum bi ekran kartını güncellemeye kalkıyorum bi bakmışım ekran yok... Şu çok bilen linuxu yerlere göklere sığdıramayan arkadaşlarım gelsin şöyle windows gibi sorunsuz stabil çalışan bi linux kuruversin benim pcye daha ben kullanmayım windows...

Ha konuya gelince 5 yılda falan imkansız...

MSN adresini gönder özel mesajdan, yardımcı olayım ben sana çok bilmiş bir Linux'çu olarak.

Uygun mudur?

karcx

Profesör
Reaksiyon puanı
39
OOO bütün linuxçular mafya kesilmiş???
Not:Son mesaj için...
:D:D:D:D

Maksat ortam yumuşasın....
Arkadaşlar küfretmek aciz insanların işidir..
Kimse kimseye kabadayılık taslamadan tartışmaya devam...
:devil2: