- Reaksiyon puanı
- 92
Evet.Panelin plank mi?
Evet.Panelin plank mi?
Daha önceden kullanmıştım da benzettim demek ki oymuş tekrar yükleyeyim bari
@TEGİN senin yüzünden ElementeryOS u tekrar kurucam şimdi
Bi ara kurup denemiştim baya güzeldi
Hahaha eOS güzeldir ama ben eOS Freya' yı bekliyorum. O daha da güzelmiş. BU sene içinde inşşşallahhh çıkacak(mış)
Ben Linux konusunda acemiyim. Bilmiyorum. Ama illaki vardır bir çözümüKurulumu Yaptım ama masaüstüne uygulama yada dosya eklenmiyor mu? En azından bağlı sürücüleri masaüstünde gösterse bari
Ben Linux konusunda acemiyim. Bilmiyorum. Ama illaki vardır bir çözümü
Bir şey değilTeşekkürler
Dostum şu arkaplan resmini bana yollarmısın sana zahmet
Önceki sayfadaDostum şu arkaplan resmini bana yollarmısın sana zahmet
Kafam karıştı bir an KDE mi yoksa Gnome mu o diye Pardus mu dağıtım?Nostalji yapıyorum.
Kafam karıştı bir an KDE mi yoksa Gnome mu o diye Pardus mu dağıtım?
Ben de zamanında Pardus yüklemiştim ama gerekli çoğu paket olmayınca mecbur başka dağıtımlara geçmiştim Cervus Elaphus idi galiba adı sürümün o zaman çok pisi paketi yoktu
Evet günlük kullanım için pek iyi değildi Pisi Linux Debian tabanlı mı yoksa hâlâ pisi mi kullanıyor?İş yaptığın bilgisayar için iyi değilde, arada bir kullandığın ve kararlı çalışmasını beklediğin sistemlerde çok iyi Pardus/Pisi. Onun dışında mis gibi Ubuntu var, Mageia var, Fedora var, Arch var... Distrowatchta sıra almış bir ton dağıtım var işte.
Evet günlük kullanım için pek iyi değildi Pisi Linux Debian tabanlı mı yoksa hâlâ pisi mi kullanıyor?
windowsu komple silip Elementary OS Luna kurdum
Güzel masaüstü. Çok hoş.windowsu komple silip Elementary OS Luna kurdum
tüm windows lisanslarını sattın şimdide linuxa geldin demek
Güzel masaüstü. Çok hoş.
KDE'nin patronu=Netrunner 14.1