İsmimyok22
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 49
arkadaşlar bu sene lgs ye gircem 330 puan benim için yeterli o civarda bir puan için ne yapmalıyım
Ders çalış.ne yapmalıyım
Çalışmadan girmiştim lgsye 330 dan yüksek almıştım galiba hatırlamıyorum.arkadaşlar bu sene lgs ye gircem 330 puan benim için yeterli o civarda bir puan için ne yapmalıyım
Sadece dersi dinleyen birisi rahatlıkla 330 puan alabilir zaten.Çalışmadan girmiştim lgsye 330 dan yüksek almıştım galiba hatırlamıyorum.
Ilkokul arkadaşım derslerde uyuyarak 430 puan aldı0 çalışma ile daha yüksek almıştım yinede çalış ama
Evet ama yüksek almak için çalışmak gerekiyor.Çalışmadan girsemde örnek sorulara göz atmıştım lgsde çıkan sorularla örnek soruların uzakdan yakından alakası yok.Mutasyona uğruyorlar lgsde.Sadece dersi dinleyen birisi rahatlıkla 330 puan alabilir zaten.
Bu arada LGS'de o puan uyuyarak imkansız. Ya dershanesi vardır ya da evde eşek gibi çalışıyordur.Ilkokul arkadaşım derslerde uyuyarak 430 puan aldı
Sen düşün gerisini
Ilkokuldan sonra ayrıldığımız için pek bilmiyorum ama son bir çalışmıştı galibaBu arada LGS'de o puan uyuyarak imkansız. Ya dershanesi vardır ya da evde eşek gibi çalışıyordur.
Hayvan gibi çalıstım 435 puan aldımSadece dersleri dinledim 2020 LGS 415 puan
Reis ders notların kaçtı 8.sınıfta ortalaman neydi ?Sadece dersleri dinledim 2020 LGS 415 puan
Beyni yoruyor bence sorular.Hayvan gibi çalıstım 435 puan aldım
Bizdede öyle.Bulunduğum şehirde mi öyle bilemiyorum ama zaten 400 puan aşağısı aldığında pek bir yere gidemiyorsun.430-440 alan eski arkadaşım Fen Lisesine gidememiş.
2020 lgs mi?Hayvan gibi çalıstım 435 puan aldım
Bende çözme isteği yoktu annem babam başımda bekliyordu çözene kadar .Beyni yoruyor bence sorular.
Forumda Einstein varmışBen 300 soru çözerek 479 aldım.ORtalamam 98 di
ahfaduflanbfadafForumda Einstein varmış
Evet.günlük 300 soruyla 479 puan aldın mı
Yani 330 cidden düşük bir puan. Temelin varsa çalışmana bile gerek yok.arkadaşlar bu sene lgs ye gircem 330 puan benim için yeterli o civarda bir puan için ne yapmalıyım
300 soru hiçbirşey. Beb 400-450 soruyu zorluyordum300 soru çözsem deli olurdum heralde helal olsun sana
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben dayanamazdım ona
O puan hiç yetmez ilerde ne olmak isitiyorsunarkadaşlar bu sene lgs ye gircem 330 puan benim için yeterli o civarda bir puan için ne yapmalıyım
Abi siz çok az çözüyorsunuz. Bu puanlar az. Güzel bir lise için 400-500'e zorlamak şart. 300 soru minimum.Günde 100 soru çözüp 2-3 saat ders çalışıp 336 almıştım.