LG G4 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vikings
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Pixpi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Ama onda ki ısınma bilmiyorum ama bana aşırı geldi. Bilmiyorum Samsung'da, Sony'de de o kadar ısınıyordur belki.
Telefon elbet ısınacaktır. Daha az ısı hissetmek için deri arka kapaklı olanları tercih edebilirsiniz.

Drogba39

Profesör
Reaksiyon puanı
381
Telefon elbet ısınacaktır. Daha az ısı hissetmek için deri arka kapaklı olanları tercih edebilirsiniz.
Onlar için de çabuk aşınıyor diyorlar. Kullanıma bağlıdır tabi ki ama deri kapak pek hoşuma gitmedi nedense.

Pixpi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Onlar için de çabuk aşınıyor diyorlar. Kullanıma bağlıdır tabi ki ama deri kapak pek hoşuma gitmedi nedense.
İsterseniz sıcaklık değerlerine bakabilirsiniz deri seçenekte 1-2 derece oynar dış kısma iletilen sıcaklık. Önemli olan bataryaya ne kadar etki ettiğidir. Bataryada ölçülen sıcaklık ise benim telefonumda uzun süreli ağır grafikli oyunlar oynamam sonucunda 45-50 gördü. Fazlası risklidir zaten. Eğer öyle bir durum söz konuysa servise başvurulmalı zaten.

Drogba39

Profesör
Reaksiyon puanı
381
Parmak izi okuyucu ve sağlık donanımı önemli deilse G4 derim.Benim elediğim en büyük nokta ekran boyutuydu.
Ekran boyutu benim için pek önemli değil. Fakat G4'ün kavisli olması pek hoşuma gitmedi. Telefonu pek fazla dik olarak kullanan biri değilim. Dizi izlerim, oyun oynarım genelde de yan tutarım ve bir masaya filan koyduğum zaman da G4 tam durmuyor sağa sola sallanıyor o yüzden pek sevmedim. Performans ve stabilite konusunda hangisi iyi ?

Pixpi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Ekran boyutu benim için pek önemli değil. Fakat G4'ün kavisli olması pek hoşuma gitmedi. Telefonu pek fazla dik olarak kullanan biri değilim. Dizi izlerim, oyun oynarım genelde de yan tutarım ve bir masaya filan koyduğum zaman da G4 tam durmuyor sağa sola sallanıyor o yüzden pek sevmedim. Performans ve stabilite konusunda hangisi iyi ?
Samsung'un touchwizi stabilitede G4 kadar iyi bi noktada değil. Sistemsel stabilitede G4 derim. Ancak oyun performansında s6 daha iyi olacaktır.

kurti_35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar g4 alarm sesini bir turlu degistiremedim.
Saat alarm sesi sabitmi.
Okadar karistirdim bulamadim
Varmi bilen yardimci olurmusunuz..

Pixpi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Arkadaslar g4 alarm sesini bir turlu degistiremedim.
Saat alarm sesi sabitmi.
Okadar karistirdim bulamadim
Varmi bilen yardimci olurmusunuz..
Sabit değil ayarladığın bi alarma girip aşağıya inerek değiştirebilirsin.
7e0e54eee68931f3b4753ce94759b10d.jpg

Pixpi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Gold plastik ve siyah deri olanı al.Siyah deri olan işlenmemiş deri olduğu için yıpranma payı daha az olur.
Deri kullandınız mı? Tamamen soyulduktan sonra güzel gözüktüğüne dair görüşler okumuştum yabancı forumlarda.

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Deri kullandınız mı? Tamamen soyulduktan sonra güzel gözüktüğüne dair görüşler okumuştum yabancı forumlarda.
Gold plastik ve kahve deri var.Kılıfla kullandığım için deforme olmadı ama deri kullandıkça karakteristik bir görüntü alır.Kiminin hoşuna gider kiminin gitmez.Benim hoşuma gidiyor ama cihazı korumak adına bundan feragat ettim. :)

Green_Ninja

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Gold plastik ve kahve deri var.Kılıfla kullandığım için deforme olmadı ama deri kullandıkça karakteristik bir görüntü alır.Kiminin hoşuna gider kiminin gitmez.Benim hoşuma gidiyor ama cihazı korumak adına bundan feragat ettim. :)
Bende deri alırsam ya siyah ya gök mavisi alıcam plastikte büyük ihtimalle gold alırım

Pixpi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Bende deri alırsam ya siyah ya gök mavisi alıcam plastikte büyük ihtimalle gold alırım
Deri kılıf kullanacaksanız en azından dışarıda kullandığınız zamanlarda koruması için bir plastik şeffaf kılıf öneririm. Pantolon ceplerine gire çıka köşeler aşınıyor.

Green_Ninja

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Deri kılıf kullanacaksanız en azından dışarıda kullandığınız zamanlarda koruması için bir plastik şeffaf kılıf öneririm. Pantolon ceplerine gire çıka köşeler aşınıyor.
Sanki deri kılıfa plastik olmaz gibi onu alırsam kılıf kullanmayabilirim lg kavisli olduğu içinmi bilmiyorum kılıf takınca sanki çok hoş durmuyo

Green_Ninja

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Ben telefonu çok cepte kullanmayı sevmiyorum zaten çantamda taşırım

Pixpi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Sanki deri kılıfa plastik olmaz gibi onu alırsam kılıf kullanmayabilirim lg kavisli olduğu içinmi bilmiyorum kılıf takınca sanki çok hoş durmuyo
Siz bilirsiniz. Sadece bi tavsiye. Ne de olsa en kötüsünü bilmekte yarar var.
131bb6f7c5efdd870071ffbb09330cab.jpg
72770091df7f886406ffee26d669d14d.jpg

Green_Ninja

Asistan
Reaksiyon puanı
26
V10 v20c felan dediğiniz şey nedir açıklarmısınız sürümmü 5.1 gibi falan

Pixpi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
V10 v20c felan dediğiniz şey nedir açıklarmısınız sürümmü 5.1 gibi falan
Evet yazılım sürümü. Ama Lg tarafından makyajlanmış sürümler. Örneğin v20a,b,c Android 6 ya ait. V10 ise 5 e aitti. Şuan en güncel v20d versiyonu. En azından Türkiye için.

Green_Ninja

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Evet yazılım sürümü. Ama Lg tarafından makyajlanmış sürümler. Örneğin v20a,b,c Android 6 ya ait. V10 ise 5 e aitti. Şuan en güncel v20d versiyonu. En azından Türkiye için.
Saol onu lg bridgeden bilgisayardan yapıyoruz dimi