- Reaksiyon puanı
- 2,148
Linux iyi güzel de, Olivetti 320SK USB Webcam driver bulamadım ubuntu için
Linux iyi güzel de, Olivetti 320SK USB Webcam driver bulamadım ubuntu için
mac os aynı windows gibi paralı değilmi?
neden kendisine rakip olarak seçtiği belli oluyor
ama asıl rakibi gümbür gümbür geliyor haberi bile yok
Geçen sene yapılan bir deneyde Windows teması giydirilmiş bir Linux dağıtımı onlarca kişiye "Windows'un yeni sürümü" denilerek denettirildi ve kullanıcıların tamamına yakını bunun şimdiye kadar yapılmış en iyi Windows olduğunu söylediler
Windows'tan başka bir işletim sisteminin var olduğunu bilenlerin sayısı bile çok çok azdır.
Virüslerin çoğunun üçüncüü parti yazılımlarla alakalı olduğunu söyleyen ve Window'un suçu olmadığını söyleyenler, bizzat Microsoft'un yayınladığı XP - Vista arasındaki güvenlik farkına ilişkin bilgiler içeren makaleleri okusunlar.
Hackerların Linux kullandığına illişkin söyleme "söylenti" diyen arkadaş
Windows 7 çıkalı ne kadar oldu, SP 1 yolda geliyor.
Sen koştun sanırım?
Onları geç, msn den gelen bir adresi dalgınlıkla tıklaman bile sistemi çökertiyor.
Sadece SDN forumlarında win kullanıcılarından kaçının virüs belasından yakındığını say desem sayamazsın.
Ateşle yazı yazma ise Linux'un masaüstü grafik potansiyelini gösteren bir şovdur.
Sürücüler giderek iyileştiriliyor.
Her win sürümünde donanımını yükseltecek kadar zenginsen, açık kaynak dünyasına bağış yapta bari sevaba gir.
Türkiye'de ki win kullanıcılarının %80'i korsan win kullanıyor, sen kalkmış üçüncü parti yazılımları yasal kullanabilirler diyorsun. Bu söylediğine kendin bile inanmıyorsundur.
Sanırım sen hiç kira ödemedin, senet imzalamadın, taksit borcu ödemedin, fatura yatırmadın, bebek maması almadın ve hayatı yalnızca bilgisayar donanım masraflarından ibaret sanıyorsun.
kimin nerde ne seviyede olduğu rakamlarla,istatistiklerle,bellidir...
Linux her sene patlama yapıyor ve pazar payı %0,0000001 artıyor
+++katılıyorum. 2010 January Net Applications Operating System Usage %92.14 Windows %0.98 Linux[/QUOTE dedi ki:benim msjımdan bir satır alarak lütfen spekülasyon yapmayın...
Sırasıyla aşağıdaki komutları uygular mısın?
sudo modprobe videodev
sudo modprobe compat-ioctl32
sudo insmod microdia/sn9c20x.ko
Ben masaüstü diyorum sen oyun diyorsun. O oyunlar Linux altında da çalışıyor.Cloakengaged dedi ki:ahaha siz masaüstünde dandirikden ateşler çizip şov diyin biz Crysis mw gibi oyunlarda görüyoruz şovu
Cloakengaged dedi ki:okumanda yada gözlerinde problem var sanırım? orda denmişki linuxda herşey ücretsizdir windowsdaki yazılımlarda serial crack ararsınız. bende dedimki paralı uygulamalar ücretsizine göre çok iyi olduğu için insanlar crackli olan uygulamaları yüklüyorlar. cracklemekde onların tercihi. ama isterlerse linuxdaki gibi beleş yazılımlarda kullanabilirler.
Linux her sene patlama yapıyor ve pazar payı %0,0000001 artıyor
Bir zamanlar Mozilla/Firefox'u da IE ile karşılaştırarak aynı şeyi söylüyor, gülüp eğleniyorlardı.Cloakengaged dedi ki:hahah harbi ya azcık birşey pazar payları artıyo düğün şenlik yapıyolar etrafda
Steve Ballmer dedi ki:Sunucuların %60'ı Linux kullanıyor ve ben bu durumdan hiç hoşlanmıyorum. Daha çok çalışmamız gerek.
Ballmer, Microsoft'un iki zayıf noktasına dikkat çekti; yüksek performans ve teknik işlemler. Bunlar da Linux'a ve PHP'ye karşı kaybettiği alanlar.
bu uluuuuğ windows bilgine dayanarak linux tabanlı bir takip cihazıylamı yoksa windows tabanlı bir takip cihazı sistemiyle mi takip edilmesini istersin...kolaysa gel burada fanatiklik yap
Ben masaüstü diyorum sen oyun diyorsun. O oyunlar Linux altında da çalışıyor.
İnsanlar doğası gereği ahlaksızlığa meyletmeyi sevdiği için korsan win kullanan bir edepsizin diğer yazılımları da büyük oranda kırık olacaktır.
Kırmak (cracking) tercih değildir, ismini doğru koyalım.
Bir zamanlar Mozilla/Firefox'u da IE ile karşılaştırarak aynı şeyi söylüyor, gülüp eğleniyorlardı.
Sunucuların %60'ı Linux kullanıyor ve ben bu durumdan hiç hoşlanmıyorum. Daha çok çalışmamız gerek.
windows + profesyonel windows kullanan birinin takip etmesini isterim tabii kide..
ayrıca askerin, IBM'nin bilmem nerenin linux kullandığı beni ilgilendirmez
ben ev kullanıcısı adına konuşuyorum..
MS sempatizanlarına ne derseniz deyin vazgeçmezler .O yüzden boşuna açıklama yapmayın derim .
Hakkında yeterince bilgi sahibi olmadığın bir sistem hakkında niye böyle iddialı konuşuyor ve yanlış bilgi aktarıyorsun ki? Win oyunlarının yalnızca Wine ile çalıştırılmadığını, Cedega ve PlayOnLinux gibi sadece oyunları çalıştırmak için özel olarak geliştirilmiş teknolojiler olduğunu bilmiyorsun sanırım.Cloakengaged dedi ki:bırak bu işleri bana sdn forumda virüs ile uğraşanları say dedin sende linux altında windows oyunlarını wine ile çalıştıramayanları say.. her oyunu her yazılımı çalıştırmıyor diye biliyorum ayrıca DirectX 11 desteklediğini de sanmıyorum.. dolayısıyla linuxda directx11 efektlerini çalıştırabileceğinide sanmıyorum..
Bir yazılım geliştiricisi olarak, ülkedeki korsan yazılım kullanım oranları beni elbette ilgilendirir.Cloakengaged dedi ki:o insanların tercihi seni ilgilendirmez.
Doğru söze ne denir ki? Linux'de bir gün Win sayesinde yüksek pazar payına sahip olacak. "Neden acaba?" sorusuna da artık sen cevap ver.Cloakengaged dedi ki:Mozilla Firefox bile Windows sayesinde o kadar pazar payına sahip.
Firefox'a denilenle Linux'a denilen şeyi aynı görmek.. ehehe..
Cedega ve PlayOnLinux
Bir yazılım geliştiricisi olarak, ülkedeki korsan yazılım kullanım oranları beni elbette ilgilendirir.
"Neden acaba?" sorusuna da artık sen cevap ver.
Hastane otomasyon sistemleri, erp/crm sistemleri, emlakçılık, otel/pansiyon yönetimi gibi sektörel uygulamalar. Peki sen ne yaparsın? Yazılım geliştirme ile var mıdır ilgin alakan?şimdiye kadar ne geliştirip piyasaya sürdün?
Peki sen ne yaparsın? Yazılım geliştirme ile var mıdır ilgin alakan?
Hastane otomasyon sistemleri, erp/crm sistemleri, emlakçılık, otel/pansiyon yönetimi gibi sektörel uygulamalar
ayrıca sanırım paralıydı onlar...
Hahah Windows'u crackli kullanmaktan onun kaç para olduğunu mu unuttun yoksa.
Windows ise kendisi için yazılmış olanları zor çalıştırıyor.
Ama o çok savunduğun ve her fırsatta üstünlüğünü kanıtlamaya çalıştığın win'in üreticisi olan micro$oft firmasını çok ilgilendiriyor. Farkında mısın bilmiyorum ama korsana karşı olmakla micro$oft'un haklarına senden daha çok sahip çıkıyorum.o yüzden seni pek ilgilendirdiğini sanmıyorum korsan yazılım sektörünün..
bende sana çok güldüm.. denilenleri anlamakda bile güçlük çekiyorsun sanırım
orjinal homepremium lisansı var elimde.. ayrıca windows'un kaç para olduğu mu sorulmuş bana?
bunu anca senin gibi sanal ortamda komedyenlik yapanlar der
Ama o çok savunduğun ve her fırsatta üstünlüğünü kanıtlamaya çalıştığın win'in üreticisi olan micro$oft firmasını çok ilgilendiriyor. Farkında mısın bilmiyorum ama korsana karşı olmakla micro$oft'un haklarına senden daha çok sahip çıkıyorum.
Kardeşim lisansın var da Linux üzerinde bir yazılımın paralı olması neden seni ilgilendiriyor öyleyse?
microsoftu ilgilendir diyor... sanane kardeşim microsoftu ilgilendiriyorsa.. demin beni ilgilendiriyor diyordun hiç bir cracker senin geliştirdiğin yazılımla muattap olmaz dedik bu sefer microsoftu ilgilendirir diyor ey allahım ya..
Hastane otomasyon sistemleri, erp/crm sistemleri, emlakçılık, otel/pansiyon yönetimi gibi sektörel uygulamalar. Peki sen ne yaparsın? Yazılım geliştirme ile var mıdır ilgin alakan?
işte burda ayıp ettin penguin kardeş...
hastane otomasyonu çok önemsiz birşey...elle yapılabilir herşey...kağıda yazılır illa bir şekilde olur...
ama düşünsene muazzam bir cihaz...radyoaktif radyasyon veriyor...bacaktan hastaya girilmiş,kalbe gelinmiş o cihazın verdiği radyoaktivitenin geçişinin çok komplike hesaplamaları sonucu elde edilen görüntü karşında ekranda...
ve sen orda çoook önemli bir işlem yapıyorsun,ellerinin milimlik bir hareketinin ucunda bir can var... şimdi penguin kardeş böyle bir durumda o mavi ekranı görmezsen mutluluğun resmini nasıl yapacaksın?
herhalde bu kinayem yeterlidir...mavi ekranı görürseniz orda dev firmalar batar...demekki muazzam paralar ve hayatlar maviekranlıdan başka birşeye emanet...e ozaman ben niye benim için çok değerli olan resimlerimi videolarımı kitaplarımı verilerimi maviye emanet edeyim???
işte ben bunu anlatmaya çalışıyorum...
isterse tüm dünya mavi mavi yaşasın,ben verimi emanet etmem...
anca oyun...
bi de bu gözle bakın...
kusura bakma penguin kardeş sanada oyunda bi rol yazdık sormadan...
Kendisinin haksız olduğunu düşünen karşısındakine saldırır. Şekil 1.a. Verecek daha iyi bir cevabın da öyle görünüyor ki yok. Sen sağ ben selamet. Hadi hoşçakal.
OpenGL diye gir googlede bir ara bakalım o ne oluyormuş birde OpenGL ile çalışan oyunlara bak bakalım.
Dx11 olunca ne oluyor? crysisini güzel oynaman içinmi abisi?