• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Linux Vista Temasına Mouse Imleci Ekleme

az önce linux mint cinnamon'a vista teması uyguladım ama şu mouse imleci için bi tema eklentisi gelmedi eğer böyle bi eklenti varsa paylaşırmısınız?
imleç derken böyle mouse yüklenirken fln dönüyoya işte onun vistaya benzeyenini istiyorum. :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

1619859889368.png
bunun gibi olmasını istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

1619859923135.png ya da bunun gibi :)

Merhaba, terminale girip şu komudu yazarak "mkdir .cursors" adında bir dosya oluşturun, internetten vista cursoru indirin, zip şeklinde inerse zip dosyasını da .cursors klasörünün içine atın ve tema değiştirme seçeneğinden değiştirin

Bu bağlantı üzerinden arşivi indirdikten sonra arşivden çıkarıp, ev dizininde eğer yoksa .icons diye klasör oluşturun, klasöre İmleç klasörünü atın, Ayarlardan bu imleç temasını seçin.

Merhaba, terminale girip şu komudu yazarak "mkdir .cursors" adında bir dosya oluşturun, internetten vista cursoru indirin, zip şeklinde inerse zip dosyasını da .cursors klasörünün içine atın ve tema değiştirme seçeneğinden değiştirin
tmm deneyeceğim şimdi :)

.cursors yerine .icons yazması daha mantıklı değil mi?
Ben hep .icons yazarak yaparım.

ben göyle tema bulamadım sadece .cur dosyaları var :(
eğer siz bulursanız haberdar etmeyi unutmayın :)

Bu linkteki dosyayı indirin ve arşiv içindeki aero klasörünü dosya sistemi içindeki şu yola taşıyın: /usr/share/icons/ bu şekilde imleç paketi tema editörünüzde default adıyla görünecektir.

Bu linkteki dosyayı indirin ve arşiv içindeki aero klasörünü dosya sistemi içindeki şu yola taşıyın: /usr/share/icons/ bu şekilde imleç paketi tema editörünüzde default adıyla görünecektir.
Allah sizden razı olsun aradığımı buldum teşekkürler :) ,
şuan sanki tam vista kullanıyormuşum :D