Linux ekran görüntülerinizi paylaşın

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Sen olayı tamamen yanlış anladın. Google'a yazmaya üşendin diye siteye link attım, linke bile tıklamadın bile demi :p Anarchy bir Arch kurulum aracı. Şimdi anladın mı niye ideoloji dediğimi ? :p
Usta telefondan giriyorum, ana sayfaya bakıyorum bir tane bile adam akıllı şey göremiyorum. Allah razı olsun :D

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Bu konu eskiden bu kadar hareketli değildi. :)
Screenshot from 2018-02-20 22-02-07.png

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
İltifat mı ettin dalga mı geçtin anlamadım. :D
Finix tariz yapmaz, Finix direk söyler, Finix patavatsızdır, Finix Açık-Mert-Korkusuz gazetesinin ismini bulmuş kişidir, Finix "Zevkine senin..." diye başlar, sonundan çıkamazsınız, kısaca iltifat etti :p

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Biz müzik konusunda da aynı zevk sahibiyiz @Forumun Ağası Finix :D Genelde toplum bu müzikleri iğrenç bulur. Ben kabullendim artık zevk duyduğum şeylerden iğrenen tipleri. :D Bir şaşırdım zevk mevk yazınca. :D

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Biz müzik konusunda da aynı zevk sahibiyiz @Forumun Ağası Finix :D Genelde toplum bu müzikleri iğrenç bulur. Ben kabullendim artık zevk duyduğum şeylerden iğrenen tipleri. :D Bir şaşırdım zevk mevk yazınca. :D
Millet ne ister? Rengarenk ışıltılı şeyler, canlı renkler, sadelikten uzak şeyler... Genellikle insanların istediği şey budur. Sadelikten o kadar çok kaçınıyorlar ki artık baktıkları şey basit bir karmaşadan öteye geçmiyor. Ben estetik hisleri şöyle böyle canlandıran şeyleri severim, canlı tonları severim ama bunu bir karmaşa halinde sevmem. O yüzden zevkinizi sevdim, takdir de ettim. Neyse müzik dinleyelim.

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Karşınızda Debian altyapısını kullanan yeni Pardux XFCE. :)
Hızlı ve RAM kullanımı da XFCE olduğu için gayet iyi. Şimdilik beğendim.
Pardux XFCE - Halktan Biri.png

Bu da Screenfetch çıktısı:
1519475303819.png

sezmen

Asistan
Reaksiyon puanı
200
Pardus 17.1 gerçekten başarılı bir sürüm olmuş. Bir süredir kullanıyorum hem de sadece onu. Başka bir dağıtım aratmadı bana.
Bu da ekran görüntüm, kendi fotoğrafım ile:
Yekqmq.png

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Aynen öyle. Ama önceden de Manjaro'yu kurmuşluğum var. Manjaro XFCE ve Manjaro Gnome'u kullanmıştım. Şimdi ise Manjaro KDE'yi kullanıyorum. :)
Arch'ta yaşadığım sorunu hala çözebilmiş değilim.
Mutlaka bir çözümü var fakat biz ulaşamadık. Manjaro ise birçok önyapılandırma ile hazır olarak geldiğinden sorunsuz açılabiliyor.
Hiçbir Linux dağıtımı ile açılmayan makinalarda Manjaro' nun önyükleme yapabildiğine şahit oldum..

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Mutlaka bir çözümü var fakat biz ulaşamadık. Manjaro ise birçok önyapılandırma ile hazır olarak geldiğinden sorunsuz açılabiliyor.
Hiçbir Linux dağıtımı ile açılmayan makinalarda Manjaro' nun önyükleme yapabildiğine şahit oldum..
Var ya başta niye seni dinleyip bildiğim dağıtım olan Manjaro'yu kurmamışım hayret :D Yahu iş yerinde bana ilaç gibi geldi, evde bana ilaç gibi geldi, oyunlarıma ilaç gibi geldi, güzel nimetmiş bu Manjaro. Zamanında yeni başlayanlara boşa önermemişim, helal bana :p

Türkçesever

Profesör
Reaksiyon puanı
2,970
Var ya başta niye seni dinleyip bildiğim dağıtım olan Manjaro'yu kurmamışım hayret :D Yahu iş yerinde bana ilaç gibi geldi, evde bana ilaç gibi geldi, oyunlarıma ilaç gibi geldi, güzel nimetmiş bu Manjaro. Zamanında yeni başlayanlara boşa önermemişim, helal bana :p
Bir bende düzgün çalışmadı galiba. Bir daha denemek isterdim ama macera aramaya gerek yok şu an. ;)

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Hometech Wi360 makinada Windows 10 ile yan yana yükleyip çalıştırabildiğim Manjaro var :)