LG G4 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vikings
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

salihkn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba,

2 Gündür G4 kullanıyorum ancak Whatsapp'ta sesli not gönderdiğimde karşı taraf beni zorlukla duyduğunu söylüyor. Bu sorun sadece benim cihazımda mı, yoksa diğer G4'lerde de var mı bulmam gerekiyor. Bunun için bir arkadaşımız bana ulaşabilirse çok sevineceğim. Forumlarda Note 3'lerde de benzer bir sorun yaşandığını okumuştum, ancak sorun çözümlenmiş. Benim korktuğum, bu sorunun sadece benim cihazıma has olması...

Ses kaydı, video kaydı ve aramalarda mikrofonun sesi olması gerektiği gibi. Ancak Whatsapp'taki sesli mesajlaşma özelliğini gün içinde defalarca kullandığımdan bu durum pek hoşuma gitmedi.

kdb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba,

2 Gündür G4 kullanıyorum ancak Whatsapp'ta sesli not gönderdiğimde karşı taraf beni zorlukla duyduğunu söylüyor. Bu sorun sadece benim cihazımda mı, yoksa diğer G4'lerde de var mı bulmam gerekiyor. Bunun için bir arkadaşımız bana ulaşabilirse çok sevineceğim. Forumlarda Note 3'lerde de benzer bir sorun yaşandığını okumuştum, ancak sorun çözümlenmiş. Benim korktuğum, bu sorunun sadece benim cihazıma has olması...

Ses kaydı, video kaydı ve aramalarda mikrofonun sesi olması gerektiği gibi. Ancak Whatsapp'taki sesli mesajlaşma özelliğini gün içinde defalarca kullandığımdan bu durum pek hoşuma gitmedi.

Bahsettiğin sıkıntı benim telefonda da var. Sanırım G4 ile alakalı bir şey bu. Yalnız sendeki sıkıntı ne boyutta bilmiyorum ama bende ses duyulamayacak kadar az değil. Yine de normal ses kaydına göre ses şiddeti oldukça düşük.

salihkn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bahsettiğin sıkıntı benim telefonda da var. Sanırım G4 ile alakalı bir şey bu. Yalnız sendeki sıkıntı ne boyutta bilmiyorum ama bende ses duyulamayacak kadar az değil. Yine de normal ses kaydına göre ses şiddeti oldukça düşük.

Yalnız olmadığıma üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim. Mikrofona çok yaklaştığım zaman sesim duyulabilir oluyor ancak o ses de karşı taraf için biraz rahatsız edici olabiliyor. Nexus 5 kullanırken, telefona yaklaşmadan bile çok temiz kayıtlar gönderebiliyordum.

azarath7272

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kulakligi cikardiktan sonra kulaklik simgesi hala duruyor hard format normal format attim yinede ses gelmiyor muzik yada netten film izlerken hoparlor de sorun yok telefon calarken zil sesi cikiyor kulaklik simgesi sorunun basi ust koseden silinmiyor girmedigim ayar kalmadi

doganalp

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar bende H815T Hongkong cihazı var v10e romunu kullanırken lg bridgeden v20b android 6 romuna geçmiştim 3 hafta kadar önce lakin inanılmaz pil tüketimi ve uygulamalarda oluşan hatalardan dolayı(özellikle whatsapp bildirim sorunu) tekrar v10e romuna döndüm. geçen hafta otadan v10f güncellemesi geldi(pil optimizasyonu ile ilgili olan) bunda da pil tüketimi arttı(pil ömrünü uzatmak için gelip de pil ömrünü azaltan güncelleme). v10e de 6 saatten fazla ekran süresi alıyodum v20b de 4-4.5 saat v10f de 5-5.5 saat ekran süresi alıyorum. Ekli dosyayı görüntüle 15596v10e de almış olduğum ekran sürem resimdedir.
Ekli dosyayı görüntüle 15596Ekli dosyayı görüntüle 15597

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Ekli dosyayı görüntüle 15605
Cihazı yeni aldım. Şarj olayı iyi değil inş bir şekilde duzelir.
Güncelleme 20d sanırım PC suit ile yaptim. Ekran açık kalma suresi bu şekilde.

İyileştirme için önerisi olan varmı?

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Vallahi sizden ses gelmedi arkadaşlar ben de yaptığım araştırmalar sonucunda v10d sürümüne tekrar döndüm bakalım bunda cihaz da ne gibi değişiklikler göreceğim ...

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
V20d sarj sıkıntısı yaşayanlar kesinlikle v10d 815TR için sürüme tekrar dönün. Sıkıntısız dönülüyor. Ben LGUP Programı ile rahatlıkla döndüm. Satbilite olarak 6.0 sıkıntı yoktu fakat kesinlikle v10D 5.1 sürümü sarj konusunda ciddi şekilde başarılı. Sıkıntı yaşayanlar kesinlikle bu sürüme geri dönebilir.

afulutas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Kolay gelsin arkadaşlar, daha önceki telefonum g3 quick remote uygulamasında digiturk dsmart gibi cihazlar ile birlikte türkiye de satılan uydu alıcılarının hemen hemen tamamı vardı. şimdi ki g4 telefonumun quick remote uygulamasında ise bunlar yok. g3 telefonum bozulduğu için (herkeste olan kasa çatlağı) garantiye gönderdim ve yerine g4 gönderdiler. acaba bütün g4'lerde ki quick remote uygulamasında digiturk dsmart ve yukarıda söylediğim gibi türkiyede ki uydu alıcı cihazları yok yoksa sadece benim g4 de mi yok. goldmaster ve benzeri uydu alıcıları yok g3 de vardı.

slholkc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Kolay gelsin arkadaşlar, daha önceki telefonum g3 quick remote uygulamasında digiturk dsmart gibi cihazlar ile birlikte türkiye de satılan uydu alıcılarının hemen hemen tamamı vardı. şimdi ki g4 telefonumun quick remote uygulamasında ise bunlar yok. g3 telefonum bozulduğu için (herkeste olan kasa çatlağı) garantiye gönderdim ve yerine g4 gönderdiler. acaba bütün g4'lerde ki quick remote uygulamasında digiturk dsmart ve yukarıda söylediğim gibi türkiyede ki uydu alıcı cihazları yok yoksa sadece benim g4 de mi yok. goldmaster ve benzeri uydu alıcıları yok g3 de vardı.

hocam g3 ün yerine nasıl g4 verdiler ya 1 ay önce bi yakınımda g3 gönderdi ama yine g3 le değişim yaptılar ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

arkadaşlar hard reset atamıyorum telefonuma kaç kere denedim ama reset ekranı gelmiyor telefon açılıyor neden olabilir acaba ?

afulutas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Hocam kasada çatlak var dedim gönderdim 32 gün sonra g4 gönderdiler. sizin telefonda g4 ise soruma yanıt alabilir miyim. quick remote uygulamasında goldmaster digiturk dsmart var mı acaba.

slholkc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Hocam kasada çatlak var dedim gönderdim 32 gün sonra g4 gönderdiler. sizin telefonda g4 ise soruma yanıt alabilir miyim. quick remote uygulamasında goldmaster digiturk dsmart var mı acaba.

şimdi baktımda yok g4 e koymamışlar heralde onları.

Hocam siz hiç hard reset attınız mı telefona ben atamıyorum da galiba burada 1 2 arkadaşta aynı sorunu yaşadı sizde oldu mu böyle bir şey ?

mmrtylmz

Doçent
Reaksiyon puanı
45
arkadaşlar hard reset atamıyorum telefonuma kaç kere denedim ama reset ekranı gelmiyor telefon açılıyor neden olabilir acaba ?

Telefonu tamamen kapatın. Daha sonra ses kısma tuşu ile power tuşuna aynı anda basarak açın. LG Logosu geldiğinde sadece power tuşundan parmağınızı çekin (Ses kısma tuşuna basmaya devam edin) ve tekrar basın. Hard Reset için yes ve no seçenekleri gelecektir. Ses açma kapama tuşları ile hareket ettirir, power tuşu ile onaylarsınız.

slholkc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Telefonu tamamen kapatın. Daha sonra ses kısma tuşu ile power tuşuna aynı anda basarak açın. LG Logosu geldiğinde sadece power tuşundan parmağınızı çekin (Ses kısma tuşuna basmaya devam edin) ve tekrar basın. Hard Reset için yes ve no seçenekleri gelecektir. Ses açma kapama tuşları ile hareket ettirir, power tuşu ile onaylarsınız.

valla kardeşim benim telefonda bir sorun var galiba denedim kaç kere olmuyor. Aynı işlemi g3 e yaptım ona attım reseti ama g4 te beceremedim bir türlü :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

arkadaşlar lg telefon değişimini sadece telefonu aldıktan ilk 6 ay içinde mi yapıyor yoksa 2 yıl boyunca değişim isteyince değişim yapıyor mu bilginiz var mı?

cold459

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bir g2 kulllanıcı olarak kulaklık işareti gitmiyor yazmıssınız bu genellikle jack girişine ya su girmesinden toz gibi şeylerin jack girişene girmesi veya yazılımsal ama genel olarak jack girişne toz vb şeylerin girmesinden oluyor yani bana öyle oluyordu kürdan yardımıyla jack girişini temizlerseniz düzelir diye düşünüyorum g2 ben sürekli öyle yapıyordum düzeliyordu her neyse bende lg g4 almayı düşünüyorum ama tereddutde kaldım arkadaşlar öneriyormusunuz gerçi g5 çıkıcak ama ben zaten 2.el alıcam 2-3 aylık 1.400 tl lg garantili satıyolar internette 1.499 tl den ithalatcı satılan telefonlar için bişey söylemek istiyorum arkadaşlar hiç önermiyorum telefonunuzu 1 haftada zor inceliyolar 20 iş günü süresi var diye 15 güne yakın bir zamanda yolluyolar ve yorumlarına bakarsanız hiç iyi yorumları yok destekleri çok kötü siteleri berbat hiç bir telefon hakkında sisteme giriş yapmıyorlar

Hasan ATA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lg g4 siyah deri görünümlü olan versiyonunu kullanıyorum . ama deri arka kapak almak istiyorum . en uygun ve orjinal nereden temin edebilirim ....

mmrtylmz

Doçent
Reaksiyon puanı
45
valla kardeşim benim telefonda bir sorun var galiba denedim kaç kere olmuyor. Aynı işlemi g3 e yaptım ona attım reseti ama g4 te beceremedim bir türlü :)

arkadaşlar lg telefon değişimini sadece telefonu aldıktan ilk 6 ay içinde mi yapıyor yoksa 2 yıl boyunca değişim isteyince değişim yapıyor mu bilginiz var mı?

Başka hard reset tuş kombinasyonu yok diye biliyorum. Ayarlara girip fabrika ayarlarına sıfırla desen de olur. Değişim servisin vereceği karara göre bağlı olarak yapılıyor. Yani servis tamir derse tamir görür, değişim derse değiştirirler.

Bu arada benim de bir sorum olacak arkadaşlar. Benim G4 'ün bildirim panelini aşağıya indirdiğimde üst tarafta saatin ve oynadığım clash of clans'ın simgelerinin lekeleri duruyor. Yani beyaz simgelerin koyu ekrana geçildiğinde açık kırmızı bir renk lekesi kalıyor. Sadece ekranın üst tarafında bu sorun mevcut bunu yaşayan var mı acaba aranızda ?

kdb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bu arada benim de bir sorum olacak arkadaşlar. Benim G4 'ün bildirim panelini aşağıya indirdiğimde üst tarafta saatin ve oynadığım clash of clans'ın simgelerinin lekeleri duruyor. Yani beyaz simgelerin koyu ekrana geçildiğinde açık kırmızı bir renk lekesi kalıyor. Sadece ekranın üst tarafında bu sorun mevcut bunu yaşayan var mı acaba aranızda ?

Evet, bahsettiğin şey bende de var. Yeni farkettim ben de.

Bir de arkadaşlar android 6 ile şarj çok daha iyi olacak dediler, v20d yüklü şu an, 5 saat ekran süresi aldığım telefonumla 3 saati zor görüyorum şimdi. Bu ne böyle, sıkıntı bende mi acaba, var mı aynı problemi yaşayan?

slholkc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bir de arkadaşlar android 6 ile şarj çok daha iyi olacak dediler, v20d yüklü şu an, 5 saat ekran süresi aldığım telefonumla 3 saati zor görüyorum şimdi. Bu ne böyle, sıkıntı bende mi acaba, var mı aynı problemi yaşayan?

Kardeşim ben 3 saat 20 dk falan mobil veriyle, 4, 4.5 saat arasıda wifi ile alıyorum. 5.1 de 6 saate yaklaşıyordum ama maalesefe 6.0 da düştü süre :)

mstfcsknll

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefon 6.0 guncellemesinden sonra sarji 1 gunden yarim gune dustu ve bazi oyunlarda kasma oluyor guncellemenin nezaman gelecegi hakkinda bilgisi olan

mmrtylmz

Doçent
Reaksiyon puanı
45
Telefon 6.0 guncellemesinden sonra sarji 1 gunden yarim gune dustu ve bazi oyunlarda kasma oluyor guncellemenin nezaman gelecegi hakkinda bilgisi olan
Her ay güncelleme sözü vermişti bir ara LG. Ama bilmiyorum sorunlar ne zaman düzeltilir. Tüm 6.0 a yükseltmiş G4 sahiplerinin şarj ile ilgili sıkıntısı var. Yok diyen yalan söyler bence.

RainTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefonu daha 1 haftadır kullanıyorum ve oyunlar da hafif kasmalar oluyor bu normalmidir? Annem de note 3 var ayni oyunlar da onda da var ama onda kasmiyor -,-

Son düzenleyen moderatör:

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Başka hard reset tuş kombinasyonu yok diye biliyorum. Ayarlara girip fabrika ayarlarına sıfırla desen de olur. Değişim servisin vereceği karara göre bağlı olarak yapılıyor. Yani servis tamir derse tamir görür, değişim derse değiştirirler.

Kırmızılık "Beyaz Renkli" yerlerin, ikonların vs. cihaz ısındığında leke gibi kalıyor ama bu durum geçici, içiniz rahat olsun.Asıl sebebi ise beyazı daha parlak vermek için G4'de (aynı panel V10'da da var) özel bir panel kullandı ve kırmızı oranını artırdı, mesele bundan ibaret.

tahirekinci59

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar cümleten iyi sabahlar. Sadece buraya yazabilmek icin suanda üye oldum. Telefondan cok anlamam lg nexus 4 üm vardı 3 kez batarya değişimi 2 kez cam değişimi yaşadım yaklasık telefona verdigim para kadar tamirine masrafım oldu. Ve bugün lg g4 almaya karar verdim. Arkadaslar tek isteğim ısınmayan şarjı bi anda 50 yken 1 olmayan rahat bi şekilde kullanacağım bi telefon istiyorum.
Hepsiburadada suan fiyat 1.500 tlye düşmüş ve kaçırmak istemiyorum yalnız tek sorun (ithalatçı garantili) yazması umarım başımı ağrıtmaz.
Sizce g4 almalı mıyım ?
neden almalıyım / neden almamalıyım ?
Sağolun herkese cok tesekkurler

K

ksksksksklı

SDN Okuru
Merhabalar cümleten iyi sabahlar. Sadece buraya yazabilmek icin suanda üye oldum. Telefondan cok anlamam lg nexus 4 üm vardı 3 kez batarya değişimi 2 kez cam değişimi yaşadım yaklasık telefona verdigim para kadar tamirine masrafım oldu. Ve bugün lg g4 almaya karar verdim. Arkadaslar tek isteğim ısınmayan şarjı bi anda 50 yken 1 olmayan rahat bi şekilde kullanacağım bi telefon istiyorum.
Hepsiburadada suan fiyat 1.500 tlye düşmüş ve kaçırmak istemiyorum yalnız tek sorun (ithalatçı garantili) yazması umarım başımı ağrıtmaz.
Sizce g4 almalı mıyım ?
neden almalıyım / neden almamalıyım ?
Sağolun herkese cok tesekkurler

hocam ben 3 gün önce 1350 tlye aldım gittigidiyordan cok memnunum pil okadar dayanmıyor ama benim işim gereği hep oturdugum için elimden düşmüyor belki bana dayanmıyor..
hızlı sarj oluyo 1 saatte %80 doluyo..
ayrıca şimdi güncelleme geldi batarya iyileştirme ve crome ile ilgili 94 mb sanırım...
güncelledim bakalım iyileşme warmı..