Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
oovvv. @mei çok teşekkürler yaa. eline sağlık arkadaşım. vallahi mükemmel olmuş çok iyi çekmiş ya. tam ekran da bile detaylar kaybolmuyo. helal olsun optimus black'e. bu arada sana da teşekkür ederim @technomind senin de emeğine sağlık. gidip orada smartphone'u inceleyip bir de bizler için anlatım almışsın. eline sağlık arkadaşım. tasarımı ekran kalitesi video da belli ediyor kendini ama @myphone arkadaşımızın dediği gibi gidip yerinde incelemek daha anlaşılır ve daha zevli
İşte bende bundan bahsediyorum bak sen ne güzel yapıyorsun bende olsam öyle yapardım paylaşırdım sizlerle arkadaşlar telefonumuzu aldık.. işte kutusunu açıyoruz ) felan o zaman senden böyle birşey bekleriz artık mai nai bizim mei arkadaşta yapıcak kısmet olursa )
içinde turkcell reklamı geldi, turkcell uygulamaları vardı, hurriyet. yapı kredi bankası, döviz, android market, zaman gazetesi, ntvmsnbc, nöbetçi eczaneler ve pusula geldi. Telefona bugün yeni versiyonu yükledim turkcell reklamları uçtu uygulamalar duruyor. Zararsız ve güzel uygulamalar zaten 2.3 gelince tüm uygulamalarda silinecek otomatik olarak.
bu arada ben telefonu aldım almasınada, mailler hariç pek diğer uygulamalar ile haşir neşir değilim, ararım ve ararlar açar kapatırım Bu arada yukarıdaki uygulamalarda GPS yazılımları ve uygulama tavsiye eden şeyleri yazmadım onlar standart geliyordur diye.
---------- Post added at 16:44 ---------- Previous post was at 16:43 ----------
alemsiniz yaaa... ben bu ses muhabbetini unutmuştum.. hiç video falan koymuyim benim çektiği fotolarda absuruk olur şimdi ama bende sizin için ön kameradan çekip buraya ekleyeceğim arkadaşlar.
videoyu direk buradan izleyebilirsiniz flash açık olarak çektim açık havada daha güzel olacaktır sanırım. http://tinypic.com/player.php?v=11aid5u&s=7
birde şuan video decompress oluyor sanırım belki ondan sonrada biraz düzelme olabilir.
---------- Post added at 17:03 ---------- Previous post was at 17:00 ----------