Artık linux windows kıyaslaması yerine windows - ubuntu, windows - pardus kıyaslamaları yapmak daha yerinde olacak sanırım. Linux çok ucu açık bir işletim sistemi. Temeli aynı olmakla beraber bir hayli farklılıklar gösteriyorlar. Linux kullanan arkadaşlar hangisini kullandıklarını söyleyebilirler mi? Suse? Redhat? Ubuntu? Pardus?
Mantık aynı, taban aynı gibi lakırdıları bırakalım lütfen. Mantık aynı ise geliştirmeyi hep beraber yapsınlar. 10 kişi toplanıp işletim sistemi çıkarıyor. Bir araya gelsinler tek isim tek işletim sistemi altında çalışsınlar. O amatör gördüğünüz kullanıcılar ise tercih yapma şansı bulsun. Asıl sorulan soru linux ne? linux yenir mi? değil.
Linux kurmak istiyorum diyor bir kullanıcı?
Hangisini?
Yüksek mesaj sayısı ve 4 sayfa mesaj ile uzman olunmuyor.
Mantık aynı, taban aynı gibi lakırdıları bırakalım lütfen. Mantık aynı ise geliştirmeyi hep beraber yapsınlar. 10 kişi toplanıp işletim sistemi çıkarıyor. Bir araya gelsinler tek isim tek işletim sistemi altında çalışsınlar. O amatör gördüğünüz kullanıcılar ise tercih yapma şansı bulsun. Asıl sorulan soru linux ne? linux yenir mi? değil.
Linux kurmak istiyorum diyor bir kullanıcı?
Hangisini?
Yüksek mesaj sayısı ve 4 sayfa mesaj ile uzman olunmuyor.