- Reaksiyon puanı
- 715
Siz şuan mecburen mezuna bırakmadınız mı? tercih dönemleri bitti diye biliyorum.
Yok hocam ben bu sene gireceğim ilk defaSiz şuan mecburen mezuna bırakmadınız mı? tercih dönemleri bitti diye biliyorum.
Hocam 6 ay çalışıp iyi üniler tutturursun. Yakın çevrede Ankara civarında. Bence kendini bir bölüme odaklama.Yok hocam ben bu sene gireceğim ilk defa
Valla hocam zaten hani en kötü senaryo için yazdım yoksa zaten iyi bölüm vs gelse bu sorunlar ve sorular ortadan kalkar benim matematigim hiç yok matematikten hep kaybediyorumHocam 6 ay çalışıp iyi üniler tutturursun. Yakın çevrede Ankara civarında. Bence kendini bir bölüme odaklama.
Edebiyat çözebilirsin hocam. Matematikten de basit çoktan seçmeli 10 a yakın soru çözsen orta iyi seviye biryeri rahatlıkla tutturursun.Valla hocam zaten hani en kötü senaryo için yazdım yoksa zaten iyi bölüm vs gelse bu sorunlar ve sorular ortadan kalkar benim matematigim hiç yok matematikten hep kaybediyorum
Haklısınız hocam da geçen sene kontenjan çok azaldı puanlar çok yükseldi eğer böylede olsa bu sene işim yaş gibi umudum yok peki matematigi olmayan birisi için biyoloji fizik kimya ne yapabilirim sözel konu yok mu?Edebiyat çözebilirsin hocam. Matematikten de basit çoktan seçmeli 10 a yakın soru çözsen orta iyi seviye biryeri rahatlıkla tutturursun.