LG V10 Satışları İyi Gitmiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
LG V10 Satışları İyi Gitmiyor

Anavatanı Güney Kore'de satışa sunulan LG V10 satışları iyi gitmiyor. LG G4 ve G Flex 2'ye göre az satan LG V10, rakibi Samsung'un modellerine göre de az satıyor.

LG V10 Türkiye'ye gelse alır mısınız?

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Onlar ne anlar telefondan gelsin türkiye ye patlama yapar herkes bekliyor zaten.

Aden

Asistan
Reaksiyon puanı
6
çıkış fiyatına bakar...

Reaksiyon puanı
10,315
G4'ün satılmamasını anlarım, zira arkası kayık gibi, çok iğreti duruyor. bir arkadaş heveslendi, gittik baktık. sadece o kayık gibi görünümü sebebiyle vazgeçip G3 aldı... ama V10 iyi bir telefona benziyor. fiyat olarak fazla yormayacak bir şekilde gelirse almamak için bir neden yok.

TheFame

Profesör
Reaksiyon puanı
2
s820 arifesinde s808 koyarsan ayrıca o arkadaki terlik lastiği kaplamaya girmiyorum bile resmen facia olmuş bu halde pazarı amiral gemisi diye ürün çıkartırsa olacağı budur

E

Erişim

SDN Okuru
4 göz ile bekliyorum. Gelir gelmez ip 6 yı satıp alıcam.

fatihakkus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Alırım tabiki, Telefonu süs niyetine millete hava olsun diye almıyoruz. terliksi arka tarafı olsun olmasın alırız elbette. Bir fotoğrafçı olarak şuan g4 kullanıyorum ve kim gelirse gelsin kamerada herkesi tokatlıyor ki enstantane ıso bilen biri olarak gecelerin efsanesi, iphone 6s filan fasa fiso. Diğer gece uzun pozlama yapabilen htc den ve samsungdan da üstün. ki en çok istenilen Video da manuel focus wb shutterspeed gibi ayarların da gelmesi, g2 deki mikrofon özelliğinin gelişmiş olarak gelmesi, daha geniş açı ile ön çift kameranın olması en güzel özelliklerinden. Sony deki titreşim önleyici özelliği kapa aç modu hari piyasada bir çok modelde manuel olarak bu ayarı kapatmak yokken (iphone 6s serisi hala aynı) lg v10 da bu hem videoda hem fotoda geldi. Videodan crop yapmadan rahatça tripotta çekebilirsiniz. bu telefon şuan için oyuncular veya iphone 6 6s diye her yeni çıkanı alıp kasıntılık yapnlara hitap etmesede kamera olarak en iyisi ve fotoğrafçılara hitap ediyor. Tr de satışa sunulsun hemen g4ü satıp alacağım.

Mateist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
238
G2, G3, G4 ve V10 da 3000 mah batarya kullandı. Stoklar bitmedi demek ki :) 4 telefondur batarya kapasitesi artmaz mı arkadaş? LG benim için bitmiştir :)

3

37musti92

SDN Okuru
G4 te Tam Türkçe klavye olsaydı daha iyi olurdu ben öyle Türkçeyi anlaşılmaz şekilde kullanmayı sevmiyorum google Türkiye de müzik mağazasını açmadı uygulama mağazasında street fighter yok (benim için önemli) klavyesindeki diğer sorun bir şey yazdıktan sonra boşluk bırakıp gülen suratı eklicem tam yazının yanına koyuyo tuhaf bi de sözde arka kapağı deri kulaklık girişi tarafında boyası çıktı bi de telefon alacaksanız sakın ha operatörden almayın kendi uygulamalarını ekliyolar sanki her gün kullanıyormuşuz gibi gereksiz yer kaplıyo bi de web tarayicisindan herhangi bi siteden video açınca ya tam açmıyo ya da 16:9 videoyu 4:3 yapıyo sinir bozucu eğer gerçekten v10 güzelse ve tam Türkçe klavye varsa g4 ü satıp alırım ve tabii iyice araştırıp bazı yorumları okuduktan sonra karar veririm ikinci kez düşünmeden almak istemiyorum

cL4y

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
V10 u beklıyorum 4 gözle . buyuk ıhtıma 2499 olucak fiyatı ama değer kamera ve gorsellıkle alayını ezmış gecmıs :P

E

Ersoclk

SDN Okuru
Almak için çıkmasını bekliyordum ama 2700 lira fiyatla çıktığını görünce mecburen vazgeçtim tabiki..