LinuxIsNotUniX
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 963
Lubuntu mu?tam şimdi linux kuruyorum buna rast geldim
Onu benim bir arkadaşım da yapmaya çalışmıştı fakat onda da olmamıştı.Bunu yapacaktım beceremedim.
Farklı bir şey deneyeyim o zaman.Onu benim bir arkadaşım da yapmaya çalışmıştı fakat onda da olmamıştı.
Sizde olursa ben de yaparım belki videosunu buraya da atarsanız sevinirim.Farklı bir şey deneyeyim o zaman.
Yolun açık olsun bence GNOME çok hantal ve dokunmatik ekranlı cihazlar için daha mantıklı.GNOME için tonla Widget bulmayı başardığım için KDE Plasma'yı bırakıyorum. Artık burada benden GNOME ile beraber olan ekran fotoğraflarını görürsünüz.
Aslında hantal falan değil. Bende gayet akıcı çalışıyordu. Ağır olsa da farketmez aslında. Eski bir sistemim yok. Yakında fotoğrafları atarım bir ara. Önce KDE Plasma'yı sileyim de.Yolun açık olsun bence GNOME çok hantal ve dokunmatik ekranlı cihazlar için daha mantıklı.
Fedora kurduğumda da öyle gelmişti ve artık KDE Plasma'ya alıştım. Boş vaktim olunca ve KDE Neon beni üzerse o zaman Arco Linux'a geçerim büyük ihtimal.Aslında hantal falan değil. Bende gayet akıcı çalışıyordu. Ağır olsa da farketmez aslında. Eski bir sistemim yok. Yakında fotoğrafları atarım bir ara. Önce KDE Plasma'yı sileyim de.
Lubuntu evet de neden üzgün işaret i koydunLubuntu mu?
Onu benim bir arkadaşım da yapmaya çalışmıştı fakat onda da olmamıştı.
Eğer bilgisayarınız iyiyse Lubuntu'dan daha iyi dağıtımlar (Xubuntu,KDE Neon, Linux Mint, Ubuntu, Kubuntu vb.)(eğer çok iyi değilse Xubuntu, Linux Mint XCFE) kullanmanız daha mantıklı olurdu bence.Lubuntu evet de neden üzgün işaret i koydun
Lubuntu'yu tercih etmem hatta sevdiğimi de söyleyemem. Özellikle LXQt sürümünü önermek hiç istemiyorum, çok sorunlu. Sparky, Peppermint, MX Linux veya Debian XFCE kullanmanı öneririm.Lubuntu evet de neden üzgün işaret i koydun
Lubuntu evet de neden üzgün işaret i koydun
Eğer bilgisayarınız iyiyse Lubuntu'dan daha iyi dağıtımlar (Xubuntu,KDE Neon, Linux Mint, Ubuntu, Kubuntu vb.) kullanmanız daha mantıklı olurdu bence.
Biraz yukarıda bir şeyler karalamıştım ama okumadınız galiba ?Lubuntu'yu tercih etmem hatta sevdiğimi de söyleyemem. Özellikle LXQt sürümünü önermek hiç istemiyorum, çok sorunlu. Sparky, Peppermint, MX Linux veya Debian XFCE kullanmanı öneririm.
Solus OS'u Budgie ile kullansan daha iyi olur, ondan da fotoğraf bekleriz.Solus 4.2 MATE'de geldi buraya:
Masaüstü:
Neofetch:
Screenfetch:
Ne eklemeliyim abi sence ?@TheMedusa, olur olur çabala biraz.
İkon seçimin kötü ilk olarakNe eklemeliyim abi sence ?
Tela ikon teması kurmanı beklerim.Ekli dosyayı görüntüle 144453
Beceremedik. Benim istediğim gibi olmadı