- Reaksiyon puanı
- 74
google markete girerek tüm uygulama ve oyunları ücretsiz indirebiliyorsunuz arkadaşlar, sorun felan yok bilginize.
o zaman şimdiden hayırlı olsun diyelim optimus black'ın... senden de fikirlerini ve görüşlerini bekliyoruz.bugün telefonu almaya çok yaklaştımmedia markt 999 lira. vatan bilgisayarda 998 lira. vatan bilgisayarinternet şubesinde 920 lira. media marktda kurcaladım telefonu güzeldi beğendim hoşdu.. sony ericsson 'la arasında kalıyodum ama bu bile büyük geldi 4 inchle. o diğeri 4.2 inch hiç kullanamam heralde
---------- Post added at 21:32 ---------- Previous post was at 21:00 ----------
biliyorum böyle yapınca flood yapmış oluyorum ama 15 dakikadan sonra editlenemiyor eski mesaj yapabileceğin bir şey yok
bu arada tutamadım daha kendimi vatanbilgisayardan sipariş verdim an itibariyle internetten bakalım yarın yada salı gelir heralde hızlı gönderim![]()
Arkadaşlar telefonu alacaktım bildiğiniz gibi hatta ilk alacak olan belki bendim hem maaş geç hattı hemde http://www.pcdepo.com/asus-n53sn-sz002v-blu-ray-laptop-urun5353.html laptop u almaya karar verdim. Telefon biraz gecikmeye girecek.
Arkadaşlar telefonu alacaktım bildiğiniz gibi hatta ilk alacak olan belki bendim hem maaş geç hattı hemde http://www.pcdepo.com/asus-n53sn-sz002v-blu-ray-laptop-urun5353.html laptop u almaya karar verdim. Telefon biraz gecikmeye girecek.
-açılıştaki tcell logosu, telefonun varsayılan melodısının tcelle gelmesı ve ıcındekı tcell uygulamaları sınır bozucu. kaldırılamıyor ve ben telefonu alırken kımse bundan bahsetmemıstı.?
arkadaslar oyun oynamadım onu bılmıyorum youtube de videoları var ama.. ekran parlaklıgı ıcın sunu dıyeyım tam parlak modda kullanmıyorum ozellıkle gecelerı o kadar aydınlıkkı gözümü alıyor. telefona alttan ustten baksam da tum yazıları okuyabılıyorum. goruntulu gorusme yaptım tabı benım goruntum karsı tarafta cok net ama onların kameraları qvga oldugundan benım onları pek net gormuyorum.ekran gecıslerı beni tatmin etti.
gunde 3 mb falan ınternet kullanıyor su anda telefon ama o kadar uygulama varkı aylık 250 mb paketım yetmeyecek sanırım.
hero da 1,5 ten 2,1 guncelleme fota olmustu ben bırsey yapmamıstım. bunda da umarım oyle olur.
telefonun açılıştaki sorununu başka biyerde daha duymuştum ama bunun bi sıkıntı teşkil edeceğini düşünmüyorum. turkcell sponsor olmuş olabilir belki ama dediğim gibi kullanımda bi sorun teşkil etmez bence. uygulşamaları kaldırma konunda şöyl yardımcı olabilirim. uygulamanın üzerine basılı tuttuğunuzda ekranın alt tarafında çöp kutusu çıkmalı üzerine basılı tutmuş olduğunuz uygulamayı çöp kutusunun içerisine sürüklerseniz uygulama kaldırılacaktır.
Markete Türkiye üzerinden mi bağlanıyorsun yoksa ülkeyi UK falan mı seçtin?@technomind:
4-google marketten bir dünya oyun ve uygulama indirdim.. indirilmiyor diye birşey yok. hatta angry birds oynadım saatlercesanırım artık kuşları sevemeyeceğim
![]()
Markete Türkiye üzerinden mi bağlanıyorsun yoksa ülkeyi UK falan mı seçtin?
lap top'un hayırlı uğurlu olsun @mei... ben de tablet ve telefon alımıyla ilgili kararsızdım optimus black i tercih ettim.. iyi ki de etmişim... çok memnunum... sokakta elinde bu smartphone ile foto çekip pişkin pişkin ekrana bakan birini görürseniz bilin ki o benimnova display e bayıldım resmen...