LG Optimus Black P970 2 GB (Çıktı)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mei
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Selam arkadaşlar,
Telefonumu root yetkisi vermek istiyorum, araştırdım biraz bir sürü şey yazılmış ve çoğu çok mekaşatli.
Root yapan arkadaş varsa kısa yoldan bir yolu varmıdır?
GingerBreak ile denedim olmadı
Versiyonum 20N (Avrupa)

20N nasıl kurdun yaw orjinal 20n mi çıkmış ? rootlu kullandığımdan uzağım pek bu konulara.

Versiyon değiştirmeyeceksen tahminimce olacaktır denemedim ama.

İlt etapta Superuser.zip dosyasını direk hafıza kartına at(hiçbir klasör içinde olmasın)
ve quickboot.apk diye googlede arattır ve bu apk dosyasını hafıza kartına at (bir klasörün içine değil dikkat)

Daha sonra quick botu uygulama gibi kur Girerse rocovery mod'ta aç 13. adımdan devam et dicem ama zaten super user özelliği ister. Eğer quick ile superuser yetkisi olmadan geçemiyorsan recovery moda Geçmiyor ise bir tuşlama ile geçebiliyorduk ama onu bulamadım. Ama aşağıdaki linkten 1. adımdan başla çokta zor bir işlem değil aslınd.

http://forum.shiftdelete.net/lg/215983-lg-optimus-black-rom-yukleme-7.html

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
20N nasıl kurdun yaw orjinal 20n mi çıkmış ? rootlu kullandığımdan uzağım pek bu konulara.

20N Avrupa için ilk Ginger sürümü idi sonra 20O çıktı, Türkiye için enson 20C çıktı yaklaşık 1 ay önce ama ben Türkiye romlarını kullanmıyorum. Radyosu yok ıvır zıvır programlar var ve kaldıramıyorsun vs. şu an 20O kullanıyorum
Denemek istersen buradan indirebilirsin

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5

20N Avrupa için ilk Ginger sürümü idi sonra 20O çıktı, Türkiye için enson 20C çıktı yaklaşık 1 ay önce ama ben Türkiye romlarını kullanmıyorum. Radyosu yok ıvır zıvır programlar var ve kaldıramıyorsun vs. şu an 20O kullanıyorum
Denemek istersen buradan indirebilirsin

TR rom kullanmıyorsan , Smart ile rom değiştirmiyormusun ? cevabın evet ise yeni rom kurulumunun hemen ardında tel kendi recovery modta açıyor install sc kart diyerek super user'i kurabilirsin cihaz rootlanacaktır.

Ben rus 20C kullanıyorum memnunm şimdilik

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
TR rom kullanmıyorsan , Smart ile rom değiştirmiyormusun ? cevabın evet ise yeni rom kurulumunun hemen ardında tel kendi recovery modta açıyor install sc kart diyerek super user'i kurabilirsin cihaz rootlanacaktır.
Ben rus 20C kullanıyorum memnunm şimdilik

madmax nasıl yapılacağını anlatırmısın yada anlatan bir link verebilirmisin

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
arkadaslar dün telefonumda bir sorun oluştu ısınma öncednede vardı ama bu çok farklı mesela film seyredicem telefonda siteye giriyorum play işaretine basıyorum o yuvarlak dönüyor telefon direk internet sayfasını kapatıyor ve aşırı ısınıyor internette geziin rken ve acayip kasıyor gezinirken heleki aşağı yukarı indirince sayfayı çok ısındıgı içinmidir nedir dokunmatik algılamıyor bana rahat rahat girersin internete demişlerdi önerenler ama telefon berbat pişman olmaya başladım

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
arkadaslar dün telefonumda bir sorun oluştu ısınma öncednede vardı ama bu çok farklı mesela film seyredicem telefonda siteye giriyorum play işaretine basıyorum o yuvarlak dönüyor telefon direk internet sayfasını kapatıyor ve aşırı ısınıyor internette geziin rken ve acayip kasıyor gezinirken heleki aşağı yukarı indirince sayfayı çok ısındıgı içinmidir nedir dokunmatik algılamıyor bana rahat rahat girersin internete demişlerdi önerenler ama telefon berbat pişman olmaya başladım

Alıcağın cihaz 1gb rami yoksa veya 1ghzdan daha yüksek bir işlemcisi yoksa emin ol farklı cihazlarda da aynı durumu yaşarsın. Diğer LG konusunda bir rom paylaştım onu dene daha iyi performans verir

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Alıcağın cihaz 1gb rami yoksa veya 1ghzdan daha yüksek bir işlemcisi yoksa emin ol farklı cihazlarda da aynı durumu yaşarsın. Diğer LG konusunda bir rom paylaştım onu dene daha iyi performans verir

adamlar ideos x5 te film izliyorum takılma olmuyor diyor bizde kasım kasım kasılıyor birde üstüne üstlük telefon tarayıcıyı otomatik kapatıyor 850 tl verdik tabikide iyi sonuç almak istiyoruz

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
adamlar ideos x5 te film izliyorum takılma olmuyor diyor bizde kasım kasım kasılıyor birde üstüne üstlük telefon tarayıcıyı otomatik kapatıyor 850 tl verdik tabikide iyi sonuç almak istiyoruz

Bende de takılma olmuyor ki , + arkadaşın x5 ile karşılaştırdık ekranı , işlemcisi , grafik işlemcisi çok daha iyi.

cihazla ilgili olabilir istersen unrot et teknik servse gönder bi.

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Bende de takılma olmuyor ki , + arkadaşın x5 ile karşılaştırdık ekranı , işlemcisi , grafik işlemcisi çok daha iyi.

cihazla ilgili olabilir istersen unrot et teknik servse gönder bi.

internete girince acayip ısınıyor heleki video izliyeceksem teknik servis yolu gözüktü gibi..sendede böyle ısınma var mı yada sende hiç takılmadan açilan bir film sitesi bende bir deneyeyim telefonda kasılıyor mu diye

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
internete girince acayip ısınıyor heleki video izliyeceksem teknik servis yolu gözüktü gibi..sendede böyle ısınma var mı yada sende hiç takılmadan açilan bir film sitesi bende bir deneyeyim telefonda kasılıyor mu diye

Takılma internet hızıyla alakalıdır , video durur yükler ve tekrar devam eder.
Isınma her android cihaızında vardır. bENDE Sıkıntısı var

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Takılma internet hızıyla alakalıdır , video durur yükler ve tekrar devam eder.
Isınma her android cihaızında vardır. bENDE Sıkıntısı var

benim taıklmadan kastım sayfayı aşağı yukarı indirirken zıor indiriyor ve bazen dokunmatik algılamıyor ısınmaktan

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Selam arkadaşlar,
Telefonumu root yetkisi vermek istiyorum, araştırdım biraz bir sürü şey yazılmış ve çoğu çok mekaşatli.
Root yapan arkadaş varsa kısa yoldan bir yolu varmıdır?
GingerBreak ile denedim olmadı
Versiyonum 20N (Avrupa)
Arkadaşlar Unlock Root adlı program ile tek tık ile cihaza root yetkisi kazandırdım
Konuyu buradan inceleyebilirsiniz

Ardahrsnl

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ne kadr guzel olursa olsun yazılım konusunda lg cok kotuuuu... ama yınede donanım olarak cok ıyı bı telefon...

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
ne kadr guzel olursa olsun yazılım konusunda lg cok kotuuuu... ama yınede donanım olarak cok ıyı bı telefon...

yazılım konusunda birazcık geriden takip etmeleri konusunda haklısın, ama umuyorum ki düzelsinler...

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Arkadaşlar gözümüz aydın ICS yakında geliyor.
LG Kore için ICS sürümünü V30I versiyonuyla geçtiğimiz gün yayınladı, yakında bizim içinde yayınlanır :)

groks

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler kusura bakmayin uzun zamandir konuyu takip edemedim. ayrica ics hepimize hayirli ugurlu olsun. darisi jelly bean'e insallah. bu arada fark ettigim kadari ile telefonu ilk alanlar birazda yeni olduklarindan sarj dayanmamasi ve telin acayip sekilde cok isinmasindan sikayetciler ama onlara sunlari soylemeliyim tel belirli bir roma veya ayara alisinca isinma azaliyor suan bende hic isinma olmuyor cok az o da 3g yi asiri derecede internette kullanirsam onun haricinde wifi de isinma vs soz.konusu degil. ben suanda rootlu v20b kullaniyorum. sarj bana maks 4 gun gitti (belirtiyim ilk aldigimda gunde 4 kere sarj ettigimi bilirim.) 4 gun gitmesinin sebebi aksamlari 12den 7 ye kadar kapali idi ve internet kullanimi cok az oyunda cok az 2g kullandim 4 gun gitti. ilk alanlar isinma bi.sure sonra geciyor sarj size bagli. biliyorum cok uzattim ama ics'yi orjinal bulanlar lutfen link koyabilir mi birde sd cardtan yuklemeli guzel temasi olan varsa lutfen onlarida paylassin ben bi tane denedim onda bildirim cubugu hata verdi kayboldu lutfen denenmis calisan linkler paylasin herkese iyi aksamlar.

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Arkadaşlar gözümüz aydın ICS yakında geliyor.
LG Kore için ICS sürümünü V30I versiyonuyla geçtiğimiz gün yayınladı, yakında bizim içinde yayınlanır :)

oo yayınlanalı oldu baya diye biliyorum bekliyoruz bakalım ne zaman gelecek ama stabil olacağını sanmıyorum

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Lüzum üzerine konuya ilişkin link veriyorum isteyen arkadaşlarda yeni çıkan orjinal romları buradan takip edebilirler

[TD="class: paese"]181 KTF/KTF(KOREA) [/TD]
[TD="class: versionel1"] V30I [/TD]
[TD="class: versionel1"]LGKU 5900[/TD]
[TD="class: versionel"] 452 MiB[/TD]
[TD="class: versionel"] 138[/TD]
[TD="class: versionel1"][/TD]
[TD="class: versionenew"]
ico_new.png
[/TD]

http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=1

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Lüzum üzerine konuya ilişkin link veriyorum isteyen arkadaşlarda yeni çıkan orjinal romları buradan takip edebilirler

[TD="class: paese"]181 KTF/KTF(KOREA) [/TD]
[TD="class: versionel1"] V30I[/TD]
[TD="class: versionel1"]LGKU 5900[/TD]
[TD="class: versionel"] 452 MiB[/TD]
[TD="class: versionel"] 138[/TD]
[TD="class: versionel1"][/TD]
[TD="class: versionenew"]
ico_new.png
[/TD]

http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=1

Ahmet bu TR deki LG OB ile aynı model değil yanlız , dağıtıcaksın telefonu :)

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Aynı hocam o Kore'de çıkan seri heryerde çıkan seri no farklı olabiliyor ama ana model Optimus Black sitede yukarıdan model değiştirebiliyorsun.
Zaten GB ilk Kore'ye çıkmıştı ve yaklaşık 2-3 ay sonra diğer dillerde yayınladılar.
Bence Ekim sonu Kasım başı gibi yayınlanır, ben zaten Avrupa ROM kullanıyorum Türkiye'de gereksiz uygulamalar olduğu ve kaldırılamadığı için. İnşallah en kısa sürede çıkartırlar

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bahsi geçen romu TR de kullanamıyorsun bahsetmeye çalıştığım bu.
Evet bende Rus 20C kullanıyorum ama yeni çıkan ics uyumlu değil bizlere dene istersen:)

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
denediniz mi :D sorun varmı , bende download edeyim mi :D