LG Optimus Black P970 2 GB (Çıktı)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mei
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cengaver51

Dekan
Reaksiyon puanı
169
2 mp ön kemara ile yaptığım çekim daha önce eklemiştim zaten

1wyds.jpg

2rgdwtz.jpg

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
daha önce görmemiştim bu fotoları... fakat optimus black'in kamerasına kötü demek gerçekten hoş değil... ön kameradan hangi smartphone böyle kaliteli çekim yapıyor? bu fotoları başka makina ile çeksek ne kadar karanlık olur.. ama bu resimlerin parlaklığı gayet yerinde... net yani.. videoyu 6 gözle bekliyorum :)

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
ön kamera ile önceden koyduğunda görmüştüm bu fotoğrafları ama bir kez daha eline sağlık demek istiyorum :) e artık biriniz ön kamera ile video çekimi yollasın da hasret sona ersin :)

medya faresi

Doçent
Reaksiyon puanı
0
gerçekten güzel çıkmış, videodan da kesinlikle çekim yaparken bir donma, titreme olmadığı gayet net anlaşılıyor. gerçekten optimus black'in kamerası başarılı... ben en çok gece çekimini beğenmiştim. çok net çekiyor çoğu telefonun aksine

cengaver51

Dekan
Reaksiyon puanı
169
2 mp ön kamera testini yaptım buyrun arkadaşlar full ekran izleyin

[video=youtube;Mb3aBrShba8]http://www.youtube.com/watch?v=Mb3aBrShba8[/video]

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
çoook teşekkürler... optimus black'in ön kamera video çekimi gerçekten iyiymiş... çok beğendim... bayağı kaliteli imiş... renkler gayet net... süpeeerrr

medya faresi

Doçent
Reaksiyon puanı
0
süper... ön kamera hiçte 2 mplik kamera gibi değil...gayet güzel hızlı geçişlerde bir takılma donma ya da görüntü bozukluğu olmamış

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
biraz heyecan vardı galiba çekimi yaparken hızı ayarlayamamışız bu sefer :) titreme biraz fazla. yine de eline sağlık bizi kırmadığın için teşekkür ederim. 2mp ön kamera için hiç de fena değil. diğer smartphone'lar da vga varken hatta kisinde hiç yokken bu büyük başarı sayılabilir.

cengaver51

Dekan
Reaksiyon puanı
169
biraz heyecan vardı galiba çekimi yaparken hızı ayarlayamamışız bu sefer :) titreme biraz fazla. yine de eline sağlık bizi kırmadığın için teşekkür ederim. 2mp ön kamera için hiç de fena değil. diğer smartphone'lar da vga varken hatta kisinde hiç yokken bu büyük başarı sayılabilir.

zamanım az odluğundan acele etmek zorunda kaldıım ondan titreme oldu bu şuan için 3mp ön kamera gelene kadar en iyi ön kamera

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
dediğin gibi 3 mp ön kamera çıkana kadar en iyisi şuan bu gözüküyor kabullenmek lazım :)

video için ekstradan teşekkürler ... ben o zaman çekmiyorum video felan :D

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Peki arkadaşlar bunca zamandır konuşuyorsunuz, tartışıyorsunuz.Hiç mi dikkatinizi çekmedi optimus'la kayıt ettiğiniz videoları PC'ye attığınızda en-boy oranı bozuk olarak gelıyor.Video yanlardan uzamış bir şekilde çıkıyor PC'de.Koyduğunuz videoların hepsi bu şekilde.Hiç dikkatinizi çekmedi bu olay ?

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
dikkkatimizi çekti normal cd den bir film almış görüntüsünde en boy oranları, sinemada film izler gibi.... nesi var ?

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
olsun arkadaşım eline sağlık yine de. çok teşekkürler bizlere optimus black'in bilmediğimiz yönlerini gösterdiğin için :)

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
dikkkatimizi çekti normal cd den bir film almış görüntüsünde en boy oranları, sinemada film izler gibi.... nesi var ?

Bunu normal olarak karşılıyosan yani öyle mi? Okuyup izlediğim incelemelerde bunun bir yazılım hatasından kaynaklandığı ve android 2,3 le birlikte düzeleceğini söyluyorlar.Sen telefona toz kondurmamak için bunu normal birşey olarak algılıyorsun ama bu bir hatadan kaynaklanıyor.Peki sen normal diyorsun madem öyle o zaman neden telefonun ekranın PC'de izlediğin gibi gözükmüyor video.Pc ye atınca sorun çıkıyor ortaya.Bunuda yazılım güncellemesiyle birlikte düzeltileceği söyleniyor.

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
tamam kardeş :) bende çekerim :) iftar sofrasından görüntüler :) güzel bir menü olduğunda :d hehe

---------- Post added at 17:29 ---------- Previous post was at 17:15 ----------

Bunu normal olarak karşılıyosan yani öyle mi? Okuyup izlediğim incelemelerde bunun bir yazılım hatasından kaynaklandığı ve android 2,3 le birlikte düzeleceğini söyluyorlar.Sen telefona toz kondurmamak için bunu normal birşey olarak algılıyorsun ama bu bir hatadan kaynaklanıyor.Peki sen normal diyorsun madem öyle o zaman neden telefonun ekranın PC'de izlediğin gibi gözükmüyor video.Pc ye atınca sorun çıkıyor ortaya.Bunuda yazılım güncellemesiyle birlikte düzeltileceği söyleniyor.

Dostum ben sorun olarak görmedim hepsi bu.. toz kondurmamak demiyelim.. yazılımsal sorunmuş gibi algılamadım o şekilde yazıda okumadım, aydınlatmak içinde bana linki verirsen sevinirim okuyayım..bilgi dağarcığım genişlesin..

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3

arkadaşım sen hiç mi cd'den, dvd'den yada internetten film izlemedin. kare miydi görüntü. hepsinde yanların oranı alt ve üste göre geniştir. onlar da mı yazılım hatası? sırf çamur atmak için yazmakla olmuyor bu işler. dediğin gibi biz burada bunca zamandır konuşuyoruz. konuşmakla kalmayıp araştırıyoruz. test ediyoruz. kullanan arkadaşlardan bilgi alıyoruz. senden başka kimsenin bir şikayeti yok optimus black hakkında. senin bu kadar sıkıntı yapmanın nedeninin anlayamadım. önce kameradan girdin. ön kamera ve arka kameranın ne kadar iyi olduğunu görünce yok çekilen videolar bilgisayara atılınca şöyle böyle oluyor dedin. seni burada bu yazdıklarından dolayı kimse sallamaz. çünkü mantıklı değil..

Muc0

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler telefonu yeni aldım navigasyonu ve marketi açılmıyor marketi açmak için hesap istiyor hesabıda açamıyorum neden açılmıyor olabilir? kontör veya internet gerekiyormu?

Muc0

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu nasil güncelleyebilirim ve navigasyon açilmiyor neden internet gerekiyormu?

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
arkadaşım sen hiç mi cd'den, dvd'den yada internetten film izlemedin. kare miydi görüntü. hepsinde yanların oranı alt ve üste göre geniştir. onlar da mı yazılım hatası? sırf çamur atmak için yazmakla olmuyor bu işler. dediğin gibi biz burada bunca zamandır konuşuyoruz. konuşmakla kalmayıp araştırıyoruz. test ediyoruz. kullanan arkadaşlardan bilgi alıyoruz. senden başka kimsenin bir şikayeti yok optimus black hakkında. senin bu kadar sıkıntı yapmanın nedeninin anlayamadım. önce kameradan girdin. ön kamera ve arka kameranın ne kadar iyi olduğunu görünce yok çekilen videolar bilgisayara atılınca şöyle böyle oluyor dedin. seni burada bu yazdıklarından dolayı kimse sallamaz. çünkü mantıklı değil..

Kardeş ben gerçek neyse, ne gördüysem onu söylüyorum.Kamerası hala kötü.Bu konu hakkında fikrim değişmedi.Ön kamerası arka kamerasından daha iyi fotoğraf çekiyor.Bunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.Videoyaya gelince bunun bir hata olduğunu kabul etmemeniz enteresan doğrusu.Telefonu siz ürettiniz sanki.İncelemelerde yazılım uzmanı elemanlar söylüyor en-boy oranının pc de bozuk çıkmasının.CD-DVD falan bunlarla ilgisi yok bunun.O zaman bütün telefonların videosunu pc ye atınca böyle masa örtüsü gbi kenarlardan çekilmiş uzamış bir görüntü olarak izleyelim.PC'de videoyuyu izlerken zaten hemen anlaşılıyor videonun oranlarında bir sorun olduğu.Kutuplardan basılmış ekvatordan şişmiş bir biçimde bütün nesneler.Bunu yeni sürüm androidde düzeltilceğini söylüyorlar.Yabancı inceleme sitelerinide inceleyin biraz.Hep Türk incelemelerini izlemeyin.Zaten Türk incelemerin çoğu çok yetersiz ve yanlış veriliyor.Yabancı sitelerin incelemeleri çok daha güvenilir.

---------- Post added at 04:36 ---------- Previous post was at 04:34 ----------

Telefonu nasil güncelleyebilirim ve navigasyon açilmiyor neden internet gerekiyormu?

technomind arkadaş sabah aydınlatır seni.bu saatte cevap alamazsın kardeşim sakin ol :) Sorularına gelince internet gerekiyor tabiki.İnternetsiz marketi nasıl açmayı düşünüyosun allah aşkına.Navigasyonda ilk açarken konum belirlemek için internete bağlanmak ister.Ayarlarından çevirimdışı çalışıcak şekilde ayarlarsan 1-2 dakika bekledikten sonra konumlandırmanı yapar GPS.Açılmış olur böylelikle.Sonra sokağa in marketi tarif etsin sana :)

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
@El Padrino . tamam arkadaşım sen git 1700 tl ver sgs2 al yada 1200 tl ver nokia n8 al istediğin performansı verecek mi, kenarlardan uzamış olarak mı çıkacak bilgisayarında görelim. tv ekranları bile kare değilken ekranda görüntü yanlardan geniş çıkıyor demen büyük saçmalık. optimus black 5mp kameralı smartphone modelleri içerisinde en başarılı kameraya sahip denilebilir, arada ufak tefek sıkıntılar olsa bile göze batmıyor kaldı ki profesyonel fotoğraf makinesi almıyorsun her işini görecek bir smartphone alıyorsun ve kamerası gerçekten çok iyi. ön kamera arka kameradan iyi çekiyor demişsin. 2mp ile 5mp arasında ne fark olduğunu bilmiyorsun sanırım. tamam 2mp bir kameraya göre gayet iyi çekiyor ön kamerada ama arka kameranın hakkını yiyemezsin. kullananlar memnun kalmışken sen kullanmadan sadece duyum üzerine nasıl laf atıyorsun anlayamıyorum. fiyatı bu kadar uygun olup özellikleri bu kadar iyi olan başka bir smartphone göster bana, kamerası çok daha iyi de eyvallah diyeyim. ayrıca siz ürettiniz sanki demişsin. biz üretmedik ama emeğe saygı nedir belli ki senden iyi biliyoruz ;)

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
@El Padrino . tamam arkadaşım sen git 1700 tl ver sgs2 al yada 1200 tl ver nokia n8 al istediğin performansı verecek mi, kenarlardan uzamış olarak mı çıkacak bilgisayarında görelim. tv ekranları bile kare değilken ekranda görüntü yanlardan geniş çıkıyor demen büyük saçmalık. optimus black 5mp kameralı smartphone modelleri içerisinde en başarılı kameraya sahip denilebilir, arada ufak tefek sıkıntılar olsa bile göze batmıyor kaldı ki profesyonel fotoğraf makinesi almıyorsun her işini görecek bir smartphone alıyorsun ve kamerası gerçekten çok iyi. ön kamera arka kameradan iyi çekiyor demişsin. 2mp ile 5mp arasında ne fark olduğunu bilmiyorsun sanırım. tamam 2mp bir kameraya göre gayet iyi çekiyor ön kamerada ama arka kameranın hakkını yiyemezsin. kullananlar memnun kalmışken sen kullanmadan sadece duyum üzerine nasıl laf atıyorsun anlayamıyorum. fiyatı bu kadar uygun olup özellikleri bu kadar iyi olan başka bir smartphone göster bana, kamerası çok daha iyi de eyvallah diyeyim. ayrıca siz ürettiniz sanki demişsin. biz üretmedik ama emeğe saygı nedir belli ki senden iyi biliyoruz ;)

Bak işte adam çok mantıklı konuşmuş, her söylediğine katılıyorum, herkesin görüşü farklıdır, banada tasarım olarak SGS2 hoş gelmiyor mesela özelliklerinde sorn yok tabi.. Ama o fiyata bi bilgisayar felan alırdım ben şahsen.

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bir bilgisayar olsa yine iyi arkadaşım. 1700 tl'den bahsediyoruz burada. 1700 tl fiyatı göz önüne alırsak bir adet smartphone (optimus black) 900 tl + internete girebileceğin orta çaplı oyunları oynayabileceğin bir bilgisayar 800 tl bu da = 1700 tl eder. yani hem bilgisayar hem de optimus black alınıyor ona verilecek parayla..

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ben sana ailen sistemli bilgisayar toplarım hacı o fiyata, ama sen o parayı gidip telefona verirsen bilemem :D

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
canım 1700 tl'ye tabi ki süper bilgisayar toplanıyor ona şüphe yok. ben smartphone ihtiyacı olan, almak isteyen birisi için dedim zaten :)

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Yani şunumu demek istiyorsun tam olarak, SGS2 alan bi insan o parayla 2 tane güzel telefon alabilirmi ?

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Kardeş ben gerçek neyse, ne gördüysem onu söylüyorum.Kamerası hala kötü.Bu konu hakkında fikrim değişmedi.Ön kamerası arka kamerasından daha iyi fotoğraf çekiyor.Bunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.Videoyaya gelince bunun bir hata olduğunu kabul etmemeniz enteresan doğrusu.Telefonu siz ürettiniz sanki.İncelemelerde yazılım uzmanı elemanlar söylüyor en-boy oranının pc de bozuk çıkmasının.CD-DVD falan bunlarla ilgisi yok bunun.O zaman bütün telefonların videosunu pc ye atınca böyle masa örtüsü gbi kenarlardan çekilmiş uzamış bir görüntü olarak izleyelim.PC'de videoyuyu izlerken zaten hemen anlaşılıyor videonun oranlarında bir sorun olduğu.Kutuplardan basılmış ekvatordan şişmiş bir biçimde bütün nesneler.Bunu yeni sürüm androidde düzeltilceğini söylüyorlar.Yabancı inceleme sitelerinide inceleyin biraz.Hep Türk incelemelerini izlemeyin.Zaten Türk incelemerin çoğu çok yetersiz ve yanlış veriliyor.Yabancı sitelerin incelemeleri çok daha güvenilir.

---------- Post added at 04:36 ---------- Previous post was at 04:34 ----------

technomind arkadaş sabah aydınlatır seni.bu saatte cevap alamazsın kardeşim sakin ol :) Sorularına gelince internet gerekiyor tabiki.İnternetsiz marketi nasıl açmayı düşünüyosun allah aşkına.Navigasyonda ilk açarken konum belirlemek için internete bağlanmak ister.Ayarlarından çevirimdışı çalışıcak şekilde ayarlarsan 1-2 dakika bekledikten sonra konumlandırmanı yapar GPS.Açılmış olur böylelikle.Sonra sokağa in marketi tarif etsin sana :)

ben yabancı siteleride takip ediyorum... sizin bahsettiğiniz konu ile iilgili sitenin linkini göndersenizde bende incelesem...

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70