- Reaksiyon puanı
- 1,759
Abi ben 7 yim 56 dakikada 150 ye kadar soru çözdüm
Yok kendi çözdüğümü söyledim.Abi siz çok az çözüyorsunuz. Bu puanlar az. Güzel bir lise için 400-500'e zorlamak şart. 300 soru minimum.
İlginç...ben soru çözmeyerek 415 puan aldım memnunum kendimden fakat azmimden değilim soru çözmeyi her denediğimde sıkılıp oyun oynuyordum![]()
bence fikriniz yanlış soru sayısı kişiden kisiye göre değişirAbi siz çok az çözüyorsunuz. Bu puanlar az. Güzel bir lise için 400-500'e zorlamak şart. 300 soru minimum.
330 puan düşük bir puan. Dersleri iyi dinle yeter.arkadaşlar bu sene lgs ye gircem 330 puan benim için yeterli o civarda bir puan için ne yapmalıyım
Önemli olan puan değil yüzdelik dilimdir. Geçen sene 330 puan sanırım %20 lik dilim oluyordu. Ne kadar çalışmalısın sorusuna gelince o sana bağlı. Ben mesela %20 lik dilime çalışmadan girerdim. Ama 2020 lgs'de sınava 2-3 ay kala çalışmaya başlayarak %7'lik dilime girdim. %20 lik dilim için sadece tekrar yap günde 1 test çöz.arkadaşlar bu sene lgs ye gircem 330 puan benim için yeterli o civarda bir puan için ne yapmalıyım
Yani benim dediğim yöntem ile ben %0.03'e girdim.Önemli olan puan değil yüzdelik dilimdir. Geçen sene 330 puan sanırım %20 lik dilim oluyordu. Ne kadar çalışmalısın sorusuna gelince o sana bağlı. Ben mesela %20 lik dilime çalışmadan girerdim. Ama 2020 lgs'de sınava 2-3 ay kala çalışmaya başlayarak %7'lik dilime girdim. %20 lik dilim için sadece tekrar yap günde 1 test çöz.
bende lgs ye gircem benim hedefim büyük ama sen canlı dersleri dinle konu çalış tekrar yap sonra onlarla ilgili soru çöz arada bir ynsl çöz 330 dan daha fazla alırsın bunları hergün yaparsan bide arada deneme çöz 400 410 alırsın bencearkadaşlar bu sene lgs ye gircem 330 puan benim için yeterli o civarda bir puan için ne yapmalıyım
kötü. üni okumazsan işin garanti olmaz ve muhtemelen asgari ücretin bi tık üstüne çalıştırırlar. okumadığın için yurtdışına çıkıp hakkını da alamazsın. ben de yazılımcı olmak istiyorum inan türkiyede olunmaz yazılımcı. direk türkiyede yaşanmaz da yazılımcı asla olmazPeki bişey soracam konya ereğlide fatih lisesi var taban puanı 298ve size yazılım öğretip üniversite ye gerek kalmadam yazılımcı yapıyor sizce nasıl
kitap pek kritik değil etrafımda gördüğüm kadarıylaBu işin çok soru çözmekle alakası yok. Bütün sorular bilgi ve anlama odaklı. Kitap okumak insanda anlama ve hızlı okuma yeteneğini geliştirir. Bu yüzden kitap oku, dersi dinle ve soru çöz.
Kaç puan aldın ?Yani 330 cidden düşük bir puan. Temelin varsa çalışmana bile gerek yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
300 soru hiçbirşey. Beb 400-450 soruyu zorluyordum
Günde 300-500 soru çözünce pek bir gelişim olmaz. Tabii eğer iyi bir temeli yoksa.kitap pek kritik değil etrafımda gördüğüm kadarıyla
Soru sayısının fazla önemi yok aslında.Günde 100 soru çözen arkadaım 450 aldı.Günde 300-500 soru çözünce pek bir gelişim olmaz. Tabii eğer iyi bir temeli yoksa.
499.7Kaç
Kaç puan aldın ?
330 zaten çok yüksek bir puan deil az bi dersleri dinlesen 100 soru altına düşmezsen yaparsınarkadaşlar bu sene lgs ye gircem 330 puan benim için yeterli o civarda bir puan için ne yapmalıyım
Geçen sene mi girdin geçen senenin sınavı baya zordu.
TEOG son yılı.Geçen sene mi girdin geçen senenin sınavı baya zordu.
Hocam teogsa normal.Arkadaşım teoga hiç çalışmadan girdi günde 6 saat oyun oynuyordu 410 almıştı.TEOG son yılı.
Oho ben de bu sene sandım.TEOG son yılı.