LG G4 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vikings
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ferhatormancıgil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
S.a. bugun aldim g4 u genel olarak bir lg kullanicisiyim
Sarja hic takmadan direk actim kullanmaya basladim
Sarj bana coook cook fazla gidiyor gibi geldi
Kamera bek bekledgim gibi cikmadi yada bende mi skinti var
Birde isinma kendini epey hissetiriyor kisa internet kullaniminda
Resimleri nasil atabilirim ondada bi yardimci olursaniz

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358

A.s
Hayırlı olsun ilk olarak
Şarj olayı ilk aldığınızda istediğiniz zaman kullanın fark etmiyor
Önceki telefonunuz nedir ? Ona bağlı olarak şarj ömrü az geliyor olabilir ya da pilde sıkıntı var
Kamera akıllı telefon dünyasında en iyi kameralardan ilk 3 e rahat giriyor kesinlikle bir şey vardır bence

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Hayırlı olsun.Kamera "Manuel" modu kullanmazsan ortalarda ama manuel mod kullanırsan bence en iyi kameralardan biri.

Ferhatormancıgil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Fotograf nasi ata bilirim buraya atyim siz soyleyin bana iyi ya kotu lugnu

L fino. Idi onun oncesi g2

Green_Ninja

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Sizce şuan g4 eskide kaldımı g5 çıktı g4 çıkalıda 7-8 ay olsu

uğur habil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

Ferhatormancıgil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Benim taktigim konu asil olarak arkadaslar gitigidiyordan idealsecim diye bir yerden 1250 tl ye aldm hani telefon da bi orj skintisi mi var ? Yoksa lg kamera bu normal midir

monuroruc

Asistan
Reaksiyon puanı
206
Arkadaşlar g4 için sıkıntısız çalışan ram temizleme uygulaması var mı? Ayrıyetten antivirüs programıda lazım

Alio6

Doçent
Reaksiyon puanı
38
Telefonda ısınma, donma, kasma gibi sorunlar yaşıyor musunuz? almayı düşünüyorum

monuroruc

Asistan
Reaksiyon puanı
206
Telefonda ısınma, donma, kasma gibi sorunlar yaşıyor musunuz? almayı düşünüyorum
Benimde aklımda o sorular vardı ama çoğu arkadaş önerince 4 gün önce aldım şimdilik bi sorun yok yağ gibi akıyor ve kolay kolay kasacağını da sanmıyorum. Alacaksanız şiddetle önerrim şahsen kamera ve ekranına aşık oldum diyebilirim.

Alio6

Doçent
Reaksiyon puanı
38
Benimde aklımda o sorular vardı ama çoğu arkadaş önerince 4 gün önce aldım şimdilik bi sorun yok yağ gibi akıyor ve kolay kolay kasacağını da sanmıyorum. Alacaksanız şiddetle önerrim şahsen kamera ve ekranına aşık oldum diyebilirim.
Şarjı ne kadar gidiyor ve oyun ne kadar oynadın cok oynarsan ısınabılır ve kaça nerden aldın

monuroruc

Asistan
Reaksiyon puanı
206
Şarjı ne kadar gidiyor ve oyun ne kadar oynadın cok oynarsan ısınabılır ve kaça nerden aldın
Sadece clash of clans oynuyorum ve youtubedan çok video izliyorum şarjı 1 günü rahat çıkarıyor. Isınma olayıda ara sıra oluyor çok el yakacak kadar değil. Vatandan 1800e aldım.

Alio6

Doçent
Reaksiyon puanı
38
n
Sadece clash of clans oynuyorum ve youtubedan çok video izliyorum şarjı 1 günü rahat çıkarıyor. Isınma olayıda ara sıra oluyor çok el yakacak kadar değil. Vatandan 1800e aldım.
hepsiburada gibi sitelerden niye almadın

Mert Şahansoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhabalar Lg G4 'de Android 6.0 'dan sonra yaşanılan ana kart arızaları hakkında bir araştırma yapıp bizi bilgilendirip sesimizi yetkililere duyurabilirmisiniz ?

muharremizm01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
37
İthalatçı garantiye güvenemiyorum açıkçası. Garanti benim için önemli bir unsur
Sana katılıyorum bundan 5 6 ay once bende vatan bilgisayardan 1900 e aldim herkrs ooo surda burda 1400 1500 dedi tek dedigim sey

Kardesim orjinal lg turkiye garantili degil ki niye telefona bisey olsa kafam agrisin allaha sukur suana kadar tek bi sorunlada karsilasmadim yag gibi telefon 0 asit zeytinyagi gibi akiyo akiyo boyle

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Merhabalar Lg G4 'de Android 6.0 'dan sonra yaşanılan ana kart arızaları hakkında bir araştırma yapıp bizi bilgilendirip sesimizi yetkililere duyurabilirmisiniz ?
Sorun anakart üzerindeki "Hafıza" çipinden kaynaklanıyor.Sektör hatası veriyor ve cihazı açılamaz hale getiriyor.Bu sorunun yazılımsal olmadığını düşünüyorum.Yetkililere duyurulucak kısmını anlamadım zira servisde ya cihazı ya da anakartı değiştiriyorlar zaten.

Pixpi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Sana katılıyorum bundan 5 6 ay once bende vatan bilgisayardan 1900 e aldim herkrs ooo surda burda 1400 1500 dedi tek dedigim sey

Kardesim orjinal lg turkiye garantili degil ki niye telefona bisey olsa kafam agrisin allaha sukur suana kadar tek bi sorunlada karsilasmadim yag gibi telefon 0 asit zeytinyagi gibi akiyo akiyo boyle
İthalatçı garantileri tamamen şans işi. İthalatçı garantili Nexus 5 kullanmıştım. Servise kapımdan kargoyla gönderip kargoyla aldım 2 gün içerisinde bir sorun olduğu vakit. Ancak İnternette sadece kötü yorumlar mevcut. Halbuki LG Türkiye garantisi dediğiniz gibi işinizi şansa bırakmamaktır.

Mert Şahansoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sorun anakart üzerindeki "Hafıza" çipinden kaynaklanıyor.Sektör hatası veriyor ve cihazı açılamaz hale getiriyor.Bu sorunun yazılımsal olmadığını düşünüyorum.Yetkililere duyurulucak kısmını anlamadım zira servisde ya cihazı ya da anakartı değiştiriyorlar zaten.

Ben telefonuma o kadar gözüm gibi bakmışım ve telefonumun açılıp tekrar yapılmasını istemiyorum açıkçası içim rahat etmez neden benim yüzümden kaynaklanmayan bir sorun için telefonumla oynansın ki direk değiştirilmesi gerekmezmi ?

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Ben telefonuma o kadar gözüm gibi bakmışım ve telefonumun açılıp tekrar yapılmasını istemiyorum açıkçası içim rahat etmez neden benim yüzümden kaynaklanmayan bir sorun için telefonumla oynansın ki direk değiştirilmesi gerekmezmi ?
Haklısın.Senin cihazda sadece anakart mı değiştirdiler?

Pixpi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Her ne kadar müşteri her zaman haklı olsa da biraz da onların açısından düşünün. Her cihazı tamir edebilme şansları varken değiştirseler batarlardı. Zaten eğer sonuçtan memnun olmaz telefonunuz istediğiniz gibi çalışmazda belirli sayıda servise gönderdikten sonra cihazı değiştirmek zorundalar.

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Her ne kadar müşteri her zaman haklı olsa da biraz da onların açısından düşünün. Her cihazı tamir edebilme şansları varken değiştirseler batarlardı. Zaten eğer sonuçtan memnun olmaz telefonunuz istediğiniz gibi çalışmazda belirli sayıda servise gönderdikten sonra cihazı değiştirmek zorundalar.
Bir de böyle yönü var ki zaten "cihaz" yedek parça değil bir "ürün".

Mert Şahansoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Haklısın.Senin cihazda sadece anakart mı değiştirdiler?
Evet şuan anakart değişimi yapılmakta , ancak 12 iş günü oldu hala yapılacak sözde

Tabi orasıda öyle ancak ne bileyim içime sinmiyor yinede teşekkürler