hocam bu sistemin detayları nedir. simge seti, shell vb.
Shell Cairo-Dock olmalı büyük ihtimal simge seti deepin bana söylemiştihocam bu sistemin detayları nedir. simge seti, shell vb.
evet linux mint 17.1 cinnamon tema ise bu adresteDE Cinnamon mu tema çok güzelmiş
Sağol tekrar Cinnamon mu yüklesem acaba önceden vardı ama pek alışamamıştım Mate kullanıyorum şu an belki Cinnamon yüklersem kesin bu temayı kullanırımevet linux mint 17.1 cinnamon tema ise bu adreste
http://gnome-look.org/content/show.php/+snow-leopard+Pack+(Cinnamon+GTK+wall)?content=164359
Deepin linux çin işi çak mac os http://www.linuxdeepin.com/feature2014.en.html
Sağol tekrar Cinnamon mu yüklesem acaba önceden vardı ama pek alışamamıştım Mate kullanıyorum şu an belki Cinnamon yüklersem kesin bu temayı kullanırım
Mate gtk2 kullanıyor Cinnamon gtk3 fark bu biri Gnome 2 çatallaması biri de Gnome 3Benim bilgisayarımın donanımı zayıf diye mate yüklemiştim.Cinnamon ile farkı nedir bunun?Arayüz mü tek fark
Sağol yüklerim o zaman Gnome 3 bende bir türlü doğru düzgün çalışmadı nedense yoksa onu yüklerdimMate bende kullandim hafif sistemi yormuyor. buna deneme amacli gectim memnun kaldim sende dene pişman olmazsin.(bilgisayarım iyi olmamasına rağmen)
KDE masaüstü ortamıdır debian tabandır ubuntu da dağıtımdırMate devam
17,1 ile 17 farkı ne?
Yüklemek için formatı mı basacağız.Yoksa güncelleme mi bu?
Ayrıca masaüstüleriniz çok iyi benimki dağınık tamamen.Ayrıca niyeyse Cairo dock vs. Bakmama rağmen beni cezbetmedi.Ben hala Mate'in kendi halini kullanıyorum.
Bilgisayarda spotify ve chrome dışında program kurmadım [emoji15] .
Bir de KDE Debian Normal(ubuntu) linux mint farkı ne?
35-40 tane ikon var demek istemiştim [emoji15] .Kusura bakmayın ben de okuyunca aynı anlamı çıkardım sizinle [emoji2] .Ama ne yapalım hepsine aynı anda ylaşmak için masaüstünde olmasını yeğliyorum [emoji2] .KDE masaüstü ortamıdır debian tabandır ubuntu da dağıtımdır
Dağınık derken neyi kast ediyorsun Mate'de masaüstüne sağ tıklayıp öğeleri ada göre düzenle deyince düzenleniyor zaten öğeler
Sana Moka simge temasını öneririm harika şu an onu kullanıyorum ama Faba'yı da yanında yüklemeyi unutma35-40 tane ikon var demek istemiştim [emoji15] .Kusura bakmayın ben de okuyunca aynı anlamı çıkardım sizinle [emoji2] .Ama ne yapalım hepsine aynı anda ylaşmak için masaüstünde olmasını yeğliyorum [emoji2] .
Moka temasına çok benziyor bu ondan çatallanmış olmasın?
ElementaryOS Luna.
İkon Teması : Vibrancy (Nereden indirdiğimi hatırlamıyorum ama büyük ihtimalle http://www.noobslab.com/ sitesi olmalı. Siz bakarsınız artık.)
Olabilir bilgim yok maalesef.Moka temasına çok benziyor bu ondan çatallanmış olmasın?
Benim bilgisayarımın donanımı zayıf diye mate yüklemiştim.Cinnamon ile farkı nedir bunun?Arayüz mü tek fark
Yanlış kişiyi mi alıntıladın acaba?dostum virtualbox a windows 7 kurup kullandın mı? performans nasıl?
Yo virtualbox'ta değil yaklaşık 1-1,5 senedir Arch Linux kullanıyorum tek işletim sistemi olarak virtualbox'ı sadece android için kullanıyorum ama Windows 7 performansı fena değil ama 3d isteyen oyunları virtualbox'ta oynayamazsın onun için wine kullanacaksındoğru alıntıladım
bu sistemi kullanmıyor musun? Virtualbox yüklü görünüyor
Teman ne güzelmiş