easybcd die bi program var onu yükle kaldırabilirsinArkadaşlar Windows 7 yanında linux mint kurmuştum şimdi kaldırmak istiyom açılışta gnu grup diye bişey var hep soruyo linux mintle onu nasıl kaldırabilirim fikri olan varmı.
Programı yükledim sadece windows 7 mevcut neden böyle windows 7 den diskinden dosya bölüştürüp linux kurmuştum.easybcd die bi program var onu yükle kaldırabilirsin
açılışta linux mint ve windows 7 çıkıyomu ekranda iki seçenek yaniProgramı yükledim sadece windows 7 mevcut neden böyle windows 7 den diskinden dosya bölüştürüp linux kurmuştum.
ss atabilirmisin easybcd deki yeriProgramı yükledim sadece windows 7 mevcut neden böyle windows 7 den diskinden dosya bölüştürüp linux kurmuştum.
Ayn soruyo da şey yapsam yeniden format atsam gidermi windows 8,1 nolur linux minte.açılışta linux mint ve windows 7 çıkıyomu ekranda iki seçenek yani
böldüğünüz diski sildinizmiAyn soruyo da şey yapsam yeniden format atsam gidermi windows 8,1 nolur linux minte.
mantıksal sürücü de sil sonra c diskine sağtıkla birleştir diskiSildim şimdi ne yapmam gerekiyo linux kurulu olduğu diski.
Bide 500 mb lık mantıksal sürücü var onuda sileyim mi.Ekli dosyayı görüntüle 161606
NolduKnk dediklerini yaptım yeniden başlatım böyle bişey oldu.
Windows 7 açılıyor mu pekiKnk dediklerini yaptım yeniden başlatım böyle bişey oldu.
Grup Rescue diye hata.
Hata arıyorum açılırken grup Rescue diye windows açılmıyo.Noldu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Windows 7 açılıyor mu peki
Linux mint nasıl kurduysan çakışmış büyük ihtimalle format USB in varsa formatla yeniden Windows kur Windows disk kurma yerinde disklerin hepsini silip hdd olduğu diski yeni tıklayıp oluşturup Windows kur açılışta sormaz bidaHata arıyorum açılırken grup Rescue diye windows açılmıyo.
Ztn amacım format atmaktı sıkıntı olur diye linux silmeye çalıştım.Linux mint nasıl kurduysan çakışmış büyük ihtimalle format USB in varsa formatla yeniden Windows kur Windows disk kurma yerinde disklerin hepsini silip hdd olduğu diski yeni tıklayıp oluşturup Windows kur açılışta sormaz bida
Windows kurunca bidaha çıkarsa Bilgisayar sağ tık /özellikler/gelişmiş sistem ayarları / başlangıç ve kurtarma/işletim sistemi listesi gösterme süresi tikini kaldırıp tamam bas bitti eğer bidaha çıkarsa die söylüyorum bunuZtn amacım format atmaktı sıkıntı olur diye linux silmeye çalıştım.
Öncelikle Windows 7'ye geçip 'msconfig'e' gidiyorsun. Buradan Boot, yani açılış menüsüne giriyorsun. Windows 7'de muhtemelen Varsayılan OS ve yanında Geçerli os yazacak. Sen Windows 7'nin altındaki işletim sistemine tıklayacaksın ve bu senin kurduğun Linux Mint olacak. Linux Mint'in üstüne gelip, kesinlikle Geçerli OS yazanı, Yani Windows 7'ye birşey yapma. Onun altındaki işletim sistemine tıklayıp, yine söylüyorum üstünde geçerli os yazmamasına dikkat et, Linux Mint'i seçip Alttaki 'Tüm önyükleme ayarlarını kalıcı yap.' butonunu tikleyip Sil tuşuna basın ve Msconfig'den çıkın. Çıkınca yeniden başlatma isteyecek yeniden başlatın ve GRUP loader açılmayacak direk Windows 7 gelecek. Bu işlemde sadece Linux Mint'in önyükleme ayarlarını kaldırdın. Şimdi ise Disk yönetimine girip Linux Minti kurduğun parçayı biçimlendir ve sil. Bunu yaptıktan sonra ayrılmamış alan olarak gözükecek. Bu sefer de C diskine sağ tıklayıp Birimi genişlet de ve birimi genişlet.Hata arıyorum açılırken grup Rescue diye windows açılmıyo.