• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

LG G5 Kullanıcı Kulübü

Bu g5 in hoparlör kalitesi çalma sesi felan mükemmel. Ama konuşurken karşının sesi az gelio bu sorunu hiç yaşayan varmı

Kulaklığı nasıl? Ben o ucunda plastik şey olan kulaklıkları sevmiyorum .

Telefon alacakken ben :D
wp_ss_20160819_0001.png

Merhaba arkadaşlar bende lg g4 telefonumu garentıye göndermıstım 2 ay gecmıstı stok olmadıgı ıcın lg g5 titan rengını gonderdıler bırazcık sans eserı olsa da aranıza katılmış oldum :)

İstanbul'daki Vintek ve Şengüller Lg servisleri, çok iyi çalışıyor. Sadece ürün teslimi uzun sürüyor değişim olduğunda. Ellerinde stoklamıyorlar. Belli bir sayıya ulaştığı zaman getirtiyorlar. 50 günden fazla bekleyen var.
Vay arkadaş şu WP den kurtulamadığım için yabancıyım bu konulara . Hatta Geçen Gün Telefon Masadaydı Su döküldü gitti Asus'un içine girdi su :D Telefon benle kalmak istiyor ama Eylül de güle güle diyeceğim (inşallah bazı durumlar var olursa onlar )

Vay arkadaş şu WP den kurtulamadığım için yabancıyım bu konulara . Hatta Geçen Gün Telefon Masadaydı Su döküldü gitti Asus'un içine girdi su :D Telefon benle kalmak istiyor ama Eylül de güle güle diyeceğim (inşallah bazı durumlar var olursa onlar )
O da güzelmiş. Su bile yolunu değiştiriyor wp görünce. :D

Bir kaç kişi yazmış direk g3 ler e de g5 verdikleri ol mus çok değişik işler dönüyor sanırım herkesin garanti süresi geçtiği için böyle bir karar almış olsalar gerek

Arkadaşlar birşey sorucam batarya da yaklaşık kaç saat ekran süresi alıyorsunuz

Ghost Screen Sorunu Yaşayan Var mı ? Bir arkadaş bir konuda kronik ghost screen sorunu var demiş doğru mu ?

O benim kuzende de oldu g4 gönderdi 2 ay geçti üzerinden stok yoktu . Sonra telefon gelince g5 gönderdiler ama su an stokları vardır