LG Optimus L9 mu yoksa S3 mini mi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mdn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mdn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sizce hangisi ? LG L9 daha güzel geliyor bana fakat LG firması hakkında bilgi sahibi değilim,güven açısından olsun güncelleme açısından olsun dayanıklılık açısından olsun bunlar mevcut mu merak ediyorum,teknosa'da baktım gayet güzel geldi fakat dediğim gibi kısaca LG dayanıklı mı ve müşterilerine hizmetleri nasıl ilgililer mi bunu öğrenmek istiyorum ? :)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Kaptan 4.1.2 den sonra guncelleme alacagini sanmıyorum ama s3 mini 4.3 e kadar olanlari alır

Chriminal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kesinlikle LG Optimus L9 öneriyorum

Lg L9 boyutu,tasarımı ve özelliklerine göre Fiyat/Performans Ürünüdür. LG güncelleme ekibi değişti. Bütün Optimus serisi Jelly Bean güncellemesi aldı ki daha piyasada Jelly bean almayan bir sürü telefon var. Güncellemeyi kafaya takmayın 4.3 çıkarsa LG kesinlikle güncelleme alacaktır. Kısacası araştırabilirsiniz LG Optimus L9'un S3 Miniden fazlası var eskiyi yok .

murat25

Asistan
Reaksiyon puanı
4
google paly de uygulama yükleyenlerin çoğu s3'ten şikayetçidir.uygulama açılmıyor,donma oluyor diye.ama LG telefonları donanım olarak çok sağlam.ben ilk kez LG kullanmaktayım.L5 OPTİMUS kullanıyorum.yeni jelly bean güncellemesi l serisi için yayınlandı.ben L9 almanı öneririm.

Mdn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kesinlikle LG Optimus L9 öneriyorum

Lg L9 boyutu,tasarımı ve özelliklerine göre Fiyat/Performans Ürünüdür. LG güncelleme ekibi değişti. Bütün Optimus serisi Jelly Bean güncellemesi aldı ki daha piyasada Jelly bean almayan bir sürü telefon var. Güncellemeyi kafaya takmayın 4.3 çıkarsa LG kesinlikle güncelleme alacaktır. Kısacası araştırabilirsiniz LG Optimus L9'un S3 Miniden fazlası var eskiyi yok .
Sorun Yaşatmaz diyorsunuz yani hocam peki bu 4 GB hafıza problem olurmu ?

Chriminal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
4 GB Telefon Dahili hafızası . Bellek kartı alarak attırabilirsin sıkıntı olmaz .

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
ama lg fazla güncelleme almayacaktır bunuda söyliyim sana fakat s3 mini 4.3 e kadar gider.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Bu fiyattaki telefonların hiçbirisi güncelleme almayacak zaten ha 4.1 ha 4.2 ha 4.3 jelly bean son durak hiçbirisi android 5 almayacak, o sebepten bu fiyattaki telefonlarda güncelleme kıstas değil bence ki hepsi güncel telefonlar. LG güncelleme işini düzeltti gözüken o.

Mdn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu fiyattaki telefonların hiçbirisi güncelleme almayacak zaten ha 4.1 ha 4.2 ha 4.3 jelly bean son durak hiçbirisi android 5 almayacak, o sebepten bu fiyattaki telefonlarda güncelleme kıstas değil bence ki hepsi güncel telefonlar. LG güncelleme işini düzeltti gözüken o.
4.1 neyimize yetmio dimi :D hız bakımından iyidir galiba,uygulama bakımından zaten çoğu uygulama 2.3'den itibaren çıkıyor ve o saatten sonra sürüm değil telefonun performansı önem kazanıyor,1ghz çift çekirdekli telefonunda performans bakımından ezileceğini sanmıyorum.

numantekinay

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bence l9 sonuçta sistem olmadıkça güncelleme bi. işte yaramaz

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
4.1 neyimize yetmio dimi :D hız bakımından iyidir galiba,uygulama bakımından zaten çoğu uygulama 2.3'den itibaren çıkıyor ve o saatten sonra sürüm değil telefonun performansı önem kazanıyor,1ghz çift çekirdekli telefonunda performans bakımından ezileceğini sanmıyorum.

4.0.4 ve 4.1.2 kullandım ufak tefek makyajdan başka bi numarası yok kardeşim kim ne derse desin. 4.1'in zaten en büyük belki gözle görülür tek yeniliği project butter denen olay ki o da abartılacak bişey değil hele de bu seviyede telefonlarda gözle görülür bişey değil, sistem bilgilerindeki numaradan ibaret, 4.2 ve 4.3 güncellemeleri zaten küçük sistem iyileştirmeleri. Tamam telefonda güncellik ileriye doğru destek iyidir ona lafım yok ama android 5.0 almadıktan sonra güncel olsa nolur ki daha 5.0 ın özellikleri belli değil çığır açmasını beklemiyorum. Bütçene, telefonun donanımına ve dizaynına bakarsın, kullanıcı yorumlarını da okuyup kararını verirsin. imkanın varsa telefonları eline bir al incele derim ve ben olsam l9 alırım. sola kullanıyorum takasa gircek adam bulsam hemen l9'a geçerim.

Mdn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
4.0.4 ve 4.1.2 kullandım ufak tefek makyajdan başka bi numarası yok kardeşim kim ne derse desin. 4.1'in zaten en büyük belki gözle görülür tek yeniliği project butter denen olay ki o da abartılacak bişey değil hele de bu seviyede telefonlarda gözle görülür bişey değil, sistem bilgilerindeki numaradan ibaret, 4.2 ve 4.3 güncellemeleri zaten küçük sistem iyileştirmeleri. Tamam telefonda güncellik ileriye doğru destek iyidir ona lafım yok ama android 5.0 almadıktan sonra güncel olsa nolur ki daha 5.0 ın özellikleri belli değil çığır açmasını beklemiyorum. Bütçene, telefonun donanımına ve dizaynına bakarsın, kullanıcı yorumlarını da okuyup kararını verirsin. imkanın varsa telefonları eline bir al incele derim ve ben olsam l9 alırım. sola kullanıyorum takasa gircek adam bulsam hemen l9'a geçerim.
Yorum ve görüşleriniz için teşekkürler,tek kaygım LG'nin hizmet konusu ve aklımda şöyle bir soru var eğer L9 alacak olsam kaç sene bu telefon performans bakımından android uygulamalarıyla uyumluluk sağlar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Lg optimus l9 mu yoksa samsung galaxy win i8552 mi bir türlü kara veremedim yardimci olursaniz sevinirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
dostum win almanı hiç tavsiye etmem ekranı rezil ama l9 un ekranı sağlam