Linux Kategorisi Açılsın Artık!

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Kategorilere üye olunabildiğini bilmiyordum. Konulara olduğunu biliyordum. Kategoriye nasıl abone olunabiliyor açıklarsan Linux kategorisi açıldığı zaman hepimiz abone oluruz ;)

Forum konularının başlığında Seçenekler ve Arama var.Seçenekler'de "Bu Foruma Abone Ol" seçeneği var..sanırım o işe yarıyor..denemedim daha ama
---
denedim, abone olunan forum kategorisi "Profiliniz" bölümünde ayrı olarak görünüyor..ancak yeni açılan konular görünmüyor gibi duruyor malesef

atlantizzz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
cok haklısın destekliyorum arkadası ben linux programınıda seviyorum böyle bir bölüm olmalı internete emegi gecen herkesin bayramını kutlarım

MaviAteş

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Arkadaşlar komplo teorilerini unutma zamanı. Sadece bölümün boş kalmasından şüphe ettiklerini söyledi Hakkı bey.

Bir daha ki konuşmanızda lütfen "Arkadaşlar burası yemek sitesi mi, Linux bölümü neden boş kalsın ki?" dediğimizi söyleyin.

Ayrıca bu düşüncesinden dolayı kendisini kınıyorum. Çünkü o kadar haber editörü var, bir tanesi Linux ile ilgili haftada bir haber eklese bile dolar taşar.
Bizler varız.
Yeni Linux kullanıcıları var.
Pardus var, Ubuntu var.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Rüyamda Troy açıklama yapıyordu, "Linux bölümü açmıyoruz!" diye. :D Hepimiz çıldırıp yeni bir site açma kararı almıştık. Şaka yok, gördüm rüyamda. :)

Günaydın bu arada herkese. :)

vocal_house

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Linux bölümü açılmasın. bence açılmasını da istemeyin artık. 123 soru-cevap ve 1782 görüntülenme varken bile halen yöneticilerin umrunda olmayan bir konu için mesaj yazmak ve yazılanları takip etmek için boşa zaman kaybediyoruz. birkaç arkadaşın dedği gibi zaten linux için onlara forum var gidip dertlerimizi orada arayalım. pardus ubuntu fedora firefox opera vs.vs. için türkiye foryumları varsa oralarda bilgilerimizi paylaşmaya devam edelim burada bu konu için takılmaya gerek yok ki. ister açarlar ister açmazlar. bilginiz var ise site açın buradan engellenseniz bile msj'laşma ile bildirin isteyen zaten oraya yönelecektir. neden snd de ısrar etmeye devam ediyorsunuz ki. bilişim ve teknoloji forumu/sitesi ama bunlar dışında da konular/bölümler varsa zaten içerik ve amaç dışına çıkılmıştır. site/forum takibi zorlaştırıp üyelere yardımcı olunmuyorsa üyeler boşa talepte bulunmasın. tehtit edeceğinize cesur olup Linux paylaşmınız için site/forum kurun açılacak konuları ve yapılacak paylaşımları zaten snd yöneticileri de görecektir. burada daha fazla neden ısrarcı olup kendinizce bişeyler uydurmaya çalıyorsunuz ki. sizi takmayanı sizde takmayın cevap bile yazmayın niye pr yükseltesiniz ki. umurlarında değilsiniz. haklı olsaydınız zaten en başında Linux başlığı açık olurdu. herkes iyi bayramlar...

Exploit Coder

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Bir daha ki konuşmanızda lütfen "Arkadaşlar burası yemek sitesi mi, Linux bölümü neden boş kalsın ki?" dediğimizi söyleyin.

Ayrıca bu düşüncesinden dolayı kendisini kınıyorum. Çünkü o kadar haber editörü var, bir tanesi Linux ile ilgili haftada bir haber eklese bile dolar taşar.
Bizler varız.
Yeni Linux kullanıcıları var.
Pardus var, Ubuntu var.

:D Bir daha konuşmamız olursa söylerim :D

Linux bölümü açılmasın. bence açılmasını da istemeyin artık. 123 soru-cevap ve 1782 görüntülenme varken bile halen yöneticilerin umrunda olmayan bir konu için mesaj yazmak ve yazılanları takip etmek için boşa zaman kaybediyoruz. birkaç arkadaşın dedği gibi zaten linux için onlara forum var gidip dertlerimizi orada arayalım. pardus ubuntu fedora firefox opera vs.vs. için türkiye foryumları varsa oralarda bilgilerimizi paylaşmaya devam edelim burada bu konu için takılmaya gerek yok ki. ister açarlar ister açmazlar. bilginiz var ise site açın buradan engellenseniz bile msj'laşma ile bildirin isteyen zaten oraya yönelecektir. neden snd de ısrar etmeye devam ediyorsunuz ki. bilişim ve teknoloji forumu/sitesi ama bunlar dışında da konular/bölümler varsa zaten içerik ve amaç dışına çıkılmıştır. site/forum takibi zorlaştırıp üyelere yardımcı olunmuyorsa üyeler boşa talepte bulunmasın. tehtit edeceğinize cesur olup Linux paylaşmınız için site/forum kurun açılacak konuları ve yapılacak paylaşımları zaten snd yöneticileri de görecektir. burada daha fazla neden ısrarcı olup kendinizce bişeyler uydurmaya çalıyorsunuz ki. sizi takmayanı sizde takmayın cevap bile yazmayın niye pr yükseltesiniz ki. umurlarında değilsiniz. haklı olsaydınız zaten en başında Linux başlığı açık olurdu. herkes iyi bayramlar...

Ne demeye çalıştığını tam olarak anlayamadım.

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
Rüyamda Troy açıklama yapıyordu, "Linux bölümü açmıyoruz!" diye. :D Hepimiz çıldırıp yeni bir site açma kararı almıştık. Şaka yok, gördüm rüyamda. :)

Günaydın bu arada herkese. :)

okadar etkilenmişinki rüyana girmiş :D :D

Exploit Coder

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Valla arkadaşlar açarsa kendileri için iyi olur. Bizim farklı alternatiflerimizde var sonuçta..

SKYNET

Doçent
Reaksiyon puanı
13
İşim microsoft uzmanlığımda öyle. Linux bölümü açılması taraftarıyım. Bende varım ulen....

Linux bölümü olmuyosa unix olsun :)

Exploit Coder

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Eyvallah diyelim ne diyelim? Bakın iyi microsoftçular da varmış :D

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Arkadaşlar, az önce Microsoft Türkiye'den bir yetkili ile görüştüm. SDN'de geçen Windows - Linux tartışmaları sayesinde çok reklam alıyorlarmış. "Böyle büyük bir forumda Linux bölümü olursa tartışmalar sona erer, adamlarımız HapS ve ALMİ'nin sesi çıkmaz ve kan ağlarız." dediler.

O sebeple SDN Ofis'i basıp Troy'u ve editörlerimizi dövdürmüşler.

Olay açıklığa kavuştu.

Troy'un cevap vermeme sebebi de, yattığı hastahanede kablosuz internetin bulunmayışıymış. :D

NETWORK

Profesör
Reaksiyon puanı
115
Bence gerek yok bırısı lınux ıster dıgerı ubuntu ıster vs vs bu ıstekler bıtmez acıkcası..
genel olarak herkes zaten wın kullanıyor
acılması gereksız olur..

bohongtw

Doçent
Reaksiyon puanı
27
bir forum neden daha fazla kullanilan bir site ve daha cok kullanici istemez anlamak zor , acin su gencligin onunu daa

NETWORK

Profesör
Reaksiyon puanı
115
o zaman bır de lınux acılımı yapılsın ve wın kullananlarla esıt haklar tanınsın :D:D

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Yönetim istifa :D
Bi linux bölümü açılmamış, yazıktır yahu :)

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25
evet açılmalı linux ubuntu neyse bilmeyenler ve benim gibi merakedenler bakmadan gecmicekleridir ve bilenlerde çok rep alır emin olun:)

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
biraz daha ısrar edersek sdn yönetimi forumu kapataçak:D

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Yok Yok İçimden Bir Ses Akşama Açılacak Diyor Linux Kategorisi :)

Artık Tartışmalara Son Verin Bu Akşamı Bekleyin SDN işbaşı Yaptı :)

shakal

Profesör
Reaksiyon puanı
29
İyice gaza geldik. Patlamaya hazır mısır gibiyiz. :D

yönetimden ilgili bir aciklama bekliyoruz ,bakin milletin piskolojisi bozulmus kendini misir saniyor :thumbup:,yapmayin etmeyin yaziktir günahtir ,aci verin su katogoriyi ,cocuk sevindirmesi sevaptir su mubarek bayram gününde hele sevaba sevab demessiniz ,hayir duasi alirsiniz ;)

Jeaquares@ bir dua etsene, baba oğul ve kutsal ruh adına diye ;)

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
yönetimden ilgili bir aciklama bekliyoruz ,bakin milletin piskolojisi bozulmus kendini misir saniyor :thumbup:,yapmayin etmeyin yaziktir günahtir ,aci verin su katogoriyi ,cocuk sevindirmesi sevaptir su mubarek bayram gününde hele sevaba sevab demessiniz ,hayir duasi alirsiniz ;)

Jeaquares@ bir dua etsene, baba oğul ve kutsal ruh adına diye ;)

Senin için dua ediyorum, Baba-Oğul-Kutsal Ruh adına. :)