LG optimus 4x hd mi general mobile discovery mi?

gereksiz41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bu iki teten hosuma telefon benım gercek discovery 600 lira civarı bişe 4x hd de yaklasık 850 lira falan ama arada bi tek işlemci farkı var heralde sizce hangisini alayım?

Chriminal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Tabiki LG Optimus 4X HD . Kalite ön planda . LG :thumbup:

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
İlginç bir yorum da ben yapayım eğer seneye telefonu değişirim diyorsan 4x hd almana gerek yok discovery de seni götürür yok ben gittiği yere kadar kullanacağım diyorsan 4x hd daha uygun bir seçim olucaktır.

gereksiz41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bildigim kadariyla discovery 1.2 ghz 4 cekirdek a7 islemci kullanyo 4x hd 1.5 ghz 4+1 tegra 3 islemci kullaniyo geri kalan ozellikler hep ayni sayilir islemci farki sorun ckarir mi?

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
bedavadan yorum yapıyorsunuz, tegra 3'ün ısınma, şarz ve oyun konusunda ne kadar kötü olduğunu bilmeyebilirsiniz ama tavsiye vermeden bi araştırın hiç değilse. Neden bu akdar ucuz 4x hiç düşündünüzmü?

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bedavadan yorum yapıyorsunuz, tegra 3'ün ısınma, şarz ve oyun konusunda ne kadar kötü olduğunu bilmeyebilirsiniz ama tavsiye vermeden bi araştırın hiç değilse. Neden bu akdar ucuz 4x hiç düşündünüzmü?
Evet normalde öyle bende öyle biliyorum ama kullananlar güncelleme ile düzeldi diyorlardı tabi ben kullanmadım yada görmedim hiç ama öyle söyleniyor.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
[video=youtube;61SuOvh5Vk0]http://www.youtube.com/watch?v=61SuOvh5Vk0[/video]

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
tegra 3 deki sorunların çoğu-hepsi değil- güncellemelerle giderildi htc one x de de aynı sorunlar vardı ama sonrasında halloldu buda öyle sorun yok şuan 4x hd de bence 4x hd

S

SDN Okuru

SDN Okuru
videonun tamamını izlemediniz galiba. telefonda değil kusur OYUNDA!!!! adam tek çekirdek 1000 mhz e düşürünce oyun yağ gibi oldu. oyun daha adam gibi 4 çekirdek kullanamıyor(du). şimdi baktım da adamlar düzeltmiş hatalarını.

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Adamım ben işlemciden cipsetten donanımdan bahsediyorum takılmışsınız yazılıma. Nys isteyen istediğini alsın yav banane. İyi forumlar.
Yazılıma takılanlar var ben bilmem sonuçta kullanmadım isteyen alsın ben hayatta almam ara model zaten.Ama diyorlar 4.1 ile tüm sorunlar çözüldü orda 4.0 yazınca ben ondan söyledim.Yoksa ben kullanmam etmem bende bilmiyorum :D

gereksiz41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim demek istediğim 1.2 ghz lik bi telefona 600 lira vermek yerine 1.5 ghz lik bi telefona 850 lira vermek mantıklı mıdır?(telefonların diğer özellikleri nerdeyse aynı)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar tamamda 1.2 ve 1.5 e takılmayın D ona bakarsanız söyle düşünün
ha bunları söylemeden söyle söyleyeyim tabletim tegra 3 lü telefonumda discovery bunu belirteyim.
şöyle düşünün pentium4 3.2 ghz lik bir işlemci i7 2.6 ghz den daha mı iyi ? D bunu hesaba katın
ayrıca discovery de power wr sgx544 mp var oyun oynucaksan kesinlikle discovery al
tabletimde tegra 3 lü ama kasma sorunları yaşatıyor bana bazı oyunllarda ben discovery derim aşağı yukarı 2 sinide kullanan biri olarak

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler gm dicovery değil Lgyi tercih ederseniz utanın o ne öyle real racing bildiğin kasıyor abi gidin discoverynin real racing videolarına bakın kasma yok. tegra 3 e sahip ama lg alırsanız yanarsınız

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Discovery den Lg 4x hd daha iyi gibi işlemci hızıda daha fazla ama işlemcisinin Tegra olması biraz kafa karıştırmıyor değil :)
Ama sorun çıkartaracağını sanmıyor .

PIAA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende LG OPTIMUS 4X HD kullanıyorum 7 aydır denemediğim oyun kalmadı hiç bir sorun yok onu en başta belirteyim hatta bugün gta:sa yükledim grafikler full'de 0 kasma var yakında LG 4.3 jb güncellemeside verecek.alın ve rahatça kullanın..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
oyun performansı istiyorsan lg optimus g alcaksın discovery 4x hd filan hikaye illa 2sinden biri diyorsan 16gblik discovery aL.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
hız performans istiyorsan lg optimus g alcaksın 2sinden birini alcaksan general mobile discovery 16lıktan al:thumbup1:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kafam karıştı ben şu an ikisinden bakıyorum yorumları okuyorumda hiçbirşey bulamadım