Soru Ailem istediğim bölümü seçmemi istemiyorlar burda oku diyorlar

Sefa Akbudak

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Yönetici
Emektar
Reaksiyon puanı
715
Siz şuan mecburen mezuna bırakmadınız mı? tercih dönemleri bitti diye biliyorum.

mehmet_1244

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Hocam 6 ay çalışıp iyi üniler tutturursun. Yakın çevrede Ankara civarında. Bence kendini bir bölüme odaklama.
Valla hocam zaten hani en kötü senaryo için yazdım yoksa zaten iyi bölüm vs gelse bu sorunlar ve sorular ortadan kalkar benim matematigim hiç yok matematikten hep kaybediyorum

Sefa Akbudak

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Yönetici
Emektar
Reaksiyon puanı
715
Valla hocam zaten hani en kötü senaryo için yazdım yoksa zaten iyi bölüm vs gelse bu sorunlar ve sorular ortadan kalkar benim matematigim hiç yok matematikten hep kaybediyorum
Edebiyat çözebilirsin hocam. Matematikten de basit çoktan seçmeli 10 a yakın soru çözsen orta iyi seviye biryeri rahatlıkla tutturursun.

mehmet_1244

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Edebiyat çözebilirsin hocam. Matematikten de basit çoktan seçmeli 10 a yakın soru çözsen orta iyi seviye biryeri rahatlıkla tutturursun.
Haklısınız hocam da geçen sene kontenjan çok azaldı puanlar çok yükseldi eğer böylede olsa bu sene işim yaş gibi umudum yok peki matematigi olmayan birisi için biyoloji fizik kimya ne yapabilirim sözel konu yok mu?