- Reaksiyon puanı
- 3,278
LGBT sapkınlığın daha da büyüğü sapıklaşmadır. Kimse buna yok öyle yol böyle diyip kılıf uydurmaya çalışmasın.
Osmanlı'da oğlancılık diye bir araştırın isterseniz.Osmanlı bir ? dı. Türkiye yıllar sonra ? yavrusu olduğunu hatırladı. Ama bir baktı ki zincire bağlanmis vaziyette ve koparamiyor. Yavru büyür de o zinciri kirarsa (başka bir deyişle dev uyanırsa) ne LGBT kalır, ne feto kalır, ne darbe ne cunta ne muhtıra riski kalır, ne de terör kalır. Şikayet ettiğimiz sorunların yüzde 90i otomatikman çözülür. LGBT sinek bataklığı kurutmak lazım.
LGBT ile ilgili;hayvanın bile yapmayacağı igrencligi yapanları kimse hoş görmemizi beklemesin. Lgbtliler hayvandan asagidirlar.
Modern Avrupa ile alakası yok. Tüm Dünya genelinde olan bir baskıydı bu. Amerika'da siyahi vatandaşlara yapılan baskı gibi.Modern Avrupada da mı baskılandı bu durum ki ülkemizde de oradaki gibi onur haftası ve gezileri yapılır oldu?
Ensest ilişki, pedofili ve hayvana tecevüz bu ülkede fazlaca olan bir şey zaten. Durum sıra gelirseyi çoktan geçti yani. Biraz gözünüzü açın. Ensar vakfının yaptıkları ortaya çıkınca niye kimse bir şey diyemedi? 8 yaşındaki çocuğuna, yeğenine tecavüz eden binlerce insan var kırsal kesimlerde. Bunlar şuan yaşanıyor zaten. Bunu yapanların çoğu da sözde eşcinsel ilişkiye karşıdır. Ama gel gör ki göz göre göre yaşanıyor. Kadına tecavüz ve şiddetin doruk noktada olduğu bir ülkedeyiz. Bu durum için kimsenin bir adım attığı yok ama. Genelevlerde binlerce kadın zorla çalıştırılıyor. Sen sanıyor musun orada kadınların hepsi kendi rızasıyla duruyor. Genelev yönetmeliğine aykırı. Oradan ayrılıp bir yuva ve aile kurmanın ne kadar zor şartlar istediğini bir araştır bence. Bu ülke ahlaki açıdan kirli bir yer zaten, eşcinsellerin ek olarak yaptığı bir şey yok.Bir şeyi baskılamak onu sevdirebilir.Ama sorun şu ki eskiden bunun doğru olmadığını bilen kabul eden insanlardık.Uyuşturucuyu kötülemeyip normal mi görelim? Ki bu durum ondan daha fazla zararlıyken...Şimdiyse böyle bir sapkınlığı bile kabullenme yolunda ilerliyoruz.Bana göre bu bir hak değil insanın böyle yönelimi olabilir elbette ama bu normal bir durum değil üstesinden gelmeye çalışmak yerine neden özgürlük adı altında yayılıyor.İnsani yönden bakabilceğim bir şey değil kusura bakmayın yarın çıkıp ensest ve pedofiliye de böyle seçim derlerse hayvanlara falan sıra gelirse ne yapacaksınız? Ha diyeceksiniz hayvanla çocuğun rızası yoktur öyle şey mi olur? Nerden biliyorsunuz yarın rızası olduğuna ve normal olduğuna ikna edilmeyeceğinizi...Yönelimi değiştirmek gibi bir şeye yarıyacağını düşünmüyorum tepkimizin ama bunu oturup izlememizi isteyemez kimse.
Kimin bana bağnaz dediği hiç umrumda değil.Bu konudaki en bağnaz düşünceye denk gelmek üzdü. Dünyanın yüzde 99'unun sesinin çıkmadığını sanıyorsan haber kaynaklarını değiştirmeni öneririm.
"Asıl suç bizde. Onların 1 sesi çıkıyorsa şu koca topluluğun 100 sesi çıkacak ki her istediklerini bağıra çağıra yaptıramayacaklarını anlayacaklar." - bu da bir nefret söylemidir. Yazının en başında umrumda değil diye belirtmişsin ama sonra kendinle çelişmişsin.
Bu ülkede de herkes özgürdür. Farklı görüşe zarar gelmediği sürece hiçbir sakıncası yok. Rahat bırakın insanları, kendiniz mutluysanız başka bi sonuca ya da girişime ihtiyaç yok.
Milletin başörtüsü de kimseyi ilgilendirmez. Ama yıllarca seçilme hakkından tutun da memur olma hakkına kadar başörtülü kadınların ellerinden alındı bu haklar. Ve bu oran öyle %1 falan değildi.İnsanların cinsel yönelimi kimseyi ilgilendirmez.
Milletin başörtüsü de kimseyi ilgilendirmez. Ama yıllarca seçilme hakkından tutun da memur olma hakkına kadar başörtülü kadınların ellerinden alındı bu haklar. Ve bu oran öyle %1 falan değildi.
Cinsel yönelimler kimseyi ilgilendirmezmiş ya. Onun için. Milletin başörtüsü başkasını çok mu ilgilendiriyordu da hakları kısıtlandı?Cinsel yönelimle başörtüsünü nasıl bağdaştırabildin?
E tamam da şuan karışan mı var? 30 yıl öncesinin konusunu nasıl gündeme getirdiniz onu anlamadım.Cinsel yönelimler kimseyi ilgilendirmezmiş ya. Onun için. Milletin başörtüsü başkasını çok mu ilgilendiriyordu?
Var tabi. Fırsat bulsalar eskiye geri döndürecekler. Allah fırsat vermesin.E tamam da şuan karışan mı var? 30 yıl öncesinin konusunu nasıl gündeme getirdiniz onu anlamadım.
Eskiye kim dönecek kanıtlayın o zaman. Elinizde kanıtınız var mı? Kendi desteklediğiniz bir konu hakkında nasıl bu kadar kesin konuşabiliyorsunuz? Olmadı sağ-sol kavgasına kadar inelim bari.Var tabi. Fırsat bulsalar eskiye geri döndürecekler. Allah fırsat vermesin.
Sokakta yürüyen başörtüsü vadandaşın başörtüsünü çekip çıkarmaya çalışandan tutun, çarşaf kesenlere kadar bu hazımsızlık devam ediyor.
15 Temmuz'a katılanlar sadece FETÖ mu sanıyorsunuz? Yeter ki fırsat bulsunlar.Eskiye kim dönecek kanıtlayın o zaman. Elinizde kanıtınız var mı? Kendi desteklediğiniz bir konu hakkında nasıl bu kadar kesin konuşabiliyorsunuz? Olmadı sağ-sol kavgasına kadar inelim bari.
15 Temmuza girme istersen yoksa desteklediğiniz yönetim zararlı çıkar o durumdan15 Temmuz'a katılanlar sadece FETÖ mu sanıyorsunuz? Yeter ki fırsat bulsunlar.
Aman sakız ettiniz iyice 15 temmuzu.15 Temmuz'a katılanlar sadece FETÖ mu sanıyorsunuz? Yeter ki fırsat bulsunlar.
Doğru ya, kontrollü darbeydi(!)15 Temmuza girme istersen yoksa desteklediğiniz yönetim zararlı çıkar o durumdan
Nasıl helak olduklarına da bir bakmak lazım ama.LGBT'nin MÖ 2000-3000 arasındaki döneme uzanan bir geçmişi olduğunu kabul etmelisin. İstediğin kaynağı da araştırabilirsin.
Konu başka yere kayacaksa kilitleyeceğim. Ona göre yazın mesajlarınızı. Konumuz 15 Temmuz değil.Doğru ya, kontrollü darbeydi(!)
Nasıl helak olduklarına da bir bakmak lazım ama.
Daha Lut (a.s.)'ın kavminin niye helak olduğu anlamayan/anlamak istemeyen/inanmayan birisine Kur'an bir şey anlatamamış ki. Ben ne oluyorum?15 Temmuz'da bakarsın artık başörtüsü vs LGBT karşılaştırmasına
Tabii bu durumda başörtülü bacımızı Kabataş'ta şöyle yaptılar, Camiide bira içtiler diyenlerin de önce iddialarını ispat etmeleri gerekir. Karşı olunan başörtüsü değil. Başörtüsünden prim yapma politikaları.Var tabi. Fırsat bulsalar eskiye geri döndürecekler. Allah fırsat vermesin.
Sokakta yürüyen başörtüsü vadandaşın başörtüsünü çekip çıkarmaya çalışandan tutun, çarşaf kesenlere kadar bu hazımsızlık devam ediyor.
Lut kavminde eşcinsel ilişkiden çok tecavüz, ensest ilişki ve hayvana tecavüz vardı. İyi araştırın derim.Daha Lut (a.s.)'ın kavminin niye helak olduğu anlamayan/anlamak istemeyen/inanmayan birisine Kur'an bir şey anlatamamış ki. Ben ne oluyorum?