LG G4 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vikings
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
g4 ün ekran yanığı daha fazla gözükmeye başladı sanki ekran yavaş yavaş bozulmaya doğru gidiyor izlenimi var.İnşallah bozulmaz.Telefondan soğutuyor bu sorunlar.
Ekran yanığı demek yanlış olur çünkü bu kalıcı değil geçici.Pixel yorgunluğu demek daha faydalı olur.Kırmızı renkler soğuyunca geçiyor.

merts

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Yok, Lcd panellerde böyle bir durum söz konusu değil.Kalıcılık yani.Test için Koyu Gri bir wallpaper kullan.
genel olarak yoğun kullanıyorum ekranın dikey konumdayken gri formatlarda yanlarda kırmızımsı şekılde gözüküyor.sadece pil kısmında kalması daha hayırlı olurdu :D
Bu arada sarj etme süresi çok uzamaya başladı daha once değiştirdim sarj aleti uzun kullanımda tekrar aynısı oluyor bir de sarjın erken bitmesi de ayrı bir sorun son yazılımdan itibaren böyle

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
genel olarak yoğun kullanıyorum ekranın dikey konumdayken gri formatlarda yanlarda kırmızımsı şekılde gözüküyor.sadece pil kısmında kalması daha hayırlı olurdu :D
Bu arada sarj etme süresi çok uzamaya başladı daha once değiştirdim sarj aleti uzun kullanımda tekrar aynısı oluyor bir de sarjın erken bitmesi de ayrı bir sorun son yazılımdan itibaren böyle
Kenarlarda olmasının sebebi genelde uygulamarın kenar kısımları sabit olduğundan kaynaklanıyor.Orta kısımlar sürekli görüntü sirkülasyonu olduğu için pixeller yorulmuyor.Özellikle twitter'da kenarlar pancar gibi oluyor.

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
ama sıkıntı şu ki ben telefonu gecen sene haziranda aldım ocağa kadar hiç bir sıkıntı yoktu ondan sonra başladı bu olay ve ilk zamanlar bu kadar fazla kitlenmiyordu
Cihaza hard format attıktan sonra ayarlar-ekran-diğer kısmından hareket sensörünü yeniden ayarla bakalım düzelecek mi?

batikom

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lg g4 telefonum var ve yaklaşık 1 aydır şarj sorunu yaşamaya başladım. Sorunum şu ilk aldığım vakitler şarja taktığımda sıfırdan tam doluma kadar süreyi 1 saat 10 dakika gibi gösterirken şimdi saçma sapan süreler gösteriyor 3 saat 3,5 saat gibi süreler gösteriyor acaba problem şarj cihazım da mı araştırmalarım neticesinde net bir şey bulamadım. Şimdiden teşekkürler...

uğur habil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Lg g4 telefonum var ve yaklaşık 1 aydır şarj sorunu yaşamaya başladım. Sorunum şu ilk aldığım vakitler şarja taktığımda sıfırdan tam doluma kadar süreyi 1 saat 10 dakika gibi gösterirken şimdi saçma sapan süreler gösteriyor 3 saat 3,5 saat gibi süreler gösteriyor acaba problem şarj cihazım da mı araştırmalarım neticesinde net bir şey bulamadım. Şimdiden teşekkürler...

Merhaba şarj aletin orj. mi ?

Ben samsungun hızlı şarj aletini kullanıyorum tavsiye ederim.

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Arkadaşlar, cihazın şarjı tam bittikten sonra cihaz kapanıyor ya, şarja takınca %? kaçta şarj olmaya başlıyor.Yani şöyle normalde %0'dan başlayarak şarj olması gerrkiyor ya bende %4'den başlıyor sizde de böyle mi?

uğur habil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar, cihazın şarjı tam bittikten sonra cihaz kapanıyor ya, şarja takınca %? kaçta şarj olmaya başlıyor.Yani şöyle normalde %0'dan başlayarak şarj olması gerrkiyor ya bende %4'den başlıyor sizde de böyle mi?

Bende öyle değil tamamen biterse %1 doluyor ondan sonra telefon acılıyor

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Anladım, bende şarj bitiyor cihaz kendini kapatıyor sonra %4'den şarj olmaya başlıyor.Batarya erken ölmeye başladı diyecem ama hep aynı performansı veriyor.Anlam veremedim ama neyse diyelim.Bu arada sağol cevap için.

Pixpi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Anladım, bende şarj bitiyor cihaz kendini kapatıyor sonra %4'den şarj olmaya başlıyor.Batarya erken ölmeye başladı diyecem ama hep aynı performansı veriyor.Anlam veremedim ama neyse diyelim.Bu arada sağol cevap için.
Banadi da bir iki kere %4 teyken kapanma gibi sorunlar yaşattı batarya. Şarja taktığımda ise aynı şekilde 4 ten başladı. Ama %2 den sonra kapandığı zamanlar yine 0-1 gibi başlıyor şarja

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Ben de çok nadir %1-2 başlama olayı.Ama performansda sıkıntı yok, gayet iyi pil performansı.
@Pixpi

monuroruc

Asistan
Reaksiyon puanı
206
Arkadaşlar bazı g4 lerin başında H815 yazıyor. Bu tam olarak ne oluyor, yazıp yazmaması bir şeyi değiştirir mi?

monuroruc

Asistan
Reaksiyon puanı
206
An itibariyle bende bu kulübe üyeyim

Green_Ninja

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Sizce g4 ün havası geçtimi g5 falan çıktı çıkalı yaklaşık 1 yıl olcak falan