LG Optimus Black P970 2 GB (Çıktı)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mei
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
google markete girerek tüm uygulama ve oyunları ücretsiz indirebiliyorsunuz arkadaşlar, sorun felan yok bilginize.

medya faresi

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bugün telefonu almaya çok yaklaştım :D media markt 999 lira. vatan bilgisayarda 998 lira. vatan bilgisayarinternet şubesinde 920 lira. media marktda kurcaladım telefonu güzeldi beğendim hoşdu.. sony ericsson 'la arasında kalıyodum ama bu bile büyük geldi 4 inchle. o diğeri 4.2 inch hiç kullanamam heralde

---------- Post added at 21:32 ---------- Previous post was at 21:00 ----------

biliyorum böyle yapınca flood yapmış oluyorum ama 15 dakikadan sonra editlenemiyor eski mesaj yapabileceğin bir şey yok (:

bu arada tutamadım daha kendimi vatanbilgisayardan sipariş verdim an itibariyle internetten bakalım yarın yada salı gelir heralde hızlı gönderim :)
o zaman şimdiden hayırlı olsun diyelim optimus black'ın... senden de fikirlerini ve görüşlerini bekliyoruz.

myphone

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben de aldım optimus black.. beklediğime değdi gerçekten.. nova display özelliğini en çok dışarıda çektiğim fotoları gördüğümde beğendim... hiç ekrana gölge yapmadan falan gayet netti...

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Hayırlı olsun arkadaşlar hepinize.. yorumlarınızı iletirseniz sevinirim...

myphone

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben çok beğendim... tasarımı çok şık.. kalınlık konusunda bişey diyemeyeceğim o kadar ince ki :):) nova display dediğim gibi süper.. evet radyo yok ama indirebiliyorsun... bu arada ben google marketten bir sürü oyu8n indirdim ücretsiz olarak.. açma kapama tuşu bence gayet mantıklı yerde... hızı çok iyi...

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
hadi hayırlı olsun. ben de media markt da kurcaladım biraz optimus black i cidden beklenildiğine değecek bi smartphone yapmışlar. tasarımı felan çok iyi. oldukça da hafif kuş gibi :)

raxetul

Profesör
Reaksiyon puanı
31
İndirilen radyo uygulaması online radyolar için mi yoksa donanımsal radyoyu mu açıyor?

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
multimedya özelliklerinde fm radyo da gözüküyor.. benimki de kargoya verilmiş yarına ulaşır artık heralde elime (:

isocity

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
lg nın sıtesınde yukseltme mevcut yazıyor ancak yukseltemedım. yukseltmeden kastı hangı surum acaba? 2.3 kuran varmı?

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
valla her yerde 2.3'e yükseltilebilir yazıyor fakat bu işlemi arattığımda hiç bir site çıkmıyor. isocity telefonun ayarlarında hakkında kısmında güncellemeleri denetleme olması lazım. oradan denetlediğiniz zaman bir şey çıkıyor mu?

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Haziranın son haftasına doğru yükseltme bence yayınlanır sonrasında işlemi gerçekleştirebilirsiniz...
çünkü telefon çıkalı 1 hafta olmadı :) hemen güncelleştirmeleri koymazlar diye tahmin ettim

---------- Post added at 09:43 ---------- Previous post was at 09:41 ----------

Arkadaşlar telefonu alacaktım bildiğiniz gibi hatta ilk alacak olan belki bendim hem maaş geç hattı hemde http://www.pcdepo.com/asus-n53sn-sz002v-blu-ray-laptop-urun5353.html laptop u almaya karar verdim. Telefon biraz gecikmeye girecek.

Mei Hayırlısı olsun ne diyelim :D

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
android 2.3 güncellemesi ağustos ortasında çıkacak diye okumuştum biyerde ama tam oalrak nerde okuduğumu hatırlamıyorum şimdi. linki bulursam paylaşırım sizinle.

myphone

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefonu alacaktım bildiğiniz gibi hatta ilk alacak olan belki bendim hem maaş geç hattı hemde http://www.pcdepo.com/asus-n53sn-sz002v-blu-ray-laptop-urun5353.html laptop u almaya karar verdim. Telefon biraz gecikmeye girecek.

lap top'un hayırlı uğurlu olsun @mei... ben de tablet ve telefon alımıyla ilgili kararsızdım optimus black i tercih ettim.. iyi ki de etmişim... çok memnunum... sokakta elinde bu smartphone ile foto çekip pişkin pişkin ekrana bakan birini görürseniz bilin ki o benim :) nova display e bayıldım resmen...

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
hayırlı olsun myphone dün vatan'a gittim incelemek için telefonu ama ellerinde yoktu sanırım şuan sadece internet mağazasından gönderiyorlar. Göremedim gitti şu telefonu canlı, canlı.

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Hayırlı olsun myphone.. o zaman ayrıntılı incelemeyi sendende alalım :) nova display özelliğine bayıldıysan demekki gerçekten de işe yarıyor.
g-key tuşunu denediniz mi peki ? wifidirect özelliğini felan bende meraktayım ... bir arkadaşta uygulama oyun indirilemiyor diyordu google marketten böyle birşey yok dimi ?

myphone

Asistan
Reaksiyon puanı
0
@technomind:
1-nova display kesinlikle işe yarıyor.
2-g-key tuşunu denedim. fakat kullanılması gerekilen bir tuş gibi görmüyorum şuan onu.. çünkü normalinde bile ekranlar arası geçiş inanılmaz hızlı :)
3-Wi-fi direct ile veri aktarımı bayağı hızlıydı.
4-google marketten bir dünya oyun ve uygulama indirdim.. indirilmiyor diye birşey yok. hatta angry birds oynadım saatlerce :) sanırım artık kuşları sevemeyeceğim :)

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
ekran hızı felan gayet hızlı dıyorsunuz, peki görüşmelerde sesle alakalı bir problem mevcut mu ? arkadaşın birtanesi sormuşta benim dikkatimi çekmişti

isocity

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
ses ile ilgili problemi çözdüm. sorun benim telefonda değil karsı taraftaymıs. ayrıca jabra marka birde kulaklık aldım performansı super. birde 8gb 10class kart aldım. artık 2.3 e de gectiğimde benden keyiflisi yok. arkadaslar bu telefonu tavsiye ederim. gercekten iphone ye falan verecegınız parayı yazık. market uygulaması super. telefondan bile ugrasmıyorum laptoptan ıstedıgım programı dırekt telefona gonderıyorum otomatık kuruyor. ınanılmaz.

htc hero mu cok sevıyordum ama bu bambaşka.. :)

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
arkadaşım aydınlatma için teşekkür ederim gerçekten yüreğimize su serptin inan bende şaşırdım ses sorunu nasıl olur gibisinden yenide ürün hemde böyle birşey olamaz olmamalı diye düşünüyordum :)

versiyon olayıda bu arada haziran aynının son haftasına doğru duydum ama yinede kesin demiyeyim sonrasında andorid 2.2 den 2.3 geçiş :D ekran hızı felan nasıl ?

Geçişlerde sorun yok dimi ? vede uygulamaları tamam dedin.. dur bakim başka ne sorucam .. aklıma geldi ön kameradan görüşme yaptın mı 3g li ?

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Hocam optimus blackte nova displayden oyun oynanışından gkeyden felan bahsette aydınlat bizi biraz, çok merak ediyorum.. Ağırlığı ekran parlaklığı felan nasıl onnlarlada biraz bilgilendirirmisiniz bizi.

isocity

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar oyun oynamadım onu bılmıyorum youtube de videoları var ama.. ekran parlaklıgı ıcın sunu dıyeyım tam parlak modda kullanmıyorum ozellıkle gecelerı o kadar aydınlıkkı gözümü alıyor. telefona alttan ustten baksam da tum yazıları okuyabılıyorum. goruntulu gorusme yaptım tabı benım goruntum karsı tarafta cok net ama onların kameraları qvga oldugundan benım onları pek net gormuyorum. :) ekran gecıslerı beni tatmin etti.

gunde 3 mb falan ınternet kullanıyor su anda telefon ama o kadar uygulama varkı aylık 250 mb paketım yetmeyecek sanırım.

hero da 1,5 ten 2,1 guncelleme fota olmustu ben bırsey yapmamıstım. bunda da umarım oyle olur.

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
-açılıştaki tcell logosu, telefonun varsayılan melodısının tcelle gelmesı ve ıcındekı tcell uygulamaları sınır bozucu. kaldırılamıyor ve ben telefonu alırken kımse bundan bahsetmemıstı.?

telefonun açılıştaki sorununu başka biyerde daha duymuştum ama bunun bi sıkıntı teşkil edeceğini düşünmüyorum. turkcell sponsor olmuş olabilir belki ama dediğim gibi kullanımda bi sorun teşkil etmez bence. uygulşamaları kaldırma konunda şöyl yardımcı olabilirim. uygulamanın üzerine basılı tuttuğunuzda ekranın alt tarafında çöp kutusu çıkmalı üzerine basılı tutmuş olduğunuz uygulamayı çöp kutusunun içerisine sürüklerseniz uygulama kaldırılacaktır.

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
arkadaslar oyun oynamadım onu bılmıyorum youtube de videoları var ama.. ekran parlaklıgı ıcın sunu dıyeyım tam parlak modda kullanmıyorum ozellıkle gecelerı o kadar aydınlıkkı gözümü alıyor. telefona alttan ustten baksam da tum yazıları okuyabılıyorum. goruntulu gorusme yaptım tabı benım goruntum karsı tarafta cok net ama onların kameraları qvga oldugundan benım onları pek net gormuyorum. :) ekran gecıslerı beni tatmin etti.

gunde 3 mb falan ınternet kullanıyor su anda telefon ama o kadar uygulama varkı aylık 250 mb paketım yetmeyecek sanırım.

hero da 1,5 ten 2,1 guncelleme fota olmustu ben bırsey yapmamıstım. bunda da umarım oyle olur.

Hmm optimus black'in ön kamerası 2mp'di, nova displayide denediysen ve beğendiysen sorun yok demektir.. Bide oyun oyna bakalım nasıl güzelmi onu deyiver bize :D

myphone

Asistan
Reaksiyon puanı
0
telefonun açılıştaki sorununu başka biyerde daha duymuştum ama bunun bi sıkıntı teşkil edeceğini düşünmüyorum. turkcell sponsor olmuş olabilir belki ama dediğim gibi kullanımda bi sorun teşkil etmez bence. uygulşamaları kaldırma konunda şöyl yardımcı olabilirim. uygulamanın üzerine basılı tuttuğunuzda ekranın alt tarafında çöp kutusu çıkmalı üzerine basılı tutmuş olduğunuz uygulamayı çöp kutusunun içerisine sürüklerseniz uygulama kaldırılacaktır.

haklısın bence de bir sorun değil... sistem güncelleştiğinde belki değişebilir. bu arada uygulamalar aynen dediğin gibi kaldırılıyor.

raxetul

Profesör
Reaksiyon puanı
31
@technomind:
4-google marketten bir dünya oyun ve uygulama indirdim.. indirilmiyor diye birşey yok. hatta angry birds oynadım saatlerce :) sanırım artık kuşları sevemeyeceğim :)
Markete Türkiye üzerinden mi bağlanıyorsun yoksa ülkeyi UK falan mı seçtin?

medya faresi

Doçent
Reaksiyon puanı
0
lap top'un hayırlı uğurlu olsun @mei... ben de tablet ve telefon alımıyla ilgili kararsızdım optimus black i tercih ettim.. iyi ki de etmişim... çok memnunum... sokakta elinde bu smartphone ile foto çekip pişkin pişkin ekrana bakan birini görürseniz bilin ki o benim :) nova display e bayıldım resmen...

hahahha hayırlı olsun optimus black'ın...o nova display özelliğini o kadar konuştuk ki...bugün aradım resmen...sabah yolda yürüken mesaj atmaya çalışıodum arkadaşıma ekranı görebilmek için türlü türlü şekillere girdim resmen artık ne yazıp yolladım bilmiyorum :)benimde acilen gidip almam lazım optimus blackten:)

raxetul

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Telefonu listede üst sıralara alalım artık :)

myphone

Asistan
Reaksiyon puanı
0
evet bence de... hak etti bu model... en iyi smartphone anketi yapılırsa optimus black seçiyorum arkadaşlar... şimdiden diyeyim dedim... göremem falan :)