Bir an Xfce zannettim. Çok güzel olmuş
Biraz da ben paylaşayım
Xfce, benim ilk beğendiğim ve uzun soluklu kullandığım masaüstü ortamı, hala etkisinden çıkamamışım demek kiBir an Xfce zannettim. Çok güzel olmuş
1. resimdeki masaüstü daha hoş olmuş onu kullanHerkese günaydın.
Manjaro Gnome'dan selamlar.
Ekli dosyayı görüntüle 29987
Ekli dosyayı görüntüle 29988
Alt paneli saydam diye mi yoksa arkaplan resminden dolayı mı 1. resimdekini daha çok beğendiniz?1. resimdeki masaüstü daha hoş olmuş onu kullan
İkisi birdenAlt paneli saydam diye mi yoksa arkaplan resminden dolayı mı 1. resimdekini daha çok beğendiniz?
Duvar kağıdını paylaşabilir misin rica etsem?Biraz da lightweight (hafif) dağıtımlar deneyeyim dedim.
Bodhi Linux (Ubuntu 16.04 tabanlı)
Ekli dosyayı görüntüle 30401
Hocam dağıtımı sisteme yüklemeden live olarak denedim. Bu sebepten malesef duvar kağıdını paylaşamayacağım.Duvar kağıdını paylaşabilir misin rica etsem?
ISO dosyası içerisinden duvar kağıdını bulabilirsiniz eğer zahmet olmazsa Uğraşamam derseniz canınız sağolsunHocam dağıtımı sisteme yüklemeden live olarak denedim. Bu sebepten malesef duvar kağıdını paylaşamayacağım.
İnternette araştırdım ama bulamadım.
Şu an okula gideceğim. Eğer unutmazsam akşam gelince bakarım.ISO dosyası içerisinden duvar kağıdını bulabilirsiniz eğer zahmet olmazsa Uğraşamam derseniz canınız sağolsun
kullandığın linux açık iken usbyi tak içine bak...@Kadima Hocam tekrar live iso'dan başlattım. Fakat arkaplan resmine ulaşamadım. Sistem biraz farklı geliyor bana.
Yine de şu resmi kullanabilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 30412
Baktım hocam. Dağıtım bana biraz farklı geldi. Ama yine de arkaplan resmini paylaştım.kullandığın linux açık iken usbyi tak içine bak...
Ekli dosyayı görüntüle 30413
bu Linux Mint 18,2 kde galiba...
isolinux klasöründe olur...Baktım hocam. Dağıtım bana biraz farklı geldi. Ama yine de arkaplan resmini paylaştım.
Tamam hocam. Biraz sonra yine bakarım.isolinux klasöründe olur...
Ekli dosyayı görüntüle 30414
Teşekkürler@Kadima Hocam tekrar live iso'dan başlattım. Fakat arkaplan resmine ulaşamadım. Sistem biraz farklı geliyor bana.
Yine de şu resmi kullanabilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 30412
hava durumu ve saati hangi eklenti ile ayarladınız acaba?
güncellmem yöneticisine bakılırsa linux mint kullanıyosun ama kde mi bilemedim yanlışmıyım hocam screenfetch atda bilelim...