LG G4 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vikings
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kurti_35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar cümleten iyi sabahlar. Sadece buraya yazabilmek icin suanda üye oldum. Telefondan cok anlamam lg nexus 4 üm vardı 3 kez batarya değişimi 2 kez cam değişimi yaşadım yaklasık telefona verdigim para kadar tamirine masrafım oldu. Ve bugün lg g4 almaya karar verdim. Arkadaslar tek isteğim ısınmayan şarjı bi anda 50 yken 1 olmayan rahat bi şekilde kullanacağım bi telefon istiyorum.
Hepsiburadada suan fiyat 1.500 tlye düşmüş ve kaçırmak istemiyorum yalnız tek sorun (ithalatçı garantili) yazması umarım başımı ağrıtmaz.
Sizce g4 almalı mıyım ?
neden almalıyım / neden almamalıyım ?
Sağolun herkese cok tesekkurler

hocam ben hiç lg kullanmadım.
bu konuyu enbasından okudum yasanan olumlu olumsuz bütün yorumlar mevcut..
telefon biraz sans işi gercekten iyi cıkanda var problem cıkaranda.
buna ragmen 3yada 4 gün önce gittigidiyordan 1350 tl ithalat garantili lg4 sipariş ettim.
ilgili satıcı sagolsun 1 günde geldi.
ben bundan önce dicovry2 kullanıyordum. Açtım kutusunu heyecan tavan tabi kurdum telefonu taktım sim kartı.
Hacı telefon akıyo yök böle bişi kamera desen öylesine güzel. Arayüz gecişleri mukemmel ekran 2k o baska güzel.
gelelim bataryaya ben servis söförüyüm özel bi okulda sabah 1.5 aksam 1.5saat servis cekiyorum gün içi okulda güvenlik arkadasla öyle takılıyorum.
ama telefon elimden düşmüyor bu neden le aksama kadar yetmiyor,hızlı sarj oluyo 1 saatte %80-90 oluyo.
ögleden sonra tekrar takıyorum sarja.ama dediğim gibi yogun kullanıyorum ama normal bir kullanıcıya fazlasıyla yeter diye düşünüyorum.
memnunmuyum cok memnunum tavsiye ediyorum..
telefon android 6 ile geldi bana..
Şunuda belirteyim biraz önce wifi açtım 94 mb lık batarya ve crome iyileştirme güncelleştirmesi geldi yükledim bakalım nasıl olacak..
ayrıca üstteki kskskskslı yorum bana ait baktım yorum iletilemedi üye olup msj göndereyim dedim..

tahirekinci59

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gittigidiyordan şuanda baktım 1400 TL ve lg garantili hemen sipariş veriyim o zaman yorumun için teşekkürler arkadasım

tahirekinci59

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Siparişi bu gece vereceğim arkadaşlar olumlu olumsuz yorumlarınızı beklıyorum. Gıttıgıdıyordan alacağım herkese çok tesekkurler

Son düzenleyen moderatör:

Pixpi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Siparişi bu gece vereceğim arkadaşlar olumlu olumsuz yorumlarınızı beklıyorum. Gıttıgıdıyordan alacağım herkese çok tesekkurler
Şimdiden hayırlı olsun. Sizi memnun edecektir diye düşünüyorum. Rakiplerine göre oyun performansında biraz geride kalabiliyor bazen ama sistemsel bir yavaşlaması söz konusu değil. Kamerasını zaten anlatmaya gerek yok. Ancak telefon için bütçeniz kısıtlı değilse LG G5'in eli kulağında. Yani yakında tanıtılacak ama satışı ne zaman başlar bir bilgim yok. Yine de karar sizin. Sizin herhangi merak ettiğiniz bi özelliği varsa G4'ün sormaktan çekinmeyin.

Son düzenleyen moderatör:

tahirekinci59

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şimdiden hayırlı olsun. Sizi memnun edecektir diye düşünüyorum. Rakiplerine göre oyun performansında biraz geride kalabiliyor bazen ama sistemsel bir yavaşlaması söz konusu değil. Kamerasını zaten anlatmaya gerek yok. Ancak telefon için bütçeniz kısıtlı değilse LG G5'in eli kulağında. Yani yakında tanıtılacak ama satışı ne zaman başlar bir bilgim yok. Yine de karar sizin. Sizin herhangi merak ettiğiniz bi özelliği varsa G4'ün sormaktan çekinmeyin.
çok teşekkür ederim. Hazır indirimdeyken alıyım dedim üniversite öğrencisiyim para önemli :)

kurti_35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gittigidiyordan şuanda baktım 1400 TL ve lg garantili hemen sipariş veriyim o zaman yorumun için teşekkürler arkadasım

Rica ederim

rica ederim ben cok memnunum dediim gibi insallah saglam bir cihaz denk gelir.
istatistiklere gire 10/2si sıkıntılı cıkıyormus cihazların.
ayrıca taksit yok ben tek geçtim..

mmrtylmz

Doçent
Reaksiyon puanı
45
Kırmızılık "Beyaz Renkli" yerlerin, ikonların vs. cihaz ısındığında leke gibi kalıyor ama bu durum geçici, içiniz rahat olsun.Asıl sebebi ise beyazı daha parlak vermek için G4'de (aynı panel V10'da da var) özel bir panel kullandı ve kırmızı oranını artırdı, mesele bundan ibaret.
Evet kalıcı değil fakat ekranın sadece üst kısmında olması biraz ilginç geldi bana :)

kurti_35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar turkiye garantili cihazlara geldimi 94 mb guncelleme yoksa sadece ithalat garantali cihazlara mi geldi.
Benim cihaz polonya ya gonderilen cihaz sanitim kutu uzerinde oyle yaziyor.
Guncellemeyle beraber sarj da bayabi duzelme var gibi geldi bana bakalim yarin full sarjla daha net belli olur.

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Arkadaslar turkiye garantili cihazlara geldimi 94 mb guncelleme yoksa sadece ithalat garantali cihazlara mi geldi.
Benim cihaz polonya ya gonderilen cihaz sanitim kutu uzerinde oyle yaziyor.
Guncellemeyle beraber sarj da bayabi duzelme var gibi geldi bana bakalim yarin full sarjla daha net belli olur.
Herhangi bir güncelleme yok. 815TR bendeki cihaz. Şayet yakınlarda 6.0.1 garanti gelir umarım hemde enson lg g5 arayuzu ile gelir. Cihazlarımız ciddi yol kat eder. Her anlamda. G5 tanıttılar şimdi yapacakları işler güncelleme yayınlamak ...[emoji1]

Umarım tahminlerimiz tutar.

kurti_35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herhangi bir güncelleme yok. 815TR bendeki cihaz. Şayet yakınlarda 6.0.1 garanti gelir umarım hemde enson lg g5 arayuzu ile gelir. Cihazlarımız ciddi yol kat eder. Her anlamda. G5 tanıttılar şimdi yapacakları işler güncelleme yayınlamak ...[emoji1]

94 mb guncelleme ile
sarj konusunda baya bi iyilesme oldu benim cihazda Tr guncellemesi yakindir diye dusunuyorum..

imgzl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar telefonumda ghost touch sorunu var. Ama özellikle şarjdayken ortaya çıkıyor şuan mesaj yazarken yok mesela. Bazen de düz bir zemine koyunca oluyor elime almadan kullanılmaz oluyor. Sorum şu garanti buna bakar mı yoksa bu sadece benim sorunum mu?

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Evet kalıcı değil fakat ekranın sadece üst kısmında olması biraz ilginç geldi bana :)
Yok, sadece üst kısmı daha aktif olduğundan dolayı öyle.İkonlar beyaz olduğu için.Sen benim gibi 2-3 saatini kesintisiz twitterda geçir, bak bakalım kenarlar nasıl pancar oluyor.Ama ekran soğuduktan sonra hemen geçiyor.Bu konuda Amoled panel daha tehlikeli, zira onda bu durum panelin yapısı gereği zamanla kalıcı oluyor.Hatta "Ekran Yanması" olarak piyasadaki ismini almış durumda.

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Arkadaşlar telefonumda ghost touch sorunu var. Ama özellikle şarjdayken ortaya çıkıyor şuan mesaj yazarken yok mesela. Bazen de düz bir zemine koyunca oluyor elime almadan kullanılmaz oluyor. Sorum şu garanti buna bakar mı yoksa bu sadece benim sorunum mu?

Ghost Touch'ı takip için dokunma bildirimini açmanı ve hangi noktada olduğunu öğrenmen gerek.Note 1 cihazımda yaşamıştım, çok can sıkıcı oluyor.Şarj da olmasını sebebi akımdan kaynaklanıyor.Bir de garantili ise ekranın neresinde olduğunu öğren ve hemen garantiye ver.Çünkü zamanla şarjda olmasa bile bu problem yaşanıyor.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358

6.0.1 vermez LG bence ayrıca verse bile bu kadar kucuk versiyonla UX 5 vermez vercekse 7 verir .

Suana kadar tecrubelerime gore.

Ornegin G3 direkt 5 aldı sonra direkt 6 aldi UX 4 ile .

Ayrica UX 5 berbat her sey beyaz insallah yakinda alacagm V10 a gelmez aksi taktirde Note 5 bile alabilirim o kadar berbat bir arayuz .

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
6.0.1 vermez LG bence ayrıca verse bile bu kadar kucuk versiyonla UX 5 vermez vercekse 7 verir .

Suana kadar tecrubelerime gore.

Ornegin G3 direkt 5 aldı sonra direkt 6 aldi UX 4 ile .

Ayrica UX 5 berbat her sey beyaz insallah yakinda alacagm V10 a gelmez aksi taktirde Note 5 bile alabilirim o kadar berbat bir arayuz .
Önemli olan cicili bicili arayüz değil stabil ve safa yakın bir arayüz. Bu hem donanımı zorlamaz hemde ram kullanımı düşük olur.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Önemli olan cicili bicili arayüz değil stabil ve safa yakın bir arayüz. Bu hem donanımı zorlamaz hemde ram kullanımı düşük olur.
Bende onu diyorum LG nin arayuzu saf androidle ayni hizda calisiyordu zaten .

Ornegin Nexus 6P ile G4 hiz testlerine bakin gorursunuz ...

Gereksiz yere sadelestirmisler hem sadelestirmek berbatlastrmak demek degil .

Ben ikonlarin yuvarlatlmasini gecislerin efektlerinin daha hos olmasini bekliyodum onun haricinde bir kac canli ve guzel renkler o kadar bunda ikonlari sacmalamislar (degisebilioz sıkıntı yok)
Ama renkler ne kardesim hep beyaz beyaz sacma ikonlar filan bu sadelestirme degildir yazılımda sadelestirme nedir gayet iyi biliyorum bunun baska bir nedeni olmalı hele LG yaptıysa benim dusuncem tema destegi gelebilir .

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Arkadaşlar LG G4 H815TR modeli - Marshmallow sürümü için root yapılabiliyor mu ? Yönlendirebilir misiniz ?

Pixpi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Arkadaşlar LG G4 H815TR modeli - Marshmallow sürümü için root yapılabiliyor mu ? Yönlendirebilir misiniz ?
Marshmallow sürümünde mevcut rootlar bildiğim kadarıyla bootloader kilidini açmayı gerektiriyor. Ancak tr modelinin bootloader kilidi açılmıyor.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Marshmallow sürümünde mevcut rootlar bildiğim kadarıyla bootloader kilidini açmayı gerektiriyor. Ancak tr modelinin bootloader kilidi açılmıyor.

Tr sürümü aldığıma pişman oldum ya :/ G3 yurtdışıydı ne güzel root oluyordu şimdi bir ton işlem :/

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Ubuntu (Linux) ile atılabiliyor ama çok meşekkatli.Ben bile o kadar uğraşa root atmadım :).Okurken yoruluyorsun.

Drogba39

Profesör
Reaksiyon puanı
381
Ben telefon almak istiyorum da aklımda G4 var. Bu telefonla tecrübesi olanlar olarak size sorayım dedim. Telefondan memnun musunuz ? Performans olarak iyi mi ? Kasma, donma var mı ? Bir arkadaşım da var G4 bir süre oyun oynadıktan sonra çok ısınıyor. Bu kullanımla mı alakalı yoksa siz de karşılaşıyor musunuz bu sorunla ?

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Isınma gayet normal kardeşim, ben genel olarak memnunum.Kasma, donma gibi bir durumla hiç karşılaşmadım.

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Isınıyor, kralım diyen cihaz bile ısınıyor.S6, 6S, Zenfone2 hepsi elimden geçti ve hepsi ısınıyor.