Lgs puanı

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,029
Bu algınızdan dolayı ülke gelişmiyor. O kişi ya sakat kalırsa. Ya deli olursa. Ya felç kalırsa. O kişiye kim iş verir sence. Hiçbir şeyin garantisi yoktur.
Konuyu nasıl yerlere çekiyorsun çok gülüyorum ? ? ?
O zaman düşük alan da aynı şeyi yaşar.
Biz onu demiyoruz iş anlamında diyoruz.
Nasıl da herkes sallıyor birbirine.
yapmadığın birşeyden dolayı suçlanırsan hayatın kararır kimsede sana iş vermez dediğim gibi hiçbir şeyin garantisi yoktur
Heralde diğeriyle multi falansınız. Sen de yapmadığın şeyi kanıtlarsın kardeş. Bu kadar kolay.
TR 1. si oldun mu hayatın kurtulur. Olmadan konuşmak sallamak kolay tabi.

csgbbb2

Asistan
Reaksiyon puanı
48

Heralde diğeriyle multi falansınız. Sen de yapmadığın şeyi kanıtlarsın kardeş. Bu kadar kolay.
Konuyu raporladım.

TeknoTakip

Doçent
Reaksiyon puanı
444

ulaşamadığı ciğeri mındar etmeye çalışıyor. boşa çalışıyor :)

csgbbb2

Asistan
Reaksiyon puanı
48
Sebep??????

Ne yapalım bunlar da böyle.
Söyleyince bir şey demiyorlar farklı farklı sebepler uyduruyorlar.
Emin ol Türkiye 1. si olsam da aynı şeyi söylerdim. Seni işe alırken okuduğun üniversiteye ve yeteneklerine bakıyorlar ; lisene değil.

csgbbb2

Asistan
Reaksiyon puanı
48
e iyi lise de iyi üniversite getirir işte
Demeye çalıştığım şey her zaman öyle olmadığı. Eğer bu kişi çalışmayı bırakırsa giremez. Ama meslek lisesindeki biri çalışırsa Türkiye 1. sinin olması gereken yerlerde olur. Hiçbir şey garanti değildir.

LoKi*

Doçent
Reaksiyon puanı
486
Bence puandan çok yüzdelik hedefi yapmalisiniz puanlarin degeri her sene değişir çünkü

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,029
Demeye çalıştığım şey her zaman öyle olmadığı. Eğer bu kişi çalışmayı bırakırsa giremez. Ama meslek lisesindeki biri çalışırsa Türkiye 1. sinin olması gereken yerlerde olur. Hiçbir şey garanti değildir.
Kardeş Galatasaray Lisesi ne git bak üniye gerek kalacak mı?

TeknoTakip

Doçent
Reaksiyon puanı
444
evet bunu en iyi ben bilirim. lgs de %2 de bir öğrenci olarak notlarım 50 60 civarı hep. ama bu demek değil ki fen lisesi etkilemiyor. tabiki garanti değil ama büyük etkisi var

635883

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,504
Onu kimse bilemez. Siz kendinizi bilmeseniz bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Mesela örneğin "A" kişisinin temeli iyidir 6 ayda tıp kazanır; ancak "B" kişisinin temeli yoktur 2 yılda bile tıp kazanamaz. Tamamen kişiye bağlı bir durum.

ARCANDY

Profesör
Reaksiyon puanı
2,696
LGS kaderi belirlemiyor üniversite sınavları belirliyor öğrenin şunları yaa her yerde LGS

ChaosBoost

Profesör
Reaksiyon puanı
697
Hocam boşver çocukluğunu yaşa burda sınav için kendini strese sokma günlük öyle 500 soru çözmene gerek yok konu anlatımı dinle 200 soru çöz sana yetecek ama gidip kazanimdan tüm soruları çözme bazıları kazanım 50 tane geri kalanı yeni nesil olsun. Kendini çok yorma bu eğitim sistemi gençleri hasta etmek istiyor . Bu yüzden intiharlar arttı.