iblah60
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 482
masaüstün nedir @confickerbelasıEkli dosyayı görüntüle 20906
Linux Mint 18.1 Serena 64-bit
masaüstün nedir @confickerbelasıEkli dosyayı görüntüle 20906
Linux Mint 18.1 Serena 64-bit
Mint Mate kullanıcısıdır kendisi Bu arada masaüstünden Google fanı, Android kullanıcısı olduğu belli @ConfickerBelasi ?masaüstün nedir @confickerbelası
Eline sağlık çok güzel masaüstü olmuşFedora 25 XFCE
Yine de bu ürünlerini sevdiğin anlamına gelmez mi ? Chrome forever ?google fanı değil kullanıcısıyım chrome forever...
ona E2140 takmıştım msi vr601 gibi olmuştu E2160 taksam ı? gerçi kim kaybetmiş ki? bakkallar ve internet kafeler mort oldu burdaki...Yine de bu ürünlerini sevdiğin anlamına gelmez mi ? Chrome forever ?
Bu arada bilgisayarının özelliklerini sevdim, bu tip bilgisayarlar aslında en güzelleri
gnome mu yoksa eos muSistemi daha yeni kurmuştum yukarıda. Son hali böyle
Ubuntu GNOME.gnome mu yoksa eos mu
Bu attack on titan'dan eren'in wallpaper'ı mı ?
Bu attack on titan'dan eren'in wallpaper'ı mı ?
Yeni bölümü heyecanla bekliyoruz İyi akşamlar
GNOME değilde daha çok Budgie arayüzüne benzemiş . Duvar kağıdı fena yalnız. 17.04'ü ben kurmadım çünkü LTS ( Long Time Support ) olanlar daha stabil çalışıyor, daha uzun ve daha çok güncelleme alıyor ama yeni sürümünde getirdiği yenilikler var tabi ama düzgün çalışması çok önemli benim için
@Harnapazade @eronis Ubuntu Budgie'nin Ram kullanımı hakkında bilginiz var mı?
Unity'li Ubuntu linki paylaşır mısınız?GNOME da KDE de falan o hızı hissedemezsin. Kurup denemen lazım.
Unity'li Ubuntu linki paylaşır mısınız?
İkiside farklı masaüstleri ama bana kalırsa GNOME kendini yenilerken Unity yerinde saydı. Gelişme olmadı yıllardır. O yüzden GNOME diyorum.
Tam aksine, aslına bakarsan KDE ve GNOME bugünlerde herhangi bir çift çekirdekli işlemci ve 2GB ram ile gayet hızlı çalışabilir. İnanmıyor musun ?Unity daha hızlı fakat Unity projesi bitmek üzere. Unity yerine GNOME gelecek artık. Fakat halen Unity kullanma şansın var. Dediğim gibi Unity'de hissedilen bir hız var. GNOME da KDE de falan o hızı hissedemezsin. Kurup denemen lazım.
Bir masaüstünün ölmesi üzücü ama bunun ardında da Canonical'ın fazla başına buyruk davranması rol aldı. Ubuntu'yu yapan şirketin bu kadar aptallık yapması üzücü. Sürekli vizyon değiştiriyorlar popülerliklerine güvenip ve sonuç bu Bir vizyonun olacak, onu sürekli takip edeceksin.Ubuntu 17.10 Daily build
Unity'nin son günleri
Unity hala duruyor 18.04'de tamamen bitirilecek. Yanlış anlaşılma olmasın.Unity'li Ubuntu linki paylaşır mısınız?