Merhabalar cümleten iyi sabahlar. Sadece buraya yazabilmek icin suanda üye oldum. Telefondan cok anlamam lg nexus 4 üm vardı 3 kez batarya değişimi 2 kez cam değişimi yaşadım yaklasık telefona verdigim para kadar tamirine masrafım oldu. Ve bugün lg g4 almaya karar verdim. Arkadaslar tek isteğim ısınmayan şarjı bi anda 50 yken 1 olmayan rahat bi şekilde kullanacağım bi telefon istiyorum.
Hepsiburadada suan fiyat 1.500 tlye düşmüş ve kaçırmak istemiyorum yalnız tek sorun (ithalatçı garantili) yazması umarım başımı ağrıtmaz.
Sizce g4 almalı mıyım ?
neden almalıyım / neden almamalıyım ?
Sağolun herkese cok tesekkurler
hocam ben hiç lg kullanmadım.
bu konuyu enbasından okudum yasanan olumlu olumsuz bütün yorumlar mevcut..
telefon biraz sans işi gercekten iyi cıkanda var problem cıkaranda.
buna ragmen 3yada 4 gün önce gittigidiyordan 1350 tl ithalat garantili lg4 sipariş ettim.
ilgili satıcı sagolsun 1 günde geldi.
ben bundan önce dicovry2 kullanıyordum. Açtım kutusunu heyecan tavan tabi kurdum telefonu taktım sim kartı.
Hacı telefon akıyo yök böle bişi kamera desen öylesine güzel. Arayüz gecişleri mukemmel ekran 2k o baska güzel.
gelelim bataryaya ben servis söförüyüm özel bi okulda sabah 1.5 aksam 1.5saat servis cekiyorum gün içi okulda güvenlik arkadasla öyle takılıyorum.
ama telefon elimden düşmüyor bu neden le aksama kadar yetmiyor,hızlı sarj oluyo 1 saatte %80-90 oluyo.
ögleden sonra tekrar takıyorum sarja.ama dediğim gibi yogun kullanıyorum ama normal bir kullanıcıya fazlasıyla yeter diye düşünüyorum.
memnunmuyum cok memnunum tavsiye ediyorum..
telefon android 6 ile geldi bana..
Şunuda belirteyim biraz önce wifi açtım 94 mb lık batarya ve crome iyileştirme güncelleştirmesi geldi yükledim bakalım nasıl olacak..
ayrıca üstteki kskskskslı yorum bana ait baktım yorum iletilemedi üye olup msj göndereyim dedim..