- Reaksiyon puanı
- 97
arkadaşlar mesajlarim ekrandaki icerigini nasl kapatabilrim.yardim edermisiniz.
Açılır bildirim ve önizlemeyi kapatın...arkadaşlar mesajlarim ekrandaki icerigini nasl kapatabilrim.yardim edermisiniz.
1055 nit Note 7 855 Nit Samsung s7 ailesi800 nit parlaklığa ulaşabiliyormuş bence metal kasa ve 2k ekranla 800 nit parlaklığa ulaşması mümkün değil en parlak ekran 593 nit ile iphone 6s plus ve sony xperia z5 o da 1080 ekranlar kullandıkları için
Note 5in nerdeyse çerçevesi yokÇerçeveye kadar ekran olan telefon var mı? Ciddi soruyorum.
cok teşekkur ederim.gec oldu biraz kusura bakmayinAçılır bildirim ve önizlemeyi kapatın...
![]()
İhtimal dahilinde LG servisi sorun çıkarmaz büyük ihtimal yeni cihaz verirLG G5 604k serisi telefonumda ghost screen sorunu var.Video izlerken veya kamerayi açınca alt panel simgeleri ekranda soluk bir şekilde kalıyor.Garanti ile uğraşmak istemiyorum acaba ilerde daha büyük sorun çıkarır mı?
Benimkide 604 serisi whatsapp da ayni sorun var bende.birisiyle yazistiktan sonra ana ekrana donunce kisinin adi soluk bi sekilde belli oluyor.cok dikkatli bakinca gozukuyor.guncelleme ile olmaz mi.kesin garantiye mi gondermek lazimLG G5 604k serisi telefonumda ghost screen sorunu var.Video izlerken veya kamerayi açınca alt panel simgeleri ekranda soluk bir şekilde kalıyor.Garanti ile uğraşmak istemiyorum acaba ilerde daha büyük sorun çıkarır mı?
Öncelikle geçmiş olsun ama sanmıyorum . Seri numarası nerede yazıyor . Kutunun bir uzaktan fotoğrafını ve seri numarasının gözüktüğü yakın bir fotoğraf atar mısınız?Benimkide 604 serisi whatsapp da ayni sorun var bende.birisiyle yazistiktan sonra ana ekrana donunce kisinin adi soluk bi sekilde belli oluyor.cok dikkatli bakinca gozukuyor.guncelleme ile olmaz mi.kesin garantiye mi gondermek lazim
Su an isteyim ama serisi 604Öncelikle geçmiş olsun ama sanmıyorum . Seri numarası nerede yazıyor . Kutunun bir uzaktan fotoğrafını ve seri numarasının gözüktüğü yakın bir fotoğraf atar mısınız?
Değişim,olur büyük ihtimalle . Serisi nedir ?Merhaba,
Cihazım da 1 tane ölü piksel var. Değişim olma ihtimali nedir ?
Aha geldinlg g5 kronik sorun var mı ?
Var. Her tarafı kronik dolu.lg g5 kronik sorun var mı ?
Snapchat kullanmıyorum ama şu özellik var mı acaba program da? Sistem kamerasını kullan gibi? Kalite düşmesi muhtemel programdandır. Sanırım görüntü düşük, mb düşük olsun diye yapmış olabilir programcıMerhabalar, LG g5 kullanıyorum. Telefonun kamerasından çık memnunum. Fakat Snapchati açtığımda kameranın kalitesi düşüyor ne yapabilirim? Bu sorunu yaşayan arkadaşlar var mı?
Ghost screen sorunu yasadim ama fazla dikkat cwkici degil.whatsapp tan ciktigimda yazistigim kisinin adi belli oluyodu ama cok dikkat etmek gerekiyobeyler telefonu kullananlara soruyorum ne kadardır kullanıyorsunuz ve telefonun sorunları varmı bu ghost screen olayı sonra parmak izi okuyucu wifi sorunu hızlı şarj etmeme olayı falan bu sorunlar oldumu sizde
Olabilir. TeşekkürlerSnapchat kullanmıyorum ama şu özellik var mı acaba program da? Sistem kamerasını kullan gibi? Kalite düşmesi muhtemel programdandır. Sanırım görüntü düşük, mb düşük olsun diye yapmış olabilir programcı
17 gündür kullanıyorum. Ghost screen var.beyler telefonu kullananlara soruyorum ne kadardır kullanıyorsunuz ve telefonun sorunları varmı bu ghost screen olayı sonra parmak izi okuyucu wifi sorunu hızlı şarj etmeme olayı falan bu sorunlar oldumu sizde
o zaman almaya değmez heralde17 gündür kullanıyorum. Ghost screen var.
Karar sizin, ben bir iki ay sonra garantiye göndermeyi düşünüyorum. Belki ekranı düzeltip gönderirler.o zaman almaya değmez heralde
Değişim,olur büyük ihtimalle . Serisi nedir ?
15 gündür ghostscreen yok şuan wifi sorunsuz parmak izi sorunsuz hızlı sarj bir saatte fullüyor ondan yanada sıkıntı yok 605k serisibeyler telefonu kullananlara soruyorum ne kadardır kullanıyorsunuz ve telefonun sorunları varmı bu ghost screen olayı sonra parmak izi okuyucu wifi sorunu hızlı şarj etmeme olayı falan bu sorunlar oldumu sizde
tam olarak ekran yanması mı bilmiyorum ghost screen diyenlerde var telefonu kullandığımda biraz geçtiğinde lacivert ekranda altta klavye saydam biçimde gözüküyorekran yanması sorunu sizde de var mı ve bu sorun garanti kapsamına giriyor mu
tam olarak butam olarak ekran yanması mı bilmiyorum ghost screen diyenlerde var telefonu kullandığımda biraz geçtiğinde lacivert ekranda altta klavye saydam biçimde gözüküyor