LG Optimus Black P970 2 GB (Çıktı)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mei
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Abi bu baslikta konusulanlarin cogu neden guncelleme gelmiyor idi. ayriyetteb istatistiklerden bunu cikarmadim. sadece bu kadar cok hit olmus ve cevap almis bir konuda demekki kullanan cok anlamina geliyor. bu kadar kullanani magdur etmenin luzumu yok.

bu başlıkta %kaç güncelleme konuşulmuş?

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Arkadaşlar subat a kadar beklersem optimus fiyatında ama daha iyi telefonlar çıkar mı

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar subat a kadar beklersem optimus fiyatında ama daha iyi telefonlar çıkar mı
bu konunun yeri ne kadar burası bilmiyorum ama şöyle bir cevap verebilirim ocak ayından sonra yeni smartphone'lar çıkacak illa ki ama optimus black'in üst segmentindeki cihazların fiyatı 1000 liranın üzerinde olacaktır. aynı segmentte çıkacak cihazlar aynı fiyatta olabilir ama daha üstün olanlar şimdi olduğu gibi daha yüksek fiyattan satışa çıkacaktır.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
bence biraz daha yüksek fiyatlı ama donanım olarak optimus'tan daha iyi smartphone'lar çıkacaktır. ama tabi optimus kadar tasarımları iyi olurmu bilemem.. tasarım derken ağırlığından, kalınlığından bahsediyorum..

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Evet optimus un tasarımı çok güzel yalnız bu güncelleme işi beni düşündürttü dogrusu..Eğer samsung filan lg fiyatında s2 gibi birşey çıkarırsa tasarım olarak diyorum onu alırım

Tsunmys

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Hepsiburada'yi takip et. bazi samsung modelleri fiyat olarak oldukca hesaplı oluyorlar.

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
takip ediyorum ama suan en uygun samsung modeli ace onuda özellikleri bakımından almak istemiyorum bence haketmiyor o parayı birde lg nin flash destegi sınırsız mı bazıları değişik tarzlarda yorumlar atmıs ondan soruyorum...Htc desire hd bugün aklıma girdi düşünüyorum hepsiburada da 1000 tl civarıydı sanırım

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
takip ediyorum ama suan en uygun samsung modeli ace onuda özellikleri bakımından almak istemiyorum bence haketmiyor o parayı birde lg nin flash destegi sınırsız mı bazıları değişik tarzlarda yorumlar atmıs ondan soruyorum...Htc desire hd bugün aklıma girdi düşünüyorum hepsiburada da 1000 tl civarıydı sanırım
optimus black'in flash desteği sınırlı mı derken? biz bir sınır bulamadık açıkçası flash destekliyor yani her türlü hiç sıkıntıyla karşılaşmadım bu konuda.

notworning

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar iki gündür şarj sıkıntısı çekiyorum ne yapmam gerekiyor..? dün gece şarja takmıştım telefonu sonra çıkarttım sabaha baktığımda şarj gitmiş. wifi blth falan kapalı neden kaynaklanıyor olabilir?

--- Mesaj Güncellendi ---

aynen flsh ile ilgili bir sorun yok hatta bazıları takılma falan yapıyor diyordu ama alınca görüyorsun zaten taklma falan yok tıkır tıkır açılıyo bütün herşey internette doşaşma desen zaten süper hızlı daha ne diyim ki :)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
sonunda bende optimus black'imle ilgili bir sorundan bahsedeceğim :) daha doğrusu sd kart ile ilgili sanırım..
3 kez başıma gelince artık soruyim dedim.
fotoğraf çekerken birden sd kart bulunamadı uyarısı alıyorum. ve sd kartı görmüyor. bazende sd kart arızalı diyor. sizce bunun sebebi nedir?

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
SD kartınızda problem olması olabilir, bence SD kartınızı biçimlendirin BAD sektörü oluşmuş olabilir .. Şuanda disk NTFS yada FAT32 ise tam tersi olarak biçimlendirmenizi tavsiye ederim, yada SD kart soket girişinde problemde oluşmuş olabilir..

Başka telefona takıncada SD kartınızı görmüyor mu diğer telefonlar ?

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
SD kartınızda problem olması olabilir, bence SD kartınızı biçimlendirin BAD sektörü oluşmuş olabilir .. Şuanda disk
NTFS yada FAT32 ise tam tersi olarak biçimlendirmenizi tavsiye ederim, yada SD kart soket girişinde problemde oluşmuş olabilir..

bu yazdığınız Türkçe mi technomind? :)

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Bir kaç kelime hariç geri kalanlar türkçe :D :D :D Anlamıyacağınızı tahmin ederek size uygun dilde anlatmayı düşünmüştüm :) ama onuda becerememişim :D

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Bir kaç kelime hariç geri kalanlar türkçe :D :D :D Anlamıyacağınızı tahmin ederek size uygun dilde anlatmayı düşünmüştüm :) ama onuda becerememişim :D

biliyorsunuz ben teknoloji özürlüyüm.. ama yinede teşekkürler... anlamaya çalışıp yapacağım olmadı teamviewer :)

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
SD kartınızda problem olması olabilir, bence SD kartınızı biçimlendirin BAD sektörü oluşmuş olabilir .. Şuanda disk NTFS yada FAT32 ise tam tersi olarak biçimlendirmenizi tavsiye ederim, yada SD kart soket girişinde problemde oluşmuş olabilir..

@angel75

yani diyor ki hafıza kartının dosya sistemi bozulmuş olabilir bir format çakmak gerekiyor olabilir. dosya sistemi ntfs ise fat32 olarak, eğer fat32 ise ntfs olarak format atmanızı tavsiye ediyor. belki de telefonun hafıza kartı yuvası bozulmuştur kartta problem yoktur sorun telefondadır.

hafıza kartını başka telefonlara da taktığında aynı problem olmuyorsa muhtemelen sorun telefondadır diyor. :) :)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
@angel75

yani diyor ki hafıza kartının dosya sistemi bozulmuş olabilir bir format çakmak gerekiyor olabilir. dosya sistemi ntfs ise fat32 olarak, eğer fat32 ise ntfs olarak format atmanızı tavsiye ediyor. belki de telefonun hafıza kartı yuvası bozulmuştur kartta problem yoktur sorun telefondadır.

hafıza kartını başka telefonlara da taktığında aynı problem olmuyorsa muhtemelen sorun telefondadır diyor. :) :)

çok teşekkür ederim açıklayıcı yazdığın için..
optimus black'imde sorun yok olmasında lütfen :)
başka sd kart takıp denedim çünkü..
bu sd kart başka telefonda da açılmadı...
format atmayı deniyeceğim bakalım hayırlısı...
en çok Saraçoğlu'nda ki fotolarımın gitmesine üzülürüm.. başka birşeye değil :)

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
@angel75 , o zaman orda durucaksın.. o kartı biçimlendirme kesinlikle :D bana getir resimleri kurtarmaya çalışayım :D önemli onlar :))

ayrıca NecronomicoN teşekkür ederim açıklaman için :))

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
@angel75 , o zaman orda durucaksın.. o kartı biçimlendirme kesinlikle :D bana getir resimleri kurtarmaya çalışayım :D önemli onlar :))

ayrıca NecronomicoN teşekkür ederim açıklaman için :))

sana ancak maçlarda ulaşabiliyoruz [MENTION=138307]technomind[/MENTION] :)
biçimlendirme yapmayacağım merak etme. bu sorun neden sürekli oluyor peki?
sebebi ne olabilir?

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Hafıza kartında problem olmuş olabilir büyük ihtimalle yeni bir hafıza kartı alman gerekebilir. :S

bana ancak maçlardamı ulaşıyorsunuz :D olmadı ama ben hep forumdayım :D buradan çok rahat ulaşabilirsiniz :)

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
bozukluk vardır dosya sisteminde daha önce "bad sector" ile ifade ettiği. formatla yeniden düzelebilir şanslıysan. eğer düzelmez ise yeni bir hafıza kartı alman gerekecek.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Hafıza kartında problem olmuş olabilir büyük ihtimalle yeni bir hafıza kartı alman gerekebilir. :S

bana ancak maçlardamı ulaşıyorsunuz :D olmadı ama ben hep forumdayım :D buradan çok rahat ulaşabilirsiniz :)

burdan mı vereceğim sd kartı :)
yenisini almak sorun değil de fotoğraflarım giderse gerçekten üzülürüm..

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
tamam müsait bir zamanda ben laptopu alır gelirim ;) sizin SD kartınızıda halletmiş resimlerinizide kurtarmaya çalışmış oluruz :D

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
tamam müsait bir zamanda ben laptopu alır gelirim ;) sizin SD kartınızıda halletmiş resimlerinizide kurtarmaya çalışmış oluruz
:D

teşekkür ederim.. ama önce istersen ben bir deneyeyim. hem öğrenmiş olurum. sorunu çözemezsem o zaman görüşürüz.

cengaver51

Dekan
Reaksiyon puanı
169
[video=youtube;I7osOHFOH7w]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=I7osOHFOH7w#![/video]
güzel olmuş :)

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
angel75 ile konustum... sd kart gitmis bana sd kart alsin dedi :-)

Tsunmys

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Sd kartda siniflar var sanirim. iyi bir sey alinsin :)

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Arkadaşlar ben şimdi şu konuyu pek anlamadım lg o.b için 28 kasımda avrupa android 2.3 güncellemesi gelecekti ya o geldi mi gelmedimi..Türkiye için 28 aralıkta gelmeyecek miydi ?