sezmen
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 200
LinuxMint 17.1 Cinnamon
Müzik çalar banshee mi?LinuxMint 17.1 Cinnamon
Stabil olmuyor diye okudum 0 dan kurun falan diyordular.LinuxMint 17.1 rebecca var LinuxMint 17 qiana mate'den yükseltme ile sıfırdan kurulum gerekmiyor.
Stabil olmuyor diye okudum 0 dan kurun falan diyordular.
Onay verirsen güncellerim ama matei cinnamona nasıl çevireceğim?
Cinnamon paketini yüklersen paket yöneticisinden başlangıçta hangi oturumu açacağını seçebilirsin mate yada cinnamon diyeStabil olmuyor diye okudum 0 dan kurun falan diyordular.
Onay verirsen güncellerim ama matei cinnamona nasıl çevireceğim?
Linux yüklemek için yeni PC almaya gerek yok ki eski pc'ne de rahatlıkla kurabilirsin Windows değil bu her yeni sürümde daha fazla ram istemezyeni pc alırsam tek işletim sistemi linux kuracam burayada bunu yazıyım dursun
ram 2 gb sıkıntı yok ordanda ekran kartı vıa sürücü çıkarmamış yüklü gelen sürücüde pek iş görmüyor depodan vıa yazdım herşeyi yükledim fayda etmediLinux yüklemek için yeni PC almaya gerek yok ki eski pc'ne de rahatlıkla kurabilirsin Windows değil bu her yeni sürümde daha fazla ram istemez
Ekran kartının tam markası modeli ne mutlaka vardır sürücüsü eski de olsa bir de eski xorg yüklersin desteklemiyorsa benim kart da eski hala eski sürücüyü kullanıyorumram 2 gb sıkıntı yok ordanda ekran kartı vıa sürücü çıkarmamış yüklü gelen sürücüde pek iş görmüyor depodan vıa yazdım herşeyi yükledim fayda etmedi
Ekran kartının tam markası modeli ne mutlaka vardır sürücüsü eski de olsa bir de eski xorg yüklersin desteklemiyorsa benim kart da eski hala eski sürücüyü kullanıyorum
sürücüler burada ama galiba 3d desteği yokmuş dene yine de istersenvıa P4M900 VN896 CN896 önceden konuda açmıştım http://forum.shiftdelete.net/linux/378808-hangi-linuxu-kurmaliyim.html
Bir şey değil en azından 3d desteği olsaydı iyiydiboşa kürek çekmeyelim ilgin için teşekürler
boşa kürek çekmeyelim ilgin için teşekürler
bu ne notebook? desktop? ekrankartı al tak.
notebook bu masaüstü olsa takardım bi nvıdıa kart bu mesajı linuxtan yazardım
marka,model ne? merak ettim belki ölü parasına bulurum deneyler yararım ona 8.1 enterprise x64,pisi linux,ubuntu denerdim onunla.
ben bi ara çok denedim linux mint 13-14 17 ubuntu zorin os elementry os win 8 win 8.1 en iyi buna win 7 home basic-starter gidiyor özellikleri core duo t2400 2.00 ghz 2 gb ram marka model casper m548SE anakart clevo m550se ses ekran chipset hepsi vıa
Conky güzelmiş conkyrc dosyasını atar mısın?
cony bu adresteConky güzelmiş conkyrc dosyasını atar mısın?
Bende istiyorum resmi upload edebilirmisin?
Panelin plank mi?ElementaryOS Luna