LG G4 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vikings
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

KURTULUŞ.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamunaleyküm ben lg g4 kullanıcısıyım dün akşam andoidi 6.0a çıkardım ancak v20a serisi imiş ben normalde kötü yorumlar alıyor diye indirmeyecektim ancak bana bu sorun düzeltme diye karşıma çıktı resmen aldandım ve telefonum çok ama çok kötüleşti rehber listesini güncellemedi sabah 4de şarjdan çıkardım şarj fulldu saat 8de geri kalktığımda 4 saatte hiçbirşey yapmadan %66 şarj yedi ve manyak derecede çok sıcaktı resmen dokunamıyordum hemen kapattım soğudu ve şimdi v20c güncellemesi geldi şimdide istediğim performansa ulaşamazssam diye korkuyorum ne yapmalıyım acil yardım edin lütfen :( v20c nin bir sıkıntısı var mı ? bu arada telefonum lg garantili h815-tr andoidi 5.1de iken süper stabildi şimdi ne yapmalıyım ?

Pixpi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Selamunaleyküm ben lg g4 kullanıcısıyım dün akşam andoidi 6.0a çıkardım ancak v20a serisi imiş ben normalde kötü yorumlar alıyor diye indirmeyecektim ancak bana bu sorun düzeltme diye karşıma çıktı resmen aldandım ve telefonum çok ama çok kötüleşti rehber listesini güncellemedi sabah 4de şarjdan çıkardım şarj fulldu saat 8de geri kalktığımda 4 saatte hiçbirşey yapmadan %66 şarj yedi ve manyak derecede çok sıcaktı resmen dokunamıyordum hemen kapattım soğudu ve şimdi v20c güncellemesi geldi şimdide istediğim performansa ulaşamazssam diye korkuyorum ne yapmalıyım acil yardım edin lütfen :( v20c nin bir sıkıntısı var mı ? bu arada telefonum lg garantili h815-tr andoidi 5.1de iken süper stabildi şimdi ne yapmalıyım ?
V20c ye güncelleyin.

KURTULUŞ.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki v20cde bir sıkıntı var mı 5.1 ile kıyasla ?

Pixpi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
peki v20cde bir sıkıntı var mı 5.1 ile kıyasla ?
Herhangi bir sıkıntısı ile karşılaşmadım. Sizin bahsettiğiniz telefonun ısınıp şarjının çok gitmesi genel olarak Android ile alakalıdır. Genellikle sıfırladığınızda buluttaki verilerle eşitlenme süreci geçirür bi müddet. Sıfırlamadıysanız da arka planda çalışan bi uygulama vardır.

KURTULUŞ.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nasıl sıfırlanıyor peki sıfırlayım hemen ? fabrika ayarlarından filan mı ?

Pixpi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
eminmisiniz bakın elim ayağım titriyor :(:(:crying:
:D şuanki durumunuzdan daha kötü olacağını zannetmem. Ama güncellemeden sonra muhakkak sıfırlayın ve bikaç gün rayına oturması için sistemin fazla kafanıza takmayın

KURTULUŞ.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tamam birazdan fabrika ayarlarına dönecem çokk ama çok teşekkürler sdnyi seviyorum :D

kdb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar ota ile v20c yükleyebilmem için önce v20a'yı mı yüklemem gerekiyor? Şu anda v20a var, bunu yüklemeden v20c gelir mi acaba?

Pixpi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Arkadaşlar ota ile v20c yükleyebilmem için önce v20a'yı mı yüklemem gerekiyor? Şu anda v20a var, bunu yüklemeden v20c gelir mi acaba?
Direk lollipop tan v20c ye ota paketi hazırladıklarını zannetmiyorum.

S

SDN Okurunn

SDN Okuru
ben gitti gidiyordan aldım ithal. bende göz kırpma ile tuş açma yok sizde olan veya kullanan varmı acaba ?

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
An itibariyle;
Bataryada kullanım 16s 33dk, Ekran %58 : 5s 15 dk
Kalan şarj ise %11, Android Doze işe yaramaya başladı galiba.

slholkc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
An itibariyle;
Bataryada kullanım 16s 33dk, Ekran %58 : 5s 15 dk
Kalan şarj ise %11, Android Doze işe yaramaya başladı galiba.

Hocam wifi ile ben 5 saate yakın ekran süresi alıyorum ama 3g ile 3 saat 3,5 saat arasında değişiyor. Önceden 4,5 saat rahat alırdım sizin wifi ile kulanım sonucunuz mu bu? Bir de sizde oldu mu bilmiyorum ama telefon kendini resetledi geçenlerde ilk defa oldu bu acaba aşırı ram kullanmaya başlamasından olabilir mi?

yusuf616

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
v20a geldi şikayet ler yüzünden yüklemedim v20c gelirmi beklesem.? yani v20c nin gelmesi için önce v20a yı yüklemek gibi bi şart varmı acaba?

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Hocam wifi ile ben 5 saate yakın ekran süresi alıyorum ama 3g ile 3 saat 3,5 saat arasında değişiyor. Önceden 4,5 saat rahat alırdım sizin wifi ile kulanım sonucunuz mu bu? Bir de sizde oldu mu bilmiyorum ama telefon kendini resetledi geçenlerde ilk defa oldu bu acaba aşırı ram kullanmaya başlamasından olabilir mi?

Anlık bir durum olabilir reset olayı, başıma gelmedi.Sen biraz takip et cihazı, eğer kronikleşirse mutlaka bir sorun vardır.
Pil konusuna gelince; hiç stabil olarak 5 saatin üstünde seyretmiyor.Mesela dün en son 5 saat 32 dakikada iken şarja taktım, tahmini söylüyorum 5 saat 45 dakika ekran süresi alırdı.Ama bugün 4 saat 32 dakika şarj %3.Bu kullanım wifi kullanımı.Asıl durum yarın belli olacak.Hem wifi hem de 3g aktif olarak kullanacağım cihazı sonuçları yazarım.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

v20a geldi şikayet ler yüzünden yüklemedim v20c gelirmi beklesem.? yani v20c nin gelmesi için önce v20a yı yüklemek gibi bi şart varmı acaba?

Cihazın h815tr ise ve v20c değil de v20a'yı gösteriyorsa bu demektir ki v20a yüklenmeden v20c görünmüyordur.
Normalde böyle bir durum olmaması lazımdı.Ama şöyle bir durum da var.v20a'yı yükleyen herkes v20c'ye geçti ama v20a'yı yüklemeyen v20c'yi kimse göremedi.
Benim kanaatim v20a'yı yüklemen yönünde, sonrasında v20c'yi yükleyebilirsin.

yusuf616

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Peki v20a yı yüklersem v20c kedikiğinden mi gelir

slholkc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Anlık bir durum olabilir reset olayı, başıma gelmedi.Sen biraz takip et cihazı, eğer kronikleşirse mutlaka bir sorun vardır.
Pil konusuna gelince; hiç stabil olarak 5 saatin üstünde seyretmiyor.Mesela dün en son 5 saat 32 dakikada iken şarja taktım, tahmini söylüyorum 5 saat 45 dakika ekran süresi alırdı.Ama bugün 4 saat 32 dakika şarj %3.Bu kullanım wifi kullanımı.Asıl durum yarın belli olacak.Hem wifi hem de 3g aktif olarak kullanacağım cihazı sonuçları yazarım.

Eyvallah hocam saolasın reset olayını takipteyim zaten yapacak olursa yollayacam artık garantiye :)

Cünedioğlu008

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar lg g4 beat e android marsmalow surumu gelecekmi. Ayrica beat te kumanda ozelliği varmidir?

byhope

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim ön kameram 1 saat içinde durduk yere bulanıklaştı arkadaşlar, arka kameram normaldi. Sonra belki yazılımsaldır diye format attım, formattan sonra arka kamera da bulanık oldu. Nedendir sizce? Yardımlarınızı rica ediyorum

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Benim ön kameram 1 saat içinde durduk yere bulanıklaştı arkadaşlar, arka kameram normaldi. Sonra belki yazılımsaldır diye format attım, formattan sonra arka kamera da bulanık oldu. Nedendir sizce? Yardımlarınızı rica ediyorum

Ön kamera bulanıklaştı sorununu tam anlayamadım ama arka kamera için manuel modda iseniz manuel focus kısmını auto yapmanız gerek

byhope

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ön kamera bulanıklaştı sorununu tam anlayamadım ama arka kamera için manuel modda iseniz manuel focus kısmını auto yapmanız gerek

Yanlış tarif ettim, bulanıklaşma değil, netliği azaldı. Arka kamera auto modunda da aynı. Yani daha önce çok çok daha netti ön ve arka kamera, şimdiyse netliği farkedilir biçimde azaldı.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Yanlış tarif ettim, bulanıklaşma değil, netliği azaldı. Arka kamera auto modunda da aynı. Yani daha önce çok çok daha netti ön ve arka kamera, şimdiyse netliği farkedilir biçimde azaldı.

Valla kardeşim bilemedim ki şimdi bir foto çekip atarmısın buraya bir bakalım

Ahmt006

Asistan
Reaksiyon puanı
5
arkadaşlar Lg bridgeye bağlanamıyorum, mobil aygıtınız yönetilemiyor diyor, pc sürücüsünü falan yükledi ama yinede olmuyor?
bide smart settingste konuma gelince yerlerim kısmı sönük ve açamıyorum onu nasıl açabilirm? smart settingi kullanabilmek için

Pixpi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
arkadaşlar Lg bridgeye bağlanamıyorum, mobil aygıtınız yönetilemiyor diyor, pc sürücüsünü falan yükledi ama yinede olmuyor?
bide smart settingste konuma gelince yerlerim kısmı sönük ve açamıyorum onu nasıl açabilirm? smart settingi kullanabilmek için
Telefondan izin verdiniz mi bridge e bağladıktan sonra?
Smart settings Mobil internet açıkken çalışıyor sadece belki o kapalı olabilir.

Ahmt006

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Telefondan izin verdiniz mi bridge e bağladıktan sonra?
Smart settings Mobil internet açıkken çalışıyor sadece belki o kapalı olabilir.
yeni çıkan güncellemeyi yapmıştm ama şuanda görmüyor telefonu, izin verdim ordada bağlanmadı yazıyor?
mobil aygıtınız yönetilemiyor hatası veriyor

kdb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merak eden arkadaşlar için söyleyeyim; az önce ota ile v20a'yı yükledim ve peşinden hemen 50 küsür mb'lık v20c geldi. Yani v20a'yı kurmak gerekiyor önce.

Pixpi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
yeni çıkan güncellemeyi yapmıştm ama şuanda görmüyor telefonu, izin verdim ordada bağlanmadı yazıyor?
mobil aygıtınız yönetilemiyor hatası veriyor
Kesin belirli bir nedeni vardır diyemiyorum maalesef

yusuf616

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
aynen v20 a yükledim ardından hemen v20 c geldi onuda kurdum ve cihazın eski haline göre kötüleşen bi durumda olmadı şuana kadar