- Reaksiyon puanı
- 9,165
@eronis Şu an indirilmesi devam eden Ubuntu 17.04'ün Gnome ya da Unity'e sahip olup olmadığını nasıl anlayabilirim?
Cevabınız için teşekkürler. Ubuntu.com'dan indiriyorum. Yaklaşık 4-5 dakika sonra indirme tamamlanacak.ubuntu.com'dan indirdisen unity'dir, ubuntu gnome'dan indirdiysen gnome'dur.
Benim gözümde sadece 3 tane gerçek masaüstü var ve kalanlar bunların etrafında, içinde kurulmuş masaüstleri.KDE forever , bir gün bütün dağıtımlar KDE'yi kullanacak...
Unity ?
HayırŞu ubuntunun tasarımı bir tek bana mı iğrenç geliyor
Su an Ubuntu pc de kurulu degil. Live ISOsundan baslattim.Unity ?
bence ubuntu ile falan zaman kaybetme direk Debian veya Centos'u dene...Su an Ubuntu pc de kurulu degil. Live ISOsundan baslattim.
Sizce ben Ubuntu Gnome u mu yoksa Fedora Gnome mu yukleyeyim?
Bir Fedora kullanıcısı olarak elbette ben Fedora derim Aynı şeyi başkasına sorsanız Manjaro GNOME'a varan sorunuzla alakası olmayan tavsiyeler de alabilirsinizSu an Ubuntu pc de kurulu degil. Live ISOsundan baslattim.
Sizce ben Ubuntu Gnome u mu yoksa Fedora Gnome mu yukleyeyim?
Cent OS'u ben denemek istedim ama benim eski bilgisayarımın wifi kartını bile desteklemedi. O kadar eski ki. Kartımı desteklediği için Fedora kullanıyorum.bence ubuntu ile falan zaman kaybetme direk Debian veya Centos'u dene...
Fedora Gnome'un Ram kullanımı nasıl(Mb olarak)?Bir Fedora kullanıcısı olarak elbette ben Fedora derim Aynı şeyi başkasına sorsanız Manjaro GNOME'a varan sorunuzla alakası olmayan tavsiyeler de alabilirsiniz
Cent OS'u ben denemek istedim ama benim eski bilgisayarımın wifi kartını bile desteklemedi. O kadar eski ki. Kartımı desteklediği için Fedora kullanıyorum.
Sol alttaki menü tuşuna tıklayınca nasıl bişey açılıyor merak ettim..
Tuşlarda sıkıntı var. Örneğin et işareti, i gibi harfleri yazamiyorum. Sizce ne yapmam gerekir?En iyi GNOME tecrübesi Fedora'da yaşanır
Hayırlı olsun, Red Hat dünyasına ilk adımını atmışın görüyorum da Red Hat GNU/Linux camiasındaki sayılı parmakal gösterilecek şirketten biridir. Büyük bir özgüven ile en iyileri diyebilirim
Sağ olun.Hayırlı olsun, Red Hat dünyasına ilk adımını atmışın görüyorum da Red Hat GNU/Linux camiasındaki sayılı parmakal gösterilecek şirketten biridir. Büyük bir özgüven ile en iyileri diyebilirim
GNOME dağıtımı diye geçer ve GNOME tanıtımları Fedora üzerinden yapılır. Red Hat GNOME'un en büyük destekçileri arasındadır ve Linux kernel geliştiricilerinin büyük kısmı Fedora kullanır kısaca kernel geliştiricilerinin de dağıtımıdır. Linux camia'sının öncü dağıtımı olmasına rağmen Red Hat sağolsun, en kararlı dağıtımlardan birisidir kendisiEn iyi GNOME tecrübesi Fedora'da yaşanır
"Ö" "İ" bence sen bi tuş şemasını gözden geçirSağ olun.
Bazi tuşlarda sorun var. Örneğin et işareti, i gibi harfleri yazamiyorum. Sizce ne yapmam gerekir?
Zaten Türkçe.Ayarlar dan klavyenin türkçe olduğundan emin ol.
Bilmiyorum ben ingilizce kullanıyorum belki de Türkçe kullanmanın bir etkisi vardır.Zaten Türkçe.
sudo apt-get update yazdım ama olmadı.Güncellemeleri yaptın mı ?
sudo dnf update yaz öyle dene o zamansudo apt-get update yazdım ama olmadı.
Daha Fedora'ya alışamadım ki.Var mı yarışan ?
Çok güzel olmuş. Beğendim.
Elementary OS 0.4.Panel teması elementary'nin kendi teması, uygulama ikonları ise Numix-Circle. Güzel oldu bence