General Mobile Discovery 2 Pil ömrü

T

Tuba 0000

SDN Okuru
Ben 6 aydır kullanıyorum. Çok memnun değilim. Samsungs4 e göre iki kat daha çabuk bitiyor şarzı. Bir gün gidiyor ama kullanıma bağlı, hiç elimden düşmez ve veri de açık olursa, 6 7 saat anca... Veriyi çok nadir acıp arada da ona buna bakarsan. Bir buçuk gün gidiyor. Ayrıca sorun benim telefonumdan mi kaynaklanıyor yoksa tüm seri aynı mi bilmiyorum ama yaklaşık 5 saatte sarz oluyor. Uçak modunda bile... Kullananlar bu konuda bana cevap verebilir mi? Tüm serinin sarz olum süresi aynı mı diye?

S

SDN Okuru Nihat

SDN Okuru
Arkadaşlar telefon bende var cpu-z kurdum ve 1000 mAh kapasite var diyor. Bence inandırıcı çünkü günü çıkartamıyorum

Ciddimisin sen arkadaşlar gm 2 si olanlar aynı testi yapıp sonucu burda paylaşırsanız çok iyi olur şimdiden teşekkürler.

D

delow35

SDN Okuru
Ben de gm discovery 2 kullaniyirum ve telefon oynanmayinca sarzi dayaniyor oynayincada onu arkasi isiniyor yani demek istedigim 8 cekirdekli islemciye 2500mah pil az geliyor fakat telefon oyun vs olsun hic kasmiyor

savas0211

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende 2 de 2+ var ikiside beşpara etmez cihazlar kendime eşime ve yengeme aldım aldığımdan beri cihazlar her hafta birisi servise gidiyor telefonsuz kalmamak için birtane daha cihaz almak zorunda kaldım üçü aynı anda elime gecse arızasız olarak satacağım ama olmadı bir türlü
arızası ne derseniz 2de 2+ ta aynı şekilde kasada asırı deformasyon aşırı ısınma kamera sorunları hoparlör dokunmatik sorunu ve en son ekran üst tabakası kalktıgı için dokunmatiğindede sorun cıktı servise gönderincede sıvı teması dedi ve herseferinde servise cihaz gönderdiğimde telefonda arıza bulunamadı söylenip düzeltip gönderildi sebebi üç işlem sonrası para iadesi yapmak zorundalar ne yazıkki general mobile nin çalışma sistemi böyle yazık verilen paralara bence hiç bulaşmayın

N

Normal biri

SDN Okuru
Elimdeki telefon bu kadar kötümüymüş yaa? Kullanmaya başlayalı 1 yıla yakın oldu ve hicbir sıkıntı yok ne klavye donma nede batarya 18-19 saat tek sarjla kullandımı biliyorum aramayıda fazla yapan biriyim ama cok iyi olmasa da orta segment bi telefon

I

ilterkanm

SDN Okuru
Sarj sorunu var evet ve isinma problemi telefonla dalga gecer olduk mayista aldim telefonu oyun acip 10 dakika oynayin telefonu koy bi yere telefonu soba niyetine kullan ayrica klavyede s tusunun bulundugu bolgede ekran dokunmatik sorunu var birde cercevesi gumus rengi kaplama kaplama atiyor alttan bembeyaz gorunuyor ama ben hala bir yerde kasti diyemem telefonu garantiye 1 kez gonderdim telefonu degistirdiler telefonu degistirselerde telefonun dokunmatik sorunu devam ediyor kullandiklari ekrandan oldugunu dusunmuyorum sorunun telefonun isisi 40 derecenin uzerine ciktigi icin hissetmiyor son olarak sarj girisi problemi sarjin gec dolmasinin sebebide bu telefonu sarjdayken izleyin sarj kesip geri devam etmeleri oluyor sarj girisi sorunu var ayrica orjinal sarj aleti sarj girisine birebir oturmuyor saga sola oynuyor sarj kesintilerini bu sebepten yaptigini dusunuyorum ayrica ben 2500 mah batarya oldugunu dusunmuyorum eger 2500 mah bir batarya olsa bu kadar isinma olmaz ve bu kadar kisa surede sarj bitmez diye dusunuyorum