- Reaksiyon puanı
- 3,278
Eski nokia cihazlarındaki ikon paketini anımsattı, severdim nokia'daki ikon paketlerini belle sürümünde v.s.Güzeldir baya bir araştırma sonucunda buldum![]()
Eski nokia cihazlarındaki ikon paketini anımsattı, severdim nokia'daki ikon paketlerini belle sürümünde v.s.Güzeldir baya bir araştırma sonucunda buldum![]()
Bende yaşadım bu sorunu fakat bir kaç denemeden sonra geçtim. Nasıl olduğu hakkında bir fikrim yok.lg g4 format attım acıldıgında gmail girdim fakat girmiyor sürekli kullanıcı oldugun gmail aç diyor ve formattan önce zaten bu gmailim açıktı bir türlü yapamadım bilgisi olan yardım etsin lütfen (72 saat beklenince düzeliyor diye duydum ? ) ve bu arada cihazın ilk sahibiyim
Format sırasında "Yeni Cihaz Olarak Ayarla"yı seç.Hesabına giriş yapacaktır.lg g4 format attım acıldıgında gmail girdim fakat girmiyor sürekli kullanıcı oldugun gmail aç diyor ve formattan önce zaten bu gmailim açıktı bir türlü yapamadım bilgisi olan yardım etsin lütfen (72 saat beklenince düzeliyor diye duydum ? ) ve bu arada cihazın ilk sahibiyim
Pardon, doğru, hesaba giriş yaptıktan sonra soruyordu.format sırasında öyle birşey sormuyor ki ?
bekledınmı hıc yoksa o gün mü ?Bende yaşadım bu sorunu fakat bir kaç denemeden sonra geçtim. Nasıl olduğu hakkında bir fikrim yok.
Ayarlar yoluyla mı format attın yoksa tuş kombinasyonuyla mı attın?bekledınmı hıc yoksa o gün mü ?
Tamamdır.Ama problem senin şifre değiştirmenle alakalı galiba.Hesap girme sekmesini "Atla" cihazı kurduktan sonra hesabı eklemeyi dene.tuşlarla hart reset
Ozaman sabretmekten başka çare yok kardeşim.Kolay gelsin.sıkıntı surda androıd 6.0 oldugu içn oyle bir seçenek yok araştırdım sanırım güvenlik açısından şifre değiştiği için 72 saat giriş yaptırmıyor
2.300'e LG G5'i bekle derim.Arkadaşlar g4 hepsiburadada 1300 TL (ithaalatçı garantili) aynı zamanda yine hepsiburada 1600 TL (LG TR Garantili) ve Vatandada 1800 TL (LG TR Garantili) sizce hangisi alınmalı
O kadar bütçem yok2.300'e LG G5'i bekle derim.
1300'e ithalat alma derim, diğerleri de 1600-1800 lira ki 1800'e 2 ay daha para biriktirir G5 alırım.En azından ekstra 500'e 1 sene fazla güncel kalıp yeni nesil işlemcili cihaz almak daha mantıklı.Tabi karar yine senin kardeşim.O kadar bütçem yok
Sence g4 kaç yıl idare eder ben baya kullanırım 2-3 yıl1300'e ithalat alma derim, diğerleri de 1600-1800 lira ki 1800'e 2 ay daha para biriktirir G5 alırım.En azından ekstra 500'e 1 sene fazla güncel kalıp yeni nesil işlemcili cihaz almak daha mantıklı.Tabi karar yine senin kardeşim.
1 yılını doldurdu, en fazla 2 bilemedin 3 yıl daha idare eder uygulamalar açısından ama güncellik açısından 7.0(nutella)'ı kesin alır 8.0 ise %51'lik ihtimal alabilir.Sonrası sen sağ, ben selamet.Sence g4 kaç yıl idare eder ben baya kullanırım 2-3 yıl
Samsung'un adaptive fast charger ını deneyebilirsiniz.dün kipadan fonotel garantili g4 aldım çok şükr şuana kadar bir sorun yok fakat şarj aletini hızlı almak istiyorum bunu nerden bulabilirim ?
buna benzer bir sorun yaşamıştım çift tıklamayla ilgili fabrika ayarlarına dondurunce duzelmiştiBeyler bende şu sıkıntı var telefonu acmak istediğimde ekran acılmıyor ekrana çift tıklama ve arkadaki power tuşuna bastığım halde tepki vermiyor ama power tuşuna uzun basınca telefon çok az titriyor ekrana görüntü gelmiyor pili çıkarıp taktığımda düzeliyor bir zaman sonra tekrar gene oluyor bu genellikle aramalarda daha sık oluyor sensör devreye girmiyor bildiğiniz çözüm var mı ya da karşılaşan ?
Yazılımsal bi sıkıntı olup olmadığını görmek için bi formatlamanızı tavsiye ederim. Eğer devam ederse donanımsaldır servise götürünüz.Beyler bende şu sıkıntı var telefonu acmak istediğimde ekran acılmıyor ekrana çift tıklama ve arkadaki power tuşuna bastığım halde tepki vermiyor ama power tuşuna uzun basınca telefon çok az titriyor ekrana görüntü gelmiyor pili çıkarıp taktığımda düzeliyor bir zaman sonra tekrar gene oluyor bu genellikle aramalarda daha sık oluyor sensör devreye girmiyor bildiğiniz çözüm var mı ya da karşılaşan ?