- Reaksiyon puanı
- 2,285
Baktım alışamadım öylesine, böylesi daha şıktır diye klasiğe döndüm.
Hepinizi bir gün Xfce'ci yapacam oluuummmBaktım alışamadım öylesine, böylesi daha şıktır diye klasiğe döndüm.
Ekli dosyayı görüntüle 28628
Belki cesedimin üstüne...Hepinizi bir gün Xfce'ci yapacam oluuummm
Belki cesedimin üstüne...
Biz bunun gibi kızları... Hehey.
Arch'ı da merak etmiyor değilim.Doğru yoldasın kardeş
Nasıl, güzel mi? Hala kullanıyor musunuz?
Debian 9 cinnamon halen debian 9 ama mate kullanıyorum onunda resmi var buradaNasıl, güzel mi? Hala kullanıyor musunuz?
bende aynı sürümün xfce olanını kullanıyorum ve ram işlemci hızlarını felan ekrana nasıl ekliyosun öğrenebilirmiyimUzun zamandır ekran görüntüsü paylaşmadığımı fark ettim. Bu da benim masaüstü. LinuxMint 18.2 Sonya (cinnamon)
-
bende aynı sürümün xfce olanını kullanıyorum ve ram işlemci hızlarını felan ekrana nasıl ekliyosun öğrenebilirmiyim
-dock felan mı kullanıyorsun
teşekkürler
foto güzelmiş de gnome iyi mi bari benim laptop kasar kaç mb ram harcıyorKendi fotoğrafım ile Ubuntu 17.10
Çok beğendim.
Betayken de kurmuştum memnun kalmıştım. Ubuntu dock hoşuma gitmemişti, unity çakması gibi. Onu da eklentilerden hallettim. Şuan hiçbir sorun yok. Kusursuz çalışıyor benim masaüstünde. Firefox açık 3 sekme ile...foto güzelmiş de gnome iyi mi bari benim laptop kasar kaç mb ram harcıyor
Ubuntu'da nedense PPA'lardaki temalar hiçbir zaman tam düzgün çalışmaz. Sadece belli başlı büyük isimler çalışır. Arc, Numix, Faenza gibi. Ya bildirimler bölümü temaya uygun olmaz, ya terminal, ya dosya yöneticisindeki tuşlar, bir yerden patlak veriyor GTK temaları Hele Lubuntu kullananlar nasıl sistemlerini kişiselleştiriyorlar bilmiyorum. Lxde normalde en sorunlu olan.Ekli dosyayı görüntüle 29016
Maksadı gayemiz denemiş olmak yanlış anlamayın Ubuntu 17.10 mate
benim favori masaüstüm xfce gnome a alışamadım nedenseBetayken de kurmuştum memnun kalmıştım. Ubuntu dock hoşuma gitmemişti, unity çakması gibi. Onu da eklentilerden hallettim. Şuan hiçbir sorun yok. Kusursuz çalışıyor benim masaüstünde. Firefox açık 3 sekme ile...
Aslında bu Ubuntu'nun suçu değil, PPA'ya bakanlar (Bakmayanlar) düzgün iş yapmıyorlar.çok doğru katılıyorum @eronis xfce oturumu yanına mate masaüstünü kurdum linux mint doğru düzgün çalışmadı temaler dengesiz oldu herşey
--- Gönderi Güncellendi ---
benim favori masaüstüm xfce gnome a alışamadım nedense
Benim için günün sonunda sıfır fark yaratıyorbenim favori masaüstüm xfce gnome a alışamadım nedense
Ben denedim. Hatta şu an Windows'un yanında Manjaro Gnome yüklü.Manjaro'yu GNOME ile hala denemediniz mi ?
Ekli dosyayı görüntüle 29834
Hocam üstteki paneli nasıl saydam yaptınız?