LG G4 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vikings
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

slholkc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
aynen v20 a yükledim ardından hemen v20 c geldi onuda kurdum ve cihazın eski haline göre kötüleşen bi durumda olmadı şuana kadar

kardeşim ben direkt v20c yi yükledim lg bridge üzerinden bende de bi sıkıntı yok ama bazıları v10a yı yükleyemeden direk v20c yi yükleyememiş bende anlamadım.

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
yeni çıkan güncellemeyi yapmıştm ama şuanda görmüyor telefonu, izin verdim ordada bağlanmadı yazıyor?
mobil aygıtınız yönetilemiyor hatası veriyor

Pixpi kardeşimizin dediğini yapman gerek.Usb ile bilgisayara bağlayınca ekranda "İzin Ver" ibaresi çıkıyor ve izin vermen gerekiyor, hem de her bağlama işleminde.Ayrıca Güncel Usb Driverı yüklemelisin.Bu arada LG Airdrive ile bağlıyken LG Bridge bağlanmıyor.Bilginiz olsun.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

beyler bu kulaklıkmı LG GS100SB | LG Electronics Türkiye daha iyi yoksa g4 ün yanında gelen quadbeat 3 mü daha iyi acil cevap vverirseniz sevinirim

QuatBeat 3 değil.Bu eski versiyon bir kulaklık.

bloodyslash

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Pixpi kardeşimizin dediğini yapman gerek.Usb ile bilgisayara bağlayınca ekranda "İzin Ver" ibaresi çıkıyor ve izin vermen gerekiyor, hem de her bağlama işleminde.Ayrıca Güncel Usb Driverı yüklemelisin.Bu arada LG Airdrive ile bağlıyken LG Bridge bağlanmıyor.Bilginiz olsun.

biliyorum o linkteki kulaklıkmı daha iyi yoksa quadbeat 3 mü daha iyi sormuştum zaten (karşılaştırma sorusu yani :)

biliyorum o linkteki kulaklıkmı daha iyi yoksa quadbeat 3 mü daha iyi sormuştum zaten (karşılaştırma sorusu yani :)

Ahmt006

Asistan
Reaksiyon puanı
5

Hallettim hocam dedigniz gibi iksine ayni anda baglanmiyor fakat guncellemeden sonra duzeldi biraz ama bir iki hafta sonra telefon isinmaya sarji bitmeye ve arka plandaki uygulamalari kapatmamaya basladi normalinden biraz yogun kullandim ama 2 bucuk saat ekran suresi aldim android 5.1 de iken 5 bucuk saat ekran suresi almidtim, mobil servis uzun sure acik kullanimda iken bazi sitelerdede bu tur sikayetler gordum hatta arkadaslarin bataryalari bile bozulmus benim gibi bunu yasayan arkadaslar var mi?

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Hallettim hocam dedigniz gibi iksine ayni anda baglanmiyor fakat guncellemeden sonra duzeldi biraz ama bir iki hafta sonra telefon isinmaya sarji bitmeye ve arka plandaki uygulamalari kapatmamaya basladi normalinden biraz yogun kullandim ama 2 bucuk saat ekran suresi aldim android 5.1 de iken 5 bucuk saat ekran suresi almidtim, mobil servis uzun sure acik kullanimda iken bazi sitelerdede bu tur sikayetler gordum hatta arkadaslarin bataryalari bile bozulmus benim gibi bunu yasayan arkadaslar var mi?
Sürüm v20a ise söylediğin sorunlar normal.
v20c ise yüklü uygulamalarını takip et.
Çünkü v20c'de bu problemler yok.

P

Punishment82

SDN Okuru
arkadaşlar Lg bridgeye bağlanamıyorum, mobil aygıtınız yönetilemiyor diyor, pc sürücüsünü falan yükledi ama yinede olmuyor?
bide smart settingste konuma gelince yerlerim kısmı sönük ve açamıyorum onu nasıl açabilirm? smart settingi kullanabilmek için
Smart settin gi kullanabilmek için konumunu yüksek doğruluk (gps ve aglar) yapman lazım

yea62

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben telefonun yazilim guncelleme kismindan 6.0'a gectim ve daha sonra 50 mblik v20c guncellemesini yukledim. Ama guncellemeyi yaptigima pisman oldum resmen. Mobil veriyi acinca telefon asiri isiniyo ve 2 saat filan ekran suresi aliyorum. Wi-fi acikken batarya col hizli bitmese de telefonun isinmasi beni cildirticak. Lolipopa donmem mumkun mudur yardimlarinizi bekliyorum.

Pixpi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Ben telefonun yazilim guncelleme kismindan 6.0'a gectim ve daha sonra 50 mblik v20c guncellemesini yukledim. Ama guncellemeyi yaptigima pisman oldum resmen. Mobil veriyi acinca telefon asiri isiniyo ve 2 saat filan ekran suresi aliyorum. Wi-fi acikken batarya col hizli bitmese de telefonun isinmasi beni cildirticak. Lolipopa donmem mumkun mudur yardimlarinizi bekliyorum.
LGUP yazılımı ile mümkün. Xda forumunda ilgili başlıklar bulunmakta.

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Cihaza hard (tuş kombinayonuyla) format at kardeşim, düzelir.

Ahmt006

Asistan
Reaksiyon puanı
5
V20c surumu yüklü çözemedim bende duzelmisti ilk baslarda, 5.1.1 e geri yuklesem lg brige den bi sorun olusurmu sizce? Ayrica lg bridgeten V20c surumunu de bende 1.55gb yukledi

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
V20c surumu yüklü çözemedim bende duzelmisti ilk baslarda, 5.1.1 e geri yuklesem lg brige den bi sorun olusurmu sizce? Ayrica lg bridgeten V20c surumunu de bende 1.55gb yukledi
5.1'e dönmek meşakkatli, ayrıca forumda bir arkadşın cihazı brick oldu tavsiye etmiyorum.

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Düzeliceğine eminsiniz dimi? Formattan sonra 100 küsur uygulamayi tekrar yüklemek uğraştiricak da.
Düzelir.Ancak cihaz kurulumunda "Şu tarihli H815 G4 cihazını yükle" gibi bir seçenek çıkacak.Bu kısımda "Yeni Cihaz olarak ayarla" seçeneğini tıklamalısınız.

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Bi arada "Servis, Test Menüsü"nün güncel kodu *#546368#*xxx# oldu.
H815TR için *#546368#*815# , diğer yurt dışı ve paralel ithalat ürünler içinse "xxx" kısmına model numarası ne ise onu yazmaları gerekiyor.

chemdat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar, günlerdir telefon yeni yazılım mevcut diye 20a için uyarı veriyordu lg bridge de aynen ama şimdi ne telefonda ne de bilgisayardan görünmüyor bu durum hakkında bilgisi olan var mı acaba güncelleme geri mi çekildi noldu ??

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
arkadaşlar, günlerdir telefon yeni yazılım mevcut diye 20a için uyarı veriyordu lg bridge de aynen ama şimdi ne telefonda ne de bilgisayardan görünmüyor bu durum hakkında bilgisi olan var mı acaba güncelleme geri mi çekildi noldu ??

Sanmıyorum telefon otomatik olarak yüklemiş olabilir yazılım sürümünü kontrol eder misin ?

chemdat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
halen 5.1 v10d-tur

ve halen güncel sürüm diyor enteresan doğrusu ??

Ahmt006

Asistan
Reaksiyon puanı
5
5.1'e dönmek meşakkatli, ayrıca forumda bir arkadşın cihazı brick oldu tavsiye etmiyorum.
hocam peki ne önerirsiniz , cihaz şuanda 5.1e göre hızı ve pili yüzde 20 düştü, bazen ana ekrana dönerken smart notice ve ekrandaki uygulamalar takılıyor, bide dediğim gibi uygulamalar biraz fazla pil tüketiyor. yani açıkcası normal bi kullanıcı için sıkıntı etmeyeceği bi durum fakat önceki kullanıma göre biraz düşünce çözüm yolları arıyor, sizde pilde düşüş oldu mu ilk zamanlarınıza göre, performans açısındanda bi sıkntınız var mı ?

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
hocam peki ne önerirsiniz , cihaz şuanda 5.1e göre hızı ve pili yüzde 20 düştü, bazen ana ekrana dönerken smart notice ve ekrandaki uygulamalar takılıyor, bide dediğim gibi uygulamalar biraz fazla pil tüketiyor. yani açıkcası normal bi kullanıcı için sıkıntı etmeyeceği bi durum fakat önceki kullanıma göre biraz düşünce çözüm yolları arıyor, sizde pilde düşüş oldu mu ilk zamanlarınıza göre, performans açısındanda bi sıkntınız var mı ?

Format atıp cihazı yeni cihaz olarak ayarladın mı?
Pardon hatlar karıştı.Başka bir arkadaşla karıştırdım seni ama tavsiyem o arkadaşa söylediklerimle aynısı olacak.Cihaza tuş kombinasyonlu hard format atıcaksın ve gelen seçeneklerde "yeni cihaz olarak ayarla" yı seçiceksin.Bahsettiğin sorunlar düzelir.
Aslında her güncellemede bunu yapmak en mantıklısı.

A

Ayfer Sezer

SDN Okuru
Garanti kapsamında olan 3*2 3*4 0*0 *** *** IMEI nolu LG G4 telefonum bozuldu. 23 Aralık 2015 tarihinde aldığım Bandırma Gerçek Telekom'a götürdüm. Baktılar servise göndermemiz gerekiyor dediler. En son üretici firmadan değişim onayı bekliyor diye mesaj aldım. Defalarca LG çağrı merkezini aradım; yok bu hafta yok önümüzdeki hafta deyip oyalıyorlar. Yaklaşık bir aydır telefonsuzum. Yoksa unutturmaya mı çalışıyorsunuz. Çok severek aldığım LG markasına tövbe ettirdiniz. Başıma gelenleri çevreme anlatıyorum; çok da etkili oldu. Kimse LG nin hiç bir ürününü almıyor. Söylermisiniz daha ne kadar bekleyeceğim.

Ahmt006

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Pardon hatlar karıştı.Başka bir arkadaşla karıştırdım seni ama tavsiyem o arkadaşa söylediklerimle aynısı olacak.Cihaza tuş kombinasyonlu hard format atıcaksın ve gelen seçeneklerde "yeni cihaz olarak ayarla" yı seçiceksin.Bahsettiğin sorunlar düzelir.
tuş ile nasıl atılıyor peki ? , herhangi bir sıkıntı yaratır mı ?

yea62

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hard format attım. Isınma problemi çözüldü. Ama telefonu aldığımdan beri hiç bu kadar kastigini hatırlamıyorum. En ufak işlemde dahi kasiyor. Resmen dengesi bozuldu. Whatsapptan internet olmasına rağmen mesajlar eksik geliyor. Knock-on hassasiyeti azaldı ve bazen dokunuşumu algılamıyor. Ne yapmalıyım?

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Dokunma hassasiyeti için "Hareket sensörünü" yeniden kalibre edin.Diğer sıkıntar içinse fikrim yok zira v20c'de formattan sonra sorun yaşayan bir tek sizsiniz.Yüklediğiniz bir uygulama buna sebep olabilir.