Harnapazade
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,442
Bu hangi masaüstü ortamı?
Bildirim çubuğundan anladığım kadarıyla KDE'ye benziyorBu hangi masaüstü ortamı?
LXQt.Bu hangi masaüstü ortamı?
Bu hangi masaüstü ortamı?
Saat ve hava durumunu Pardusa nasıl ekleyebilirim.
Sana söyleyeyim. Uğraştırıyor bazen NVIDIA olayı.. Dikkatli ol.Sonunda! Bir tek Nvidia olayını yapamadım şimdilik.
Ekli dosyayı görüntüle 146756
Yapamadım hala intel çalışıyor . Ama Nvidia yapsam kesin çok fazla yırtılma olacak. Nvidia kartını yapmayı başarırsam büyük ihtimal yırtılmalarla uğraşmak zorunda kalacağım. Benim erkan kartı monitörde yırtılma yapmak için üretilmiş galiba, Windows - linux fark etmiyor. Laptop kullanıyorum bu arada, geforce gtx 930m ile. İntel grafik ise 5500 hd.Sana söyleyeyim. Uğraştırıyor bazen NVIDIA olayı.. Dikkatli ol.
Yine iyi bende sadece: /dev/sda5 clean, 123456/987654 files, 127789/917321 blocks (sayıları attım) gibi bir yazı çıkıyor açılana kadar, Manjaro KDE. Açılana kadar aynı yazıya bakmak biraz sıkıcı. Bir de HDD var bir Windows olmasa da daha çok süre yazıya bakıp beklemeye sebep oluyor .Zorin OS
Ekli dosyayı görüntüle 146850
Ama hala açılışta sanki uefisiz açılıyor gibi yazılar büyük çıkıyor
Seninki birşey ise ben susarım. Ben her GNU/Linux dağıtımındaYine iyi bende sadece: /dev/sda5 clean, 123456/987654 files, 127789/917321 blocks (sayıları attım) gibi bir yazı çıkıyor açılana kadar, Manjaro KDE. Açılana kadar aynı yazıya bakmak biraz sıkıcı. Bir de HDD var bir Windows olmasa da daha çok süre yazıya bakıp beklemeye sebep oluyor .
Saat tarih bölümü Conky Manager yükleyerek Pardus deposundan debian'a bağlı zaten hazır yüklü geliyor renklerle ve X Y yani lokasyonu oynayarak tam ortaya getirmeniz lazım. Conky Manager'in içerisinde hazır gelen Conky'ler içerisinde mevcut.Saat ve hava durumunu Pardusa nasıl ekleyebilirim.
Bence geçmeyin kendine has bir temanız olmuş.Kafamda Macbuntu denemek var ama Solus'u bırakasım gelmiyor daha yapacak iş varken
Ekli dosyayı görüntüle 147943
Dayanamayıp haftaya Pazartesi'yi beklemeden Solus kuracağım bu fotoğraflar yüzünden.İlk defa Latte Dock ile başarabildim bir şeyler. Çok güzel durdu .
Ekli dosyayı görüntüle 148388