LG Optimus Black P970 2 GB (Çıktı)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mei
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
arkadaşlar sormak istediğim bu telefonu alıpta memnun kalmayan varmı?benim 5800 rahmetli oldu şu aralar telefonlardan hangisini alayım diye araştırıyorum.Lg markasını da seviyorum ya bu telefonu alırım yada samsung wawe 3 alacamda.

Kendine sağlam kaliteli bir ürün almak istiyorsan, kesinlikle tavsiye ederim ;) fiyatıda piyasaya göre bence uygun.. değerlendirmeye alabilirsin ;)

benım gıbı oyun uygulama delisiysen ;) kesinlikle almalısın o zaman :D

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
arkadaşlar sormak istediğim bu telefonu alıpta memnun kalmayan varmı?benim 5800 rahmetli oldu şu aralar telefonlardan hangisini alayım diye araştırıyorum.Lg markasını da seviyorum ya bu telefonu alırım yada samsung wawe 3 alacamda.

hocam optimus black kullanıp ta memnun kalmayan yok gibi. smartphone herkesi tatmin ediyor. yakın arkadaşım kullanıyor fazlasıyla memnun. cihazın tasarımı çok şık. hızı gayet iyi. oyun oynarken falan kasma yapmıyor hiç. tam bir fiyat performans ürünü.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18

sen Lg markasını seviyorsun ben sadece burada okuyarak arkadaşların olumlu yorumları sayesinde optimus black aldım.. İyiki de almışım.. tasarımı, nova ekranı, hızı mükemmel... almanı tavsiye ederim arkadaşım...

Tsunmys

Profesör
Reaksiyon puanı
2
799 liraya geçen hafta sonu aldım ve iyiki de aldımmmmmmm :)

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Fiyat 799 tl mi ? Nerde bu kampanya ? hucum edelim :D

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ötv zammından etkilenmemiş şanslı bi kişi daha :) Hayırlı olsun Optimus Black'in :)

JazzLe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi İyi bende bi ara 800 e almıştım sende yakalamışsın indirimi :)

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
arkadaşlar teknosa'dan aldım. Yanında birde koruma kılıfı verdiler hediye olarak. gerçekten telefon süper bir şey. tavsiye ederim hepinize.

tekrar hayırlı olsun hocam. güle güle kullan. biz de arkadaşıma vatan bilgisayardan almıştık optimus black'i oradan da arka kapağa takılan koruma kılıfı vermişlerdi. ilk etapta incecik tasarımı olan smartphone'a kalınlık ve ağırlık katıyor gibi gelse de bir süre sonra hem alışıyorsunuz hem de daha güvenle kullanıyorsunuz.

karamazov

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler telefon gayet şık, hızlı, o kadar da cezbedici de,, bu sarj sorunu büyük problem. Her gün sarj etmen gerekiyor.
Birde bilen arkadaşlardan rica etsem su indirdigimiz programları nasıl silebiliyoruz. Taskmanager varda bsey anlamadım. Sol üstte yesil android ve kolunda çarpı var. Yardımcı olursanız sevinirm.

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
beyler telefon gayet şık, hızlı, o kadar da cezbedici de,, bu sarj sorunu büyük problem. Her gün sarj etmen gerekiyor.
Birde bilen arkadaşlardan rica etsem su indirdigimiz programları nasıl silebiliyoruz. Taskmanager varda bsey anlamadım. Sol üstte yesil android ve kolunda çarpı var. Yardımcı olursanız sevinirm.

arkadaşım ilk başlarda şarj sorunu oluyor. ama zamanla optimus black'in şarj süresi daha çok uzuyor. androidli smartphone'ların hepsini her gün şarj etmen gerekiyor zaten :) task manager arka planda açılmaya zorlayan ve açık unutulan uygulamaları kapatır. uygulamaları silmek için google marketten apk manager adlı uygulamayı indirmelisin.

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Arkadaşlar bende 1 aya almayı düşünüyorum bu telefonu yalnız telefonun youtube de tanıtılma videolarını izlerken telefonda parmak izleri gördüm siyah renginde acaba gerçekten böylemi ve beyaz rengindede bu parmak izleri kalıyor mu birde en ucuz bu telefonu nerde bulabilirim..şimdiden teşekkürler

medya faresi

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bende 1 aya almayı düşünüyorum bu telefonu yalnız telefonun youtube de tanıtılma videolarını izlerken telefonda parmak izleri gördüm siyah renginde acaba gerçekten böylemi ve beyaz rengindede bu parmak izleri kalıyor mu birde en ucuz bu telefonu nerde bulabilirim..şimdiden teşekkürler

tekno marketlerın hafta sonu yaptığı promosyon/kampanyaları takip etmelisin. bir de sanal alışveriş sayfalarını çünkü heryerde fiyatı farklı... öyle ekstra bir parmak izi tuttuğu yok o çekimde öyle çıkmıştır :) bence siyah tasarımı tercih et daha güzel duruyor.

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3

arkadaşım senin o internette izlediğin videodaki optimus black'i kaç kişi ellemiştir allah bilir. ekranında parmak izi kalmayan bir tane telefon söylesene bana allaha aşkına. bugün fiyatı 3000 lira olan iphone4s'te bile parmak izi kalır. bu telefonun kabahati değildir ki. illa ki iz kalmasın istiyorsan mat ekran filmleri var ondan alırsın hem iz kalmamış olur hem de smartphone'un ekranını çizilmelerden falan korumuş olursun. uygun fiyat için de teknosa ve vatan bilgisayarı takip etmeni öneririm. neredeyse her haftasonu bir promosyon ve kampanya yapıyorlar.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18

parmak izi kalmayan bir telefon var mı? 200TL'likte de kalır 2.700 TL'likte de...
sen al optimus black bunlara hiç takılma.. parmak izi kalsın o silinir yeter ki çizilmesin, çatlamasın... ben 2 kere düşürdüm hiçbirşey olmadı... bunlar daha önemli...

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
teşekkürler arkadaslar arkadasım önermisti bana bu telefonu iykide önermis yoksa samsung galaxy ace alacaktım vatan da 800 e kadar düştü 1 hafta önce simdi baktim 920 ye çıkmışyine inş düşer bende siyah almayı düsünüyorum beyaz telefonlar çabuk eskiyor diyorlar :D

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Aynen fiyatlari iyi takip etmek lazim. Hayirlisi diyorum senin icin :) ama beyazi siyahi pembesi fark etmez neticede hepsi kaliteli bea :))

kevzer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkesin kurban bayramı mübarek olsun arkadaslar.
Bende optimus black kullanicisiyim. Kamerasindan gayet memnunum fakat kapali ortamlarda cektigim resimlerde ozellikle gunduzleri ortam sarimsi bir renge burunmus gibi gozukuyor. Bunun nedeni kamerada yapisik olan jelatin mi diye dusundum fakat jelatin gibi birsey goremedim. Bunun nedeni ne olabilir arkadaslar ?

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
sarımtırak bırsey ben göremıyorum kı :S çektiğim resimlerden bir tane örnek atayım istersen ? ayarlarını güncellesen iyi olur ..

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
arkadaşım'ın optimus black'te de hiç denk gelmedik bahsettiğin gibi bir soruna. kamera kalitesi gayet iyi yani hiç bir sıkıntı yaşanmadı şu ana kadar.

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
optimus black için 2.3 çıkış tarihi avrupa'da kasım sonu türkiye'de aralık sonu denilmişti sanırım. az bir zaman kaldı.

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
europe rom çıksın da biz yükleriz onu, beklemeye gerek yok turkiye rom u

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Kesinlikle, Gelsin europe rom ben alıştım zaten, ama daha güzel oluyor sanki, daha iyi şeyler bile çıkartabiliyorlar..

Dahada stabil çalışmasını sağlarsalar değmeyin keyfimize :D

Bu arada İCS 4 yazılımı hakkında birşeyler söyleniyor, sanırım CM ciler bu işede bir el atıcaklar :D

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Avrupa romunu yükleriz daha sonra türkiye olanı çıktığında güncelleriz tabi pek bi kaybımız olmaz..
Umarım 2.2 froyo'daki kadar stabil çalışır cihaz.. Umarım bizi pişman etmez. :)