blgram
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 18
ewet bende kuruyom şu an
kurdum bakıyorum şimdiumarım istediğim gibi bi program çıkar..
---------- saat 20:51 eklendi ---------- önceki mesaj saat 20:47 eklenmişti ----------
yahu arkadaşlar biri soru sordum diye - verince ona karşılık saolsun 3 kişi + vermişgerçi bu bonusların ne işe yaradığınıda bilmiyorum ama verenlere teşekkürlerimi sunuyorum
![]()
celallenmek yok yaasadece şaşırmıştım da soru sorana kızıyorlarmı dedim kendi kendime
neyse bu gimp i çözemedim ben yaa!! çok karışık gibi geldi
![]()
06 ankara 16 bursa 26 eskişehirBunu anlayamadım?![]()
Cemaat slax linux ile neden modeme bağlanamıyorum modemi görüyor ama sifre girmem için herhangi bi seçenek sunmuyor (airtes RT 205) bir haftadır ineti talan ettim bir suru yerde ayni sorunu yazmışlar ama çözüm yok ...!? bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim..
".... programı" kullanıyorum acaba linux'a geçsem alternatifi varmı?
sorularına hala emulatör (wine...) ile çalıştırabilirsin gibi cevaplar verildiği sürece linux'a geçmenin bir manası yok.
Gönderdiğim bağlantıda yardım almayı denedin mi?
ubuntu kurdum
şimdi depodan hangi programları yüklemeliyim
yükleyeceğim programlar türleri
msn , müzikçalar , filezilla, güzel bir editör html/css/php ,wine ve görsel efektlerin hepsi yazılım merkezinden yüklemeler ilerlermiyor.(dün wine yüklüyordum ozaman ilerliyordu yarıda elektrikler kesildi )
görsel efektleri etkinleştiremiyorum ve donanların hangilerini tanımış göremiyorum
sevdiğim özelliği ise programların ve sistemin tek bir merkezden güncellenmesi
sevmediğim özelliği farenin kaydırma tekerleğinin çalışmaması
ayrıca @ karakterini yazamıyorum
filezilla indiriyorum %0 da kalıyor ne indirirsem %0(yeni ubuntu kurdum sorun ortadan kalktı )
bu alanda kurulu sahipli sürücü yok ibaresi yer alıyor
tıklama işlevlerinde bir sorun yok ama kaydırma çbukları telerlekle kaymıyor
ekran kartım gforge7100
nasıl açacağım hakkında hiçbir fikrim yok
![]()
ayrıca @ karakterini yazamıyorum
sanki bi aralar ctrl+alt+q ya basınca bende de çalışmıyordu gibi, altgr+q il sorun çözülmüştübir dene istersen
Arkadaşlar ubuntudan çok memnunum kullanmaktayım ancak durmadan şeytan dürtüyor başka dağıtımları da dene diye:devil:Fedora indirdim şu an dvd ye yazıyorum bakalım hayırlısı:laugh:öneriler varsa dinlerim