LG G4 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vikings
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

muharremizm01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
37
Kapaklari ayriyetten satiliyormu? Kirmizi deri hosuma gidiyor kullanmak istiyorum sonradan plastik kapak takarim
Tabi kardesim ister deri ister plastik ayri satiliyor kapakları bende kirmizi deri almistim sonra gold plastik aldım atti boyalari hep derinin çünkü

Lody

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende kırmızı deri var spigenin kılıfıyla kullandım şuan herhangi bi aşınma yok, kenarlarda baskı yapmadı kılıfta tavsiye ederim.

efka_vasi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar
Bende yaklaşık 1 ay önce hepsiburadadan g4 aldım. 511 sürümü ve 5,1 yazılımı ile geldi.. Program versiyonu olarak V10d-EUR-XX yazıyor. Ayrıca iskandinav dillerinde kullanım klavuzu çıktı. Telefonda güncelleme merkezinde V20d-JAN-2016 olarak OS güncellemesini buluyor ama ben başka sitelerde g4 yeni sürüme geçince hayalet ekran ve pil sorununun daha da arttığını söyleyen kullanıcılar olduğu için bende tereddütte kaldığımdan hiç güncellemedim. Ayrıca LG'nin firmware sayfasında imei yazınca hata veriyor. Ben telefonu hangi ülke romuna göre güncellemem gerekir ya da TR romu kullanabilir miyim? Telefonda normal radyo da var ama TR romunda radyo yok deniyor.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
tr romunun sana bir faydası olmaz.

pil süresinde pc markda 4.30 saat aldı benim g4. android 6.0.1 kurulu v20d.
paralel ithalat aldım.

pcmark indirip test edebilirsin pili. internette android 5 le yapılan testte 5.30 saat çıkıyor.
dolayısıyla 1 saatlik bir fark var. ama ben içine kişisel programlarımı kurmuştum onların etkisi de olabilir

muharremizm01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
37
Arkadaslar atacagim resimde ekranin yanlarinda bozuk renkler varmi bakarmisiniz yoksa benim telde herhangi bir sorunmu var anlamadım ben
6036211f46fcf5443a62d5b7a5ad67b5.jpg

muharremizm01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
37
Kullandigim ekran jelatini yuzundenmis çıkartınca sorun düzeldi fazla baski yaptığı için olusmus lekelerdi arkadaslar sizde dikkat edin cok korktum

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Arkadaslar atacagim resimde ekranin yanlarinda bozuk renkler varmi bakarmisiniz yoksa benim telde herhangi bir sorunmu var anlamadım ben
6036211f46fcf5443a62d5b7a5ad67b5.jpg
Bahsettiğin bozulma kenarlardaki "kırmızılık"sa jelatinle alakası yok.Korkmana da gerek yok.Ekran soğudukça geçiyor.Yeni nesil LCD panelin azizliği diyelim.

muharremizm01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
37
Bahsettiğin bozulma kenarlardaki "kırmızılık"sa jelatinle alakası yok.Korkmana da gerek yok.Ekran soğudukça geçiyor.Yeni nesil LCD panelin azizliği diyelim.
Aynen aynen kardesim cihaz isininca cikiyor ortaya kırmızilik cok belirgin değil ama siyahin yada gri tonun üzerinde soğuk renkler oluşuyor cok korktum bir kac yeri okudum jelatinin uyguladigi baski yazmışlardı seninki daha mantikli sağol kardeş valla icime iyice soguk su serptin

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Turkcell'li olupta Mobil Şebekeler menüsünde "VoLTE" seçeneği olan var mı?

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Turkcell'de G4 VoLTE'yi desteklemiyor olarak gözüküyor.Sadece S6/S7 ve edge modeller görünüyor.Yarın müşteri hizmetleriyle görüşecem.Bilgi vereceğim.

Yavuzsaka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Turkcell' li değilim ama vodafone müşterisi olarak VoLTE özelliği v20e sürümüyle G4 serisine geldi ve şuan kullanıyorum..Eskiye oranla konuşma esnasında ses kalitesinde artma var diyebilirim...

muharremizm01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
37
Bende vodafone kullanıyorum konusma esnasinda ve normalde her zaman VoLTe nin üzerinde bir çizgi var ve sanirim aktif değil
269ee05710340b607bc895c7ebd0dc48.jpg

Yavuzsaka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Daha önce bendede olmuştu böyle bir durum.Ayarları biraz karıştırdıktan sonra sorunu halletmiştim..Ancak şuan hatırlayamıyorum açıkcası..
ZkRDzZ.png

Yavuzsaka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
VoLTE simgesi uzerine basılı tut ve ağ modunu gsm/vcdma/lte yapın daha sonra usttede volteye tick koyun muhtemelen açılacaktir.

muharremizm01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
37
VoLTE simgesi uzerine basılı tut ve ağ modunu gsm/vcdma/lte yapın daha sonra usttede volteye tick koyun muhtemelen açılacaktir.
Basılı tutuyorum ama herhangi bir tepki vermiyor hala aynı uzeri çizili kaliyor secenek cikmiyor kardesim :( bildirim yerinden hariç nereden acabilirim volteyi

Yavuzsaka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Versiyonunu söyleye bilir misin kardesim.V20e sürümünde olması gerekir.

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Sim kartı çıkarıp öyle aç cihazı, sonra simi takıp aç ve karşına VoLTE ve Wifi Calling için yeniden başlatılsın mı diye sorması gerekiyor.Yeniden başlat, bakalım olacak mı?
Dün vodafonelu cihazda böyle oldu.Bizzat kendim denedim.

muharremizm01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
37
Sim kartı çıkarıp öyle aç cihazı, sonra simi takıp aç ve karşına VoLTE ve Wifi Calling için yeniden başlatılsın mı diye sorması gerekiyor.Yeniden başlat, bakalım olacak mı?
Dün vodafonelu cihazda böyle oldu.Bizzat kendim denedim.
Deniyorum kardesim sagolasin dönüş yapacam olur inşallah