monuroruc
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 206
Hemen deniyorum hocamSwiftKey. Her zaman öneririm.
Hemen deniyorum hocamSwiftKey. Her zaman öneririm.
S.a. bugun aldim g4 u genel olarak bir lg kullanicisiyim
Sarja hic takmadan direk actim kullanmaya basladim
Sarj bana coook cook fazla gidiyor gibi geldi
Kamera bek bekledgim gibi cikmadi yada bende mi skinti var
Birde isinma kendini epey hissetiriyor kisa internet kullaniminda
Resimleri nasil atabilirim ondada bi yardimci olursaniz
Hayırlı olsun.Kamera "Manuel" modu kullanmazsan ortalarda ama manuel mod kullanırsan bence en iyi kameralardan biri.S.a. bugun aldim g4 u genel olarak bir lg kullanicisiyim
Sarja hic takmadan direk actim kullanmaya basladim
Sarj bana coook cook fazla gidiyor gibi geldi
Kamera bek bekledgim gibi cikmadi yada bende mi skinti var
Birde isinma kendini epey hissetiriyor kisa internet kullaniminda
Resimleri nasil atabilirim ondada bi yardimci olursaniz
Tamam atFotograf nasi ata bilirim buraya atyim siz soyleyin bana iyi ya kotu lugnu
L fino. Idi onun oncesi g2
Bence 1 sene daha alınabilir bir cihaz.Sizce şuan g4 eskide kaldımı g5 çıktı g4 çıkalıda 7-8 ay olsu
G5 modüler yapısı , islemcisi, arka kamera daha genid cekmesi (2. Kamerann daha dogrusu) ve malzeme kalitesi olarak fark var .Sizce şuan g4 eskide kaldımı g5 çıktı g4 çıkalıda 7-8 ay olsu
Gece on kamera
Benimde aklımda o sorular vardı ama çoğu arkadaş önerince 4 gün önce aldım şimdilik bi sorun yok yağ gibi akıyor ve kolay kolay kasacağını da sanmıyorum. Alacaksanız şiddetle önerrim şahsen kamera ve ekranına aşık oldum diyebilirim.Telefonda ısınma, donma, kasma gibi sorunlar yaşıyor musunuz? almayı düşünüyorum
Şarjı ne kadar gidiyor ve oyun ne kadar oynadın cok oynarsan ısınabılır ve kaça nerden aldınBenimde aklımda o sorular vardı ama çoğu arkadaş önerince 4 gün önce aldım şimdilik bi sorun yok yağ gibi akıyor ve kolay kolay kasacağını da sanmıyorum. Alacaksanız şiddetle önerrim şahsen kamera ve ekranına aşık oldum diyebilirim.
Sadece clash of clans oynuyorum ve youtubedan çok video izliyorum şarjı 1 günü rahat çıkarıyor. Isınma olayıda ara sıra oluyor çok el yakacak kadar değil. Vatandan 1800e aldım.Şarjı ne kadar gidiyor ve oyun ne kadar oynadın cok oynarsan ısınabılır ve kaça nerden aldın
hepsiburada gibi sitelerden niye almadınSadece clash of clans oynuyorum ve youtubedan çok video izliyorum şarjı 1 günü rahat çıkarıyor. Isınma olayıda ara sıra oluyor çok el yakacak kadar değil. Vatandan 1800e aldım.
İthalatçı garantiye güvenemiyorum açıkçası. Garanti benim için önemli bir unsurn
hepsiburada gibi sitelerden niye almadın
Bu internet sitelerinden alışverişe bir ben mi güvenemiyorum.n
hepsiburada gibi sitelerden niye almadın
Sana katılıyorum bundan 5 6 ay once bende vatan bilgisayardan 1900 e aldim herkrs ooo surda burda 1400 1500 dedi tek dedigim seyİthalatçı garantiye güvenemiyorum açıkçası. Garanti benim için önemli bir unsur
Sorun anakart üzerindeki "Hafıza" çipinden kaynaklanıyor.Sektör hatası veriyor ve cihazı açılamaz hale getiriyor.Bu sorunun yazılımsal olmadığını düşünüyorum.Yetkililere duyurulucak kısmını anlamadım zira servisde ya cihazı ya da anakartı değiştiriyorlar zaten.Merhabalar Lg G4 'de Android 6.0 'dan sonra yaşanılan ana kart arızaları hakkında bir araştırma yapıp bizi bilgilendirip sesimizi yetkililere duyurabilirmisiniz ?
İthalatçı garantileri tamamen şans işi. İthalatçı garantili Nexus 5 kullanmıştım. Servise kapımdan kargoyla gönderip kargoyla aldım 2 gün içerisinde bir sorun olduğu vakit. Ancak İnternette sadece kötü yorumlar mevcut. Halbuki LG Türkiye garantisi dediğiniz gibi işinizi şansa bırakmamaktır.Sana katılıyorum bundan 5 6 ay once bende vatan bilgisayardan 1900 e aldim herkrs ooo surda burda 1400 1500 dedi tek dedigim sey
Kardesim orjinal lg turkiye garantili degil ki niye telefona bisey olsa kafam agrisin allaha sukur suana kadar tek bi sorunlada karsilasmadim yag gibi telefon 0 asit zeytinyagi gibi akiyo akiyo boyle
Sorun anakart üzerindeki "Hafıza" çipinden kaynaklanıyor.Sektör hatası veriyor ve cihazı açılamaz hale getiriyor.Bu sorunun yazılımsal olmadığını düşünüyorum.Yetkililere duyurulucak kısmını anlamadım zira servisde ya cihazı ya da anakartı değiştiriyorlar zaten.
Haklısın.Senin cihazda sadece anakart mı değiştirdiler?Ben telefonuma o kadar gözüm gibi bakmışım ve telefonumun açılıp tekrar yapılmasını istemiyorum açıkçası içim rahat etmez neden benim yüzümden kaynaklanmayan bir sorun için telefonumla oynansın ki direk değiştirilmesi gerekmezmi ?
Her ne kadar müşteri her zaman haklı olsa da biraz da onların açısından düşünün. Her cihazı tamir edebilme şansları varken değiştirseler batarlardı. Zaten eğer sonuçtan memnun olmaz telefonunuz istediğiniz gibi çalışmazda belirli sayıda servise gönderdikten sonra cihazı değiştirmek zorundalar.Ben telefonuma o kadar gözüm gibi bakmışım ve telefonumun açılıp tekrar yapılmasını istemiyorum açıkçası içim rahat etmez neden benim yüzümden kaynaklanmayan bir sorun için telefonumla oynansın ki direk değiştirilmesi gerekmezmi ?
Bir de böyle yönü var ki zaten "cihaz" yedek parça değil bir "ürün".Her ne kadar müşteri her zaman haklı olsa da biraz da onların açısından düşünün. Her cihazı tamir edebilme şansları varken değiştirseler batarlardı. Zaten eğer sonuçtan memnun olmaz telefonunuz istediğiniz gibi çalışmazda belirli sayıda servise gönderdikten sonra cihazı değiştirmek zorundalar.
Evet şuan anakart değişimi yapılmakta , ancak 12 iş günü oldu hala yapılacak sözdeHaklısın.Senin cihazda sadece anakart mı değiştirdiler?
Her ne kadar müşteri her zaman haklı olsa da biraz da onların açısından düşünün. Her cihazı tamir edebilme şansları varken değiştirseler batarlardı. Zaten eğer sonuçtan memnun olmaz telefonunuz istediğiniz gibi çalışmazda belirli sayıda servise gönderdikten sonra cihazı değiştirmek zorundalar.