Kendi G2 mde kullandigim versiyon avrupa(eur) versiyonu ve hicbir sorun yasamadim. Dediginiz gibi sinyal sorunu ve quick remote da teledunya , dsmart , digiturk bulunmamasi versiyonla ilgili olabilir. Onerdiginiz programi da hemen deniyorum
Quick remote da bahsettiğiniz kumanda destekleri zaten yok. Ama elle ayarlayabilirsiniz kumandanız vasıtasıyla.Kendi G2 mde kullandigim versiyon avrupa(eur) versiyonu ve hicbir sorun yasamadim. Dediginiz gibi sinyal sorunu ve quick remote da teledunya , dsmart , digiturk bulunmamasi versiyonla ilgili olabilir. Onerdiginiz programi da hemen deniyorum
Quick remote da bahsettiğiniz kumanda destekleri zaten yok. Ama elle ayarlayabilirsiniz kumandanız vasıtasıyla.
İsterseniz uygulamayı bulup önbelleğini bir temizleyin. Kendi önbelleğini temizlemek işe yaramadıysa depolamanın altında genel önbelleği silin. Olmazsa uygulamayı devredışı bırakın. İşinize yarar bir sistem uygulaması olduğunu sanmıyorum. En kötü ihtimal olarak telefonunuzu sıfırlamayı deneyebilirsiniz.Arkadaşlar iyi forumlar. G4 ü normal kullanim yaparken yani hic bir şekilde ne root ne de baska yazilimsal bir şey yapmamama rağmen bu resimdeki hatayi aliyorum. Önerisi olan veya cozumu bilen arkadaslar varsa soyleyebilir mi?
Yarıda kesmeniz iyi olmamış bence birdaha atın ve bırakın bitirsinTeşekkür ederim. Denicem. Telefonu sifirlamistim bir ara. Ama android iconu yatmis vaziyette dakikalarda bekledi ben de yapmiyor diye reset atmistim. Bundan sonra bu hatayi vermeye basladi.
Dediğim gibi baştan başlatıp ne kadar sürerse sürsün beklemenizde fayda varAma baya bi bekledim 5 dk kadar. Bu kadar uzun surede atmaz bi sorum var diye düşünüp kesmiştim.
Titreşim veya sessiz moda geçmeniz gerekiyorArkadaşlar şu deklanşör sesi nasıl kapanıyor ya bilen var mı ?
Titreşim veya sessiz moda geçmeniz gerekiyor
Maalesef.Merhaba arkadaslar
Bi fotografi yanlislikla sildim onu geri alabilir miyim?
Dumpster Resim & Video Geri Al - Google Play'de Android Uygulamalarıolmaz ki ama ya
Tesekkur ederimDumpster Resim & Video Geri Al - Google Play'de Android Uygulamaları
Marketten bunu yükleyin. En azından bundan sonrakileri kurtarmış olursunuz.
Markette, silinen öğeleri kurtaracağını vaadeden uygulamalara kesinlikle inanmayın. Size verdiğim link, sadece çöp kutusudur. Sildikleriniz içinde bekler. Daha önce silinmiş şeyleri kurtarmaz. Bu uygulama yüklü oldukça, sildiklerinizi geri alabilirsiniz.Tesekkur ederim
Arkadaslar lg g4 almaya karar verdim fakat bazi sitelerde 1300 tl bazilarinda 1500 magazalarda ise 1700 lira civari bu fiyat farkinin sebebi nedir,n11.com da ortalama 1300 liraya satiliyor burdaki telefonlarda bi sorun olabilir mi yardimci olursaniz sevinirim
Galeride paylaş butonuna bastıktan sonra topluca seçebiliyorsun.Selam yine ben fotograf gonderirken coklu secim nasil yapiliyor