TechnoYoung
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 358
Aynen öyleSende suan g2 vardı galiba önceki sayfalardan biliyorum

Aynen öyleSende suan g2 vardı galiba önceki sayfalardan biliyorum
eyvallah hocam saolasın bilgi verdiğin için benim şarj süresi baya düştü de ondan bi sorayım dedimNormal düzeyde, bir düşüş yok ama kullanıma bağlı olarak farklılık gösteriyor.
Şans olduğunu defalarca dile getirdik, aldığınız firmanın servis ağına bağlı ...Sizce ithalatçı garantili iyimidir hepsiburadada
SaolŞans olduğunu defalarca dile getirdik, aldığınız firmanın servis ağına bağlı ...
Ben aldim gittigidiyordan 1357 tl.Sizce ithalatçı garantili iyimidir hepsiburadada
Rica ederim herşey gönlünüzce olsun...
Ben alırsam hepsiburadadan alabilrim orada 1299 TLBen aldim gittigidiyordan 1357 tl.
Polonya gonderilen cihazlardan sanirim uzerinde pol. yaziyor.
Bir sorun cikmadi superrr..
Cok memnunum.
Sarj cok hizli 1 saat gibi surede doluyor.
Ayrica Tr den once geliyor guncellemeler..
Guncelleme dedimde enson 2 hafta oluyor sanirim 94 mb batarya ve crome iyilestirme guncellemesi geldi cihaza.
Tr cihazlarina geldimi acaba?
Batarya gayet iyi bir duruma geldi ondan sonra.
Alacak arkadaslara tavsiye ederim g4 cok hizli ve akici bir cihaz..
Türkiye için 815TR lere herhangi bir güncelleme geldimi hala 20D miyiz arkadaşlar ...
Program mı yoksa tek tek ikon değiştirerek mi yaptın kardeşim?![]()
Yeni tema düzenlemesi![]()
Normal olarak güncelleme yok ama v20e sürüm dağıtımı başladı, yakında Türkiye'de indirime sunarlar.Türkiye için 815TR lere herhangi bir güncelleme geldimi hala 20D miyiz arkadaşlar ...
Nova launcher alın kullanın derim indirimdeyken. Ben kullanıyorum şahsen memnunum.Program mı yoksa tek tek ikon değiştirerek mi yaptın kardeşim?
Benim de ikon değiştirmek gibi bi operasyona girişeyim diyorum.
Aldım.Nova launcher alın kullanın derim indirimdeyken. Ben kullanıyorum şahsen memnunum.
Ben de bi süre arada kaldım hangisini kullansam diye. Ama çift tık ile kapatmayı da hallettikten sonra novada karar kıldım. G4'ten önceki iki telefonum da Nexus serisi olduğu için çok alışkınım o temaya ve kişiselleştirmeye.Aldım.
Ama kendi arayüzü daha iyi gibi geliyor.
Ben de TSF Launcher'a çok alışkınım ama ne biliyim.Stock'çuyum ben ya.Ben de bi süre arada kaldım hangisini kullansam diye. Ama çift tık ile kapatmayı da hallettikten sonra novada karar kıldım. G4'ten önceki iki telefonum da Nexus serisi olduğu için çok alışkınım o temaya ve kişiselleştirmeye.
Tabi performans da önemli. Sistemi ne kadar yorduğu da göz önünde bulundurulmalıBen de TSF Launcher'a çok alışkınım ama ne biliyim.Stock'çuyum ben ya.
Google play den SwiftKey i indirin yaklaşık 4 yıldır her cihazımda kullanırım.Bana klavye indirebilecegim bir yer soylermisiniz arkadaslar kendi klavyesi hic hosuma gitmedi.
Telefonunuzu güncel tutmanızı öneririm. Isınma ortalama kaç dakikalık konuşma sırasında oluşuyor? Aşırı bi ısınmayla karşılaşmadım.Arkadaşarlar herkeze merhaba,
samsung s5 kullanıyordum, iki gün önce lg g4 aldım ancak telefonla konuşma esnasında aşırı sıcaklık hissediyorum. pek normalmiş gibi gelmedi bana benzer sorun yaşayan varmı? henüz güncelleme yapmadım v20d güncelleme gözüküyor. Cihazda şuan 5.1 sürümü var.
Program mı yoksa tek tek ikon değiştirerek mi yaptın kardeşim?
Benim de ikon değiştirmek gibi bi operasyona girişeyim diyorum.
EywAllah kardeşim.Paket ismi rica etsem.Toplu ikon paketi yükledim hocam ekstra bir uğraşım olmadı
EywAllah kardeşim.Paket ismi rica etsem.
Güzel ikon paketiymiş kaptım ordan bir dal eyvallah
EywAllah kardeşim.Paket ismi rica etsem.
Güzel ikon paketiymiş kaptım ordan bir dal eyvallah![]()