Linux'un winzort'u geçmesi kıyamet alemetidir.bende linuc kullanıcısıyım.yaklaşık 20 tane dağıtım denedim.hiçbiri windows gibi değil.tabi ne amaçla kullandığın ve işini ne derece gördüğün önemli ama maalesef Linux bu haliyle windows'u geçemez.
Boşver Jea bunlar at gözlüklerini atamayan insanlar...
Adam kalkıp windows varken diğerleri yoktu demiş, bilmeden yorum yapabilmenin en açık örneğini oluşturmuş. İnsanlar öğrenmek istemediği sürece onlara birşey öğretmek mümkün olmaz. Bize öğrenmek isteyenler yeter, istemeyenler de boşuna kalabalık yapmasın...
Linux Windows tartışması bitmez hiçbir zaman. Daha önce de söyledim.
Linux severleri anlıyorum da Microsoft'u sevenleri anlayamıyorum. Ölümüne Windows diyen arkadaşlar acaba öldüğünde, Gates onlara kefen alacak mı?
Linux'un winzort'u geçmesi kıyamet alemetidir.bende linuc kullanıcısıyım.yaklaşık 20 tane dağıtım denedim.hiçbiri windows gibi değil.tabi ne amaçla kullandığın ve işini ne derece gördüğün önemli ama maalesef Linux bu haliyle windows'u geçemez.
Hangi kelimenin birden fazla anlamı varmış, söyle bize.
Bill Gates'i işe alıp çalıştıran bilgisayar firması hangisiymiş, bir araştır?
Bill Gates'in üstün olduğunu düşündüğüm tek konu, ticarettir. Adam gerçekten elinde olmayan malı bile satabilecek kapasitede ticaret yapabiliyor.![]()
Windows varken diğerleri yoktu? DOS Microfost'un muymuş ki mesela?
Linux, Windows'u geçemez. Çünkü bilgisayar kullanmasını iyi bilmeyen için uygun değil..
Çünkü herkes gözlerini Windows'a açmış; ona alışmış.Fakat biraz kullansa onada alışırlar
Linux'un 5 yıl sonra da aynı yerde olacağını düşünüyorum ama linux'u seviyorum![]()
Anlamadığım linux windowsu geçse size faydası ne olacak bu bir ikincisi neden windowsa düşmansınız hiç anlamıyorum..
ben vista kullanıyorum (3-5 gün kubuntu kullandım ama 2. sistem olarak duruyor) fakat bunda anlamayacak birşey yok.windows dışındaki sistemler ne kadar gelişirse windowsta hem o kadar kaliteyi arttırmak zorunda kalır hemde ucuzlar.buda herkesin yararına olur yani windows kullanmak isteyeninde istemeyeninde.bu yüzden özgür yazılımı kullnmasamda en azından fikren destekliyorum.
Aman fazla geliştirmesinler ne kadar çok geliştirme o kadar çok ram işlemci demek oda o kadar çok para demek..
=)) bir cahillik örneği daha, linux işletim sistemlerinde senin kullandığın ram miktarının yarısı kadarıyla bile neler neler yapılabildiğini görsen dudakların uçuklardı. Her geliştirme donanımı sömürecek diye birşey yok, esas gelişme az güçle çok iş yapınca olur...
=)) bir cahillik örneği daha, linux işletim sistemlerinde senin kullandığın ram miktarının yarısı kadarıyla bile neler neler yapılabildiğini görsen dudakların uçuklardı. Her geliştirme donanımı sömürecek diye birşey yok, esas gelişme az güçle çok iş yapınca olur...
neler yapıyormuş çok merak ettimyahu bendeki ram i tamamen kullanabilecek kapasitede progra yok linuxda yahu ne anlatıyorsun sen
ya bırak allah aşkına geçen gün pardus kurdum vistadan fazla kastı bilgisayarı ubuntu da kurdum xp den hiç bir farkı yok hız konusunda..
Valla haps şimdi anlatsam yarısını anlamazsın, sen makinanında 30 tane sanal sistem kurup bunları birbirine ağda gösterip, sonra da sistemin kararlılığını denemek durumunda kaldın mı? hiç sanmıyorum..
Ben windows'ta denedim ramim yetmedi, ama linux'ta neler neler oldu hörmen lazım. Neyse sen de okuyup kendini geliştirmeye çalışan bir arkadaşımızsın, ama bu sana son cevabım, çünkü sen sadece inat uğruna birşeyler yazıyorsun, sana harcıyacak vaktim yok kusura bakma, daha önceden de dediğim gibi öğrenmek isteyen arkadaşlar için birşeyler yazmaya çalışacağım bundan sonra, artık elimizden gelidiği kadar...
---------- saat 00:39 eklendi ---------- önceki mesaj saat 00:38 eklenmişti ----------
=) işte sadece kurdun birer kere açtın kapattın. Sen şimdi o sistemi denemiş test etmiş mi oldun?..
neler yapıyormuş çok merak ettimyahu bendeki ram i tamamen kullanabilecek kapasitede progra yok linuxda yahu ne anlatıyorsun sen
he tamam linux mükemmel bir işletim sistemi ne oldu şimdi bişeymi oldu..
Sana kalkta linux mükemmel de diyen m oldu?
Sen demesende biz biliyoruz zaten...
Mükemmel olması sana ne kazandırıyor ki linux mükemmel bir sistem de değil zaten mükemmellik ölçüsü arz talep meselesidir bir şeyin mükemmel en iyi olması ne kadar talep edildiği anlamına gelir çık sokağa kaç kişi linuxu kullanıyor biliyor ve kullanabiliyor ona göre mükemmel mi değilmi anlarsın..
Valla yıllardır dünyanın %80 i windows kullanıyor ama hala dünya ekonomik krizinin windows kullandığı için çıktığı bir ülke görmedim boş işler bunlar uğraşma istediğini kullan hepsi strateji çok konuşurlarsa billi gider sus payını verir linuxçulara olur biter aynı intelin amd ye yaptığı gibi