Fat@L TeaM
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Ne Fedora yükleyebiliyorum ne ubuntu
Laptopu camdan atmayı düşünüyorum
Ne Fedora yükleyebiliyorum ne ubuntuLaptopu camdan atmayı düşünüyorum
![]()
Sanal bilgisayarda ikisine kurdum ancak laptopda kurmaya çalışırken ubuntu da " ubuntu kur " u seçtikten sonra yazılar falan çıktı, O yazılar yarım saat aşağı doğru kaydı sonra da dondu kaldı. Fedorada da daha herhangi bir şeyi seçemeden dondu.
Sanal bilgisayarda ikisine kurdum ancak laptopda kurmaya çalışırken ubuntu da " ubuntu kur " u seçtikten sonra yazılar falan çıktı, O yazılar yarım saat aşağı doğru kaydı sonra da dondu kaldı. Fedorada da daha herhangi bir şeyi seçemeden dondu.
Ne Fedora yükleyebiliyorum ne ubuntuLaptopu camdan atmayı düşünüyorum
![]()
İkisi de çok güzel.Ubuntu'yu kullanıyor olmam, güzel espirilere sırtımı döneceğim anlamına gelmez.
Yalnız 2. resme hala gülüyorum.![]()
ikinci resim de ne demek istiyo anlamadım??/
Pardus da yüklenmiyor![]()
Benim laptopun kaderi kötü![]()
Ahh Ubuntu Ah Koca Arşivim Gitti Senin Yüzünden
Aslına bakılırsa tam olarak windows karşıtıyım.Fakat pardusu geçenlerde kurdum İş driver tanıtmaya gelindiğinde kabusa dönüşüverdi.Örneğin wireless usb adaptör var tanıtılacak(philips)malesef destek veren teknik ekip bile çaresiz kaldı.Mecburen xp ye dönüş yaptım.Öncelikle herkesin ilk başta kafasında , driverleri tanırmı ,oyunlarım rahat kurulabilirmi gibi soruları tereddütleri var.Bu ve benzeri sıkıntılar giderilirse inanıyorumki kimse işletim sistemine para vermez.
Ahh Ubuntu Ah Koca Arşivim Gitti Senin Yüzünden
Gerçi Ubuntunun Suçu Yok Benim Bilgisizliğim Yüzünden Oldu
Arşivimin olduğu Partitonu Takas Alanı Olarak İşaretlemişim
Kurtaramadım Gitti
Kurulumu İyice Öğrenin Arkadaşlar Sorun Takıldığınız Yerleri
Sonra Grup Ta Bozuluyor Benim Gibi Arşivinizde Gidebilir
2 Farklı Tür İşletim Sistemi Kuranlar içindir Sözüm!
Sonuçta ikise BirBirinden Farklı
Bence senin arşivi daltonlar yürütmüştür, suçu da Ubuntu ya atmışlardır. :laugh:
geçmiş olsun arkadaşım :huh: file recovery yazılımlarıyla kurtarabilirsin sanırım, benzer bir olay da benim başıma gelmişti ama tabi o zaman linux nedir bilmiyorum, başıma gelen olay fat32 nin ntfs i görmemesinden kaynaklanmıştı![]()
kurulum esnasında dikkatli olmak gerekiyor nereyi sectiğimize az kalsın benimde 100gb lık arşiv gidiyordu uyarı ekranından döndüm dalgınlık olabiliyor bazen ama ubuntuda biraz karışık seçilecek yer bulmas konusu bu konuda en basiti pardus cok rahat yüklecek yeri seciyosun
dünden beri mandriva kullanıyorum gercekten süper tavsiye ederim pardustan daha ii geldi banaufal tefek sorunları var onları forumdan cözüyorum zaten
![]()
Ben de yeni yıl şerefine Ubuntu mu kursam ne![]()
arkadaşlar yeni yıl şerefine kubuntuyu kurdumama üç boyutlu masaüstüne geçemedim nasıl yapacağımı anlatabilecek varmı?(masa üstünün dönmesini istiyorum kısacası)
KDE'ciler gelince yardım ederler sana.Bu arada tebrikler, bir ara Ubuntu'ya da bekleriz.
![]()
Ben de yeni yıl şerefine Ubuntu mu kursam ne![]()