LG G4 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vikings
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Bir teşekkürde benden cihaz gözüme daha güzel göründü :)

mehmet38050

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
lg g4 format attım acıldıgında gmail girdim fakat girmiyor sürekli kullanıcı oldugun gmail aç diyor ve formattan önce zaten bu gmailim açıktı bir türlü yapamadım bilgisi olan yardım etsin lütfen (72 saat beklenince düzeliyor diye duydum ? ) ve bu arada cihazın ilk sahibiyim

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
lg g4 format attım acıldıgında gmail girdim fakat girmiyor sürekli kullanıcı oldugun gmail aç diyor ve formattan önce zaten bu gmailim açıktı bir türlü yapamadım bilgisi olan yardım etsin lütfen (72 saat beklenince düzeliyor diye duydum ? ) ve bu arada cihazın ilk sahibiyim
Bende yaşadım bu sorunu fakat bir kaç denemeden sonra geçtim. Nasıl olduğu hakkında bir fikrim yok.

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Format sırasında "Yeni Cihaz Olarak Ayarla"yı seç.Hesabına giriş yapacaktır.

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Hayır beklemedim, aynı gün hallettim ama nasıl aştım sorunu farkında değilim ...

mehmet38050

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
anladm ama ben o esnada şifre değiştim o yuzden gmaıl guvenlık açısından 3 gün bekletiyormuş yarin 3.gün olucak umarım düzelir :S

mehmet38050

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
sıkıntı surda androıd 6.0 oldugu içn oyle bir seçenek yok araştırdım sanırım güvenlik açısından şifre değiştiği için 72 saat giriş yaptırmıyor

Green_Ninja

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Arkadaşlar g4 hepsiburadada 1300 TL (ithaalatçı garantili) aynı zamanda yine hepsiburada 1600 TL (LG TR Garantili) ve Vatandada 1800 TL (LG TR Garantili) sizce hangisi alınmalı

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
O kadar bütçem yok
1300'e ithalat alma derim, diğerleri de 1600-1800 lira ki 1800'e 2 ay daha para biriktirir G5 alırım.En azından ekstra 500'e 1 sene fazla güncel kalıp yeni nesil işlemcili cihaz almak daha mantıklı.Tabi karar yine senin kardeşim.

Green_Ninja

Asistan
Reaksiyon puanı
26
1300'e ithalat alma derim, diğerleri de 1600-1800 lira ki 1800'e 2 ay daha para biriktirir G5 alırım.En azından ekstra 500'e 1 sene fazla güncel kalıp yeni nesil işlemcili cihaz almak daha mantıklı.Tabi karar yine senin kardeşim.
Sence g4 kaç yıl idare eder ben baya kullanırım 2-3 yıl

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Sence g4 kaç yıl idare eder ben baya kullanırım 2-3 yıl
1 yılını doldurdu, en fazla 2 bilemedin 3 yıl daha idare eder uygulamalar açısından ama güncellik açısından 7.0(nutella)'ı kesin alır 8.0 ise %51'lik ihtimal alabilir.Sonrası sen sağ, ben selamet.

Zeze1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dün kipadan fonotel garantili g4 aldım çok şükr şuana kadar bir sorun yok fakat şarj aletini hızlı almak istiyorum bunu nerden bulabilirim ?

Pixpi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
dün kipadan fonotel garantili g4 aldım çok şükr şuana kadar bir sorun yok fakat şarj aletini hızlı almak istiyorum bunu nerden bulabilirim ?
Samsung'un adaptive fast charger ını deneyebilirsiniz.

mehmet38050

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
bende alalı 1 hafta oldu bimeksten 1900 aldım ama 300tl hedıye para aldım istedgm şekilde kullanabilecegim yani 1600 denk geldi ama bence tr garantiliden şaşma derim teelfonda birşey olmaz bekli ama oluncada garantiye gittiğinde herseyine kullanıcı hatası deyip yollama ihmallerinide unutma

uğur habil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Beyler bende şu sıkıntı var telefonu acmak istediğimde ekran acılmıyor ekrana çift tıklama ve arkadaki power tuşuna bastığım halde tepki vermiyor ama power tuşuna uzun basınca telefon çok az titriyor ekrana görüntü gelmiyor pili çıkarıp taktığımda düzeliyor bir zaman sonra tekrar gene oluyor bu genellikle aramalarda daha sık oluyor sensör devreye girmiyor bildiğiniz çözüm var mı ya da karşılaşan ?

merts

Asistan
Reaksiyon puanı
2
g4 ün ekran yanığı daha fazla gözükmeye başladı sanki ekran yavaş yavaş bozulmaya doğru gidiyor izlenimi var.İnşallah bozulmaz.Telefondan soğutuyor bu sorunlar.

merts

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Beyler bende şu sıkıntı var telefonu acmak istediğimde ekran acılmıyor ekrana çift tıklama ve arkadaki power tuşuna bastığım halde tepki vermiyor ama power tuşuna uzun basınca telefon çok az titriyor ekrana görüntü gelmiyor pili çıkarıp taktığımda düzeliyor bir zaman sonra tekrar gene oluyor bu genellikle aramalarda daha sık oluyor sensör devreye girmiyor bildiğiniz çözüm var mı ya da karşılaşan ?
buna benzer bir sorun yaşamıştım çift tıklamayla ilgili fabrika ayarlarına dondurunce duzelmişti

Pixpi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Yazılımsal bi sıkıntı olup olmadığını görmek için bi formatlamanızı tavsiye ederim. Eğer devam ederse donanımsaldır servise götürünüz.