Batarya süresi dışında hiç bir sıkıntısı yok v20a'nın.Bu arada cihaz h815tr'mi kardeşim?
Evet h815tr.
Batarya süresi dışında hiç bir sıkıntısı yok v20a'nın.Bu arada cihaz h815tr'mi kardeşim?
V20c ye güncelleyin.Selamunaleyküm ben lg g4 kullanıcısıyım dün akşam andoidi 6.0a çıkardım ancak v20a serisi imiş ben normalde kötü yorumlar alıyor diye indirmeyecektim ancak bana bu sorun düzeltme diye karşıma çıktı resmen aldandım ve telefonum çok ama çok kötüleşti rehber listesini güncellemedi sabah 4de şarjdan çıkardım şarj fulldu saat 8de geri kalktığımda 4 saatte hiçbirşey yapmadan %66 şarj yedi ve manyak derecede çok sıcaktı resmen dokunamıyordum hemen kapattım soğudu ve şimdi v20c güncellemesi geldi şimdide istediğim performansa ulaşamazssam diye korkuyorum ne yapmalıyım acil yardım edin lütfenv20c nin bir sıkıntısı var mı ? bu arada telefonum lg garantili h815-tr andoidi 5.1de iken süper stabildi şimdi ne yapmalıyım ?
Herhangi bir sıkıntısı ile karşılaşmadım. Sizin bahsettiğiniz telefonun ısınıp şarjının çok gitmesi genel olarak Android ile alakalıdır. Genellikle sıfırladığınızda buluttaki verilerle eşitlenme süreci geçirür bi müddet. Sıfırlamadıysanız da arka planda çalışan bi uygulama vardır.peki v20cde bir sıkıntı var mı 5.1 ile kıyasla ?
Kesinlikle. Fabrika ayarlarına dönmeniz yeterli olacaktır.nasıl sıfırlanıyor peki sıfırlayım hemen ? fabrika ayarlarından filan mı ?
eminmisiniz bakın elim ayağım titriyor:crying:
Direk lollipop tan v20c ye ota paketi hazırladıklarını zannetmiyorum.Arkadaşlar ota ile v20c yükleyebilmem için önce v20a'yı mı yüklemem gerekiyor? Şu anda v20a var, bunu yüklemeden v20c gelir mi acaba?
An itibariyle;
Bataryada kullanım 16s 33dk, Ekran %58 : 5s 15 dk
Kalan şarj ise %11, Android Doze işe yaramaya başladı galiba.
Hocam wifi ile ben 5 saate yakın ekran süresi alıyorum ama 3g ile 3 saat 3,5 saat arasında değişiyor. Önceden 4,5 saat rahat alırdım sizin wifi ile kulanım sonucunuz mu bu? Bir de sizde oldu mu bilmiyorum ama telefon kendini resetledi geçenlerde ilk defa oldu bu acaba aşırı ram kullanmaya başlamasından olabilir mi?
v20a geldi şikayet ler yüzünden yüklemedim v20c gelirmi beklesem.? yani v20c nin gelmesi için önce v20a yı yüklemek gibi bi şart varmı acaba?
Anlık bir durum olabilir reset olayı, başıma gelmedi.Sen biraz takip et cihazı, eğer kronikleşirse mutlaka bir sorun vardır.
Pil konusuna gelince; hiç stabil olarak 5 saatin üstünde seyretmiyor.Mesela dün en son 5 saat 32 dakikada iken şarja taktım, tahmini söylüyorum 5 saat 45 dakika ekran süresi alırdı.Ama bugün 4 saat 32 dakika şarj %3.Bu kullanım wifi kullanımı.Asıl durum yarın belli olacak.Hem wifi hem de 3g aktif olarak kullanacağım cihazı sonuçları yazarım.
Benim ön kameram 1 saat içinde durduk yere bulanıklaştı arkadaşlar, arka kameram normaldi. Sonra belki yazılımsaldır diye format attım, formattan sonra arka kamera da bulanık oldu. Nedendir sizce? Yardımlarınızı rica ediyorum
Ön kamera bulanıklaştı sorununu tam anlayamadım ama arka kamera için manuel modda iseniz manuel focus kısmını auto yapmanız gerek
Ön kamera bulanıklaştı sorununu tam anlayamadım ama arka kamera için manuel modda iseniz manuel focus kısmını auto yapmanız gerek
Yanlış tarif ettim, bulanıklaşma değil, netliği azaldı. Arka kamera auto modunda da aynı. Yani daha önce çok çok daha netti ön ve arka kamera, şimdiyse netliği farkedilir biçimde azaldı.
Telefondan izin verdiniz mi bridge e bağladıktan sonra?arkadaşlar Lg bridgeye bağlanamıyorum, mobil aygıtınız yönetilemiyor diyor, pc sürücüsünü falan yükledi ama yinede olmuyor?
bide smart settingste konuma gelince yerlerim kısmı sönük ve açamıyorum onu nasıl açabilirm? smart settingi kullanabilmek için
yeni çıkan güncellemeyi yapmıştm ama şuanda görmüyor telefonu, izin verdim ordada bağlanmadı yazıyor?Telefondan izin verdiniz mi bridge e bağladıktan sonra?
Smart settings Mobil internet açıkken çalışıyor sadece belki o kapalı olabilir.
Kesin belirli bir nedeni vardır diyemiyorum maalesefyeni çıkan güncellemeyi yapmıştm ama şuanda görmüyor telefonu, izin verdim ordada bağlanmadı yazıyor?
mobil aygıtınız yönetilemiyor hatası veriyor